Неделчо Матушев- фен мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Неделчо Матушев- фен мнения

Мнениеот mark1926 » 05 окт 2014 18:39

Пловдив1926 написа:Хубаво е да придобиеш някакво чувство за мярка да ти кажа и да посореш да се излагаш. Неделчо ни помогна в тежък момент. Дори само това трябва да се оцени. Аман от лапешки изказвания.

Има си хора за оценка на служители(виж си по нета с какво образование са) те не се влияят от чувства! Те не се интересуват дали си Локомотивец, дали си с 18 деца, а какво си свършил и какво може да свършиш!Аз почувства към некадърници нямам!

За да продължа да се излагам ще добавя, че една хемсийка за втори път ще излезе герой, сух от водата! Тотален провал и благодарности! Ами хубаво- ако ти причиниш това на Локомотив няма ли да си скъсаш дипломата?!? Аз лично ще ме е срам да се нарека фен без късане и съжаление!

послепис- буди съжаление неделчо, назначете го за трети път, за да сте сигурни в грешката си!

втори послепис-Чакай да не излезе че се предлагам, просто не съм общувал с некадърника, на който цял живот му пречи нещо! назначавайте си го, аз съм смешник, локомотивец в кавички, а да не споменавам за миналото, пък и бъдещето ще ми е интересно, с този мой словоред!Всеки с разбиранията си и кръста...
Последна промяна от mark1926 на 05 окт 2014 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Неделчо Матушев- фен мнения

Мнениеот Arto » 05 окт 2014 18:47

mark1926 написа:
Пловдив1926 написа:Хубаво е да придобиеш някакво чувство за мярка да ти кажа и да посореш да се излагаш. Неделчо ни помогна в тежък момент. Дори само това трябва да се оцени. Аман от лапешки изказвания.

Има си хора за оценка на служители(виж си по нета с какво образование са) те не се влияят от чувства! Те не се интересуват дали си Локомотивец, дали си с 18 деца, а какво си свършил и какво може да свършиш!Аз чувства към некадърници нямам!

За да продължа да се излагам ще добавя, че една хемсийка за втори път ще излезе герой, сух от водата! Тотален провал и благодарности! Ами хубаво- ако ти причиниш това на Локомотив няма ли да си скъсаш дипломата?!? Аз лично ще ме е срам да се нарека фен без късане и съжаление!

послепис- буди съжаление неделчо, назначете го за трети път, за да сте сигурни в грешката си!

Спри се. Наистина започна много глупости да говориш. С най-добри чувства ти го казвам..

Върни се в “Локо Пловдив”