Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има сделка!/Заклева се Селския/
Явно ще има сделка, когато думата заклева се замени с заколва!
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Canaries front
- Контакти:
Не е новина, но и днес няма да има сделка за продажбата на Ботев. Това обявиха от стадиона край Бирената фабрика италиански фактори, които си "стиснали ръцете" с Димитър Христолов.
Нетърпеливите за смяната на собствеността фенове се събраха пред стадиона. Част от ултрасите разговаряха вътре в съблекалните със старши треньора Енрико Пичоне, Серджо Борго и спортния директор Малу Мпасинкату.
След срещата стана ясно, че подписването на договора се отлага във времето от българската адвокатка на италианаците, която искала да се запознае по-обстойно с документацията. Никой не пожела да съобщи името й, но много уверено бе казано, че е от София.
Този факт не смути привържениците на най-стария футболен клуб. Бултрасите обещаха пълна подкрепа на тима на стадион "Осогово" в Кюстендил срещу Пирин. Иначе на стадиона се пусна подобие на слух - за заплати преди двубоя с "орлетата". Италианците са обещали, че ще поемат разходите по организацията на мача.
Нетърпеливите за смяната на собствеността фенове се събраха пред стадиона. Част от ултрасите разговаряха вътре в съблекалните със старши треньора Енрико Пичоне, Серджо Борго и спортния директор Малу Мпасинкату.
След срещата стана ясно, че подписването на договора се отлага във времето от българската адвокатка на италианаците, която искала да се запознае по-обстойно с документацията. Никой не пожела да съобщи името й, но много уверено бе казано, че е от София.
Този факт не смути привържениците на най-стария футболен клуб. Бултрасите обещаха пълна подкрепа на тима на стадион "Осогово" в Кюстендил срещу Пирин. Иначе на стадиона се пусна подобие на слух - за заплати преди двубоя с "орлетата". Италианците са обещали, че ще поемат разходите по организацията на мача.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
"Нещата вървят добре, стиснахме си ръцете. Остава само да оформим договора"
същите думи ги чухме от 4-5 кандидаткупувачи вече.Как да повярва човек.
същите думи ги чухме от 4-5 кандидаткупувачи вече.Как да повярва човек.

Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Дори да е вярно това за адвокатката, мача в Пирин не трябва да се играе ако до тогава не е подписан договора. Другият вариант е утре да изплатят всички дължими суми на всички футболисти, треньори и служители на Ботев + глоби и задължения. Така бих повярвал и без подписан договор. 

105 години / 4 поколения ботевисти!
- Alternative
- Контакти:
Селският се кълнял...има ли душа да се кълне!?Този тип толкова е празен откъм духовно съдържание,че едва ли някой фен вече се трогва! 

зделка има само в главите на някои от тарторите.
отчето изпи виното вече
отчето изпи виното вече
Навярно тарторите имат сделка
- vivacanary
- Контакти:
acho1912 написа:зделка има само в главите на някои от тарторите.
отчето изпи виното вече
за зделката си прав, но за сделката съм на друго мнение.
бях на срещата днес на стадиона.Борго дойде и отговаряше на въроси зададени от феновете каза че сделка ще има със сигурност че всичко е договорено и е са стигнали на ниво нотариус като каза че са се разбрали за другата седмица с нотариуса.на въпроса кой точно ден той отговори че се изисква техническо време за да бъде завършено всичко това!питахме го дали ирен кръстева и нейното дело срещу селския не оказва влияние върху завършека на сделката и той отговори че няма такова нещои всичко ще бъде завършено в най скоро време!На въпрос кой ще поеме разноските за мача с пирин той каза хората които ще закупят ботев те ще поемат разходите за мача и вчера на стадиона е бил само един от тях .сега остава само да се надяваме и да чакаме всичко да завърши благополучно за нас
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
правете разлика м/у сделка и преговори. Никой никога не е казал (от феновете) че ще има сделка. Това което аз съм чел и чул е че те мислят че има сериозни преговори, но които се дава време за да завършат. едни преговори може да са успешни може и да не са. сложна работа. друг е въпросът дали фенове са подведени че има сериозни преговори или не. Научавайки накои неща от тук, от там, си правя извода че най-вероятно (80% за мен) преговорите са сериозни и хората искат да купят Ботев и селяка иска да продаде. Има едни 20% в мен, които казват че може би Селка мотае всички - и италиянци, и фенове - с няква си своя цел, за време , пари и прочие. За мен няма вероятност на този етап италианци и оруда да са в един отбор. Доказателства за това нямам, освен такива от елоционално и психологическо естесвто. На никой не го натяквам, за мен са си. Хора, мошенници (ако приемем че итал са такива заедно със Селяка) не се държат така както Малу, Пичони, играчите, Серджо и прочие. За мен.