Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Soulen » 05 окт 2014 15:47

Tommi написа:
dunavfc написа:
Защо не позволя ? Какъв е проблема да не се избере "статуквото" ? Защо хората гласуват за статуквото ? Каква, трябва да бъде системата ?

Като започнеш от предварителната подготовка (например няма как да излезеш на политическата сцена и да си реална алтернатива на статуквтото просто така, от нищото, трябва да имаш сериозен гръб както се казва), преминеш през изборните правила (например бариерата за влизане в НС, която поддържа статуквото) и стигнеш до организацията и контрола върху изборния процес (купуване на гласове и всякакви шаматации), могат да се извадят десетки проблеми.

Освен това и 10% да си събрал, много от чувалите с бюлетини се подменят така или иначе. Абе като уговорен мач си е гласуването.

Пресен пример са местните избори при които оня боклук Тотев спечели с подмяна на бюлетини и цигански гласове :evil:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 окт 2014 17:21

Пак не гласува тоя прост народ.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 окт 2014 17:32

Шибаните турци се продават за 1 кило месо... *** за дъпъсъ!
Те горките не могат да говорят български, но ги карат с рейсове да гласуват... ''смерт'' за тия!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 окт 2014 17:34

Балкански Орел написа:Пак не гласува тоя прост народ.

Показва си мнението за кандидатите. ;) Пък довечера лидерите нека се бият в гърдите колко са велики.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 17:40

"Атака">АБВ. Така трябва да стане.
ГЕРБ отново играят задкулисно, а после ще се говори, че те се борили със същото. Не е реален резултатът на тази партия. Мисля, че ще има нови избори.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 окт 2014 17:44

daniel875 написа:"Атака">АБВ. Така трябва да стане.
ГЕРБ отново играят задкулисно, а после ще се говори, че те се борили със същото. Не е реален резултатът на тази партия. Мисля, че ще има нови избори.

..... Избори в близката 1 година няма да има :idea:
Аз съм доволен към момента от резултатите... яд ме е само, защо българите не гласуват... не го проумявам това. :idea:
Не гласуваш ---> даваш шанс на дъпъсъ :idea:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 18:04

Teo написа:

Аз съм доволен към момента от резултатите... яд ме е само, защо българите не гласуват... не го проумявам това. :idea:

Ще има, момче младо. Гледай сега какво ще стане с покачването на цената на тока. Ще го вдигнат скоро още веднъж и ще има и парламентарни, и президенски. Време е Плевнелиев да си ходи! Само че следващите избори трябва да ги платят самите партии.
Трябва се приеме закон за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване. Кое му беше лошото на социализма? Толкова хубави закони си имаше. Сега няма почти нито един свестен.
Послепис: Ти да не си гербер?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 окт 2014 18:10

daniel875 написа:
Teo написа:

Ще има, момче младо. Гледай сега какво ще стане с покачването на цената на тока. Ще го вдигнат скоро още веднъж и ще има и парламентарни, и президенски. Време е Плевнелиев да си ходи! Само че следващите избори трябва да ги платят самите партии.
Трябва се приеме закон за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване. Кое му беше лошото на социализма? Толкова хубави закони си имаше. Сега няма почти нито един свестен.

Няма значение какъв съм... аз гласувах, защото не искам да ни управляват турци!
Подкрепям това да се приеме закон за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване или парична глоба в изключително голям размер!
Това които ти каже - ''няма за кой да гласувам'' го отпиши... такива хора са изключително слабо интелигентни!
Последна промяна от Teo на 05 окт 2014 18:12, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2014 18:11

daniel875 написа:Ще има, момче младо. Гледай сега какво ще стане с покачването на цената на тока. Ще го вдигнат скоро още веднъж и ще има и парламентарни, и президенски. Време е Плевнелиев да си ходи! Само че следващите избори трябва да ги платят самите партии.

Ако сме президентска република съм съгласен да има предсрочни президентски избори.То е ясно кой пак ще ги спечели,ама ти отново ще си недоволен.Що се натискаш за каквито и да е избори-не знам.Партията за която гласуваш ще ги загуби пак и пак и пак!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 18:14

GOLEADOR написа:
daniel875 написа:Ще има, момче младо. Гледай сега какво ще стане с покачването на цената на тока. Ще го вдигнат скоро още веднъж и ще има и парламентарни, и президенски. Време е Плевнелиев да си ходи! Само че следващите избори трябва да ги платят самите партии.

Ако сме президентска република съм съгласен да има предсрочни президентски избори.То е ясно кой пак ще ги спечели,ама ти отново ще си недоволен.Що се натискаш за каквито и да е избори-не знам.Партията за която гласуваш ще ги загуби пак и пак и пак!

Зависи. Важното е "Атака" са е в парламента и да трови живота на останалите. БСП е много далеч от истината. Аз съм си казал отдавна пристрастията.
Ще има нови избори. Сега като хората скочат за цената на тока, стой и гледай!

Върни се в “Свободна зона”