За правилото Босман не си прав.То даде възможност да гледам Челси без нито един англичанин , ПСЖ без французини дори в един момент Барса имаше 8 холандеца.
А не както си беше - макс 3 чуждеци , а вече щом от ЕС не си чужденец.Да не споменавам колко латиноси взеха европаспорти за да се отварят квоти за други.
Ето това прецака нещата и не само в Англия , но някои на време се усетиха и заложиха на сериозна работа в школата и сега берат плодовете.
Дано и в Ливърпул мислят така и да се грижат изкл. сериозно за школата , а не да се разчита на покупки.Винаги е било нормално да правиш 2-3 трансфера на сезон.
Всичко друго за мен не е сериозно , ако имаш сериозна школа.И явно това куца донякъде в Ливърпул и дано скоро го вкарат в ред.
Ливърпул - Уест Бромич Албиън
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
iliev72 написа:За правилото Босман не си прав.То даде възможност да гледам Челси без нито един англичанин , ПСЖ без французини дори в един момент Барса имаше 8 холандеца.
А не както си беше - макс 3 чуждеци , а вече щом от ЕС не си чужденец.Да не споменавам колко латиноси взеха европаспорти за да се отварят квоти за други.
Ето това прецака нещата и не само в Англия , но някои на време се усетиха и заложиха на сериозна работа в школата и сега берат плодовете.
Дано и в Ливърпул мислят така и да се грижат изкл. сериозно за школата , а не да се разчита на покупки.Винаги е било нормално да правиш 2-3 трансфера на сезон.
Всичко друго за мен не е сериозно , ако имаш сериозна школа.И явно това куца донякъде в Ливърпул и дано скоро го вкарат в ред.
Мисля че бъркаш малко какво е правилото Босман не то даде тази възможност отборите да нямат един местен играч, но като цяло съм съгласен с теб

В Англия ще принудят отборите да започнат да разчитат на повече Англичани - мисля че скоро ще вдигнат бройката местни която трябва да картотекираш.
Англичаните знаят много добре колко сериозен бизнес е футбола за тях,колко големи инвеститори са привлекли и няма да оставят местния футбол да запада.
Анализатора написа:iliev72 написа:За правилото Босман не си прав.То даде възможност да гледам Челси без нито един англичанин , ПСЖ без французини дори в един момент Барса имаше 8 холандеца.
Мисля че бъркаш малко какво е правилото Босман не то даде тази възможност отборите да нямат един местен играч, но като цяло съм съгласен с теб![]()
В Англия ще принудят отборите да започнат да разчитат на повече Англичани - мисля че скоро ще вдигнат бройката местни която трябва да картотекираш.
Англичаните знаят много добре колко сериозен бизнес е футбола за тях,колко големи инвеститори са привлекли и няма да оставят местния футбол да запада.
Не бърка, заради това правило отпадна квотата от 3ма чужденци на отбор The decision banned restrictions on foreign EU players within national leagues and allowed players in the EU to move to another club at the end of a contract without a transfer fee being paid.
wolf написа:Анализатора написа:iliev72 написа:За правилото Босман не си прав.То даде възможност да гледам Челси без нито един англичанин , ПСЖ без французини дори в един момент Барса имаше 8 холандеца.
Мисля че бъркаш малко какво е правилото Босман не то даде тази възможност отборите да нямат един местен играч, но като цяло съм съгласен с теб![]()
Не бърка, заради това правило отпадна квотата от 3ма чужденци на отбор The decision banned restrictions on foreign EU players within national leagues and allowed players in the EU to move to another club at the end of a contract without a transfer fee being paid.
По-голямото зло е случка тип Левандовски.Другото е по скоро глобален проблем които касае всеки отрасъл не само футбола но това някой футболист на който един отбор разчита,залага и уважава да може да си тръгне без стотинка е грозно.Когато един клуб разчита на един футболисти го държи титуляр не виждам основание този футболист да има право да си тръгне без пари.Когато не играе е ОК.Затова симпатизирам на футболисти като Хумелс защото си уважават отбора и даже и да си тръгне ще е срещу много сериозна сума.Същото може да се каже и за Суарез, очакваше се да напусне но преподписа нов договор донасяйки допълнителна сума на отбора, нещо като знак на благодарност за получения шанс.
Съсгласен съм с теб! Тъжно ми е за Суарез, но се раздвам че не отиде в някой от англиските отбори