ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот riak4 » 05 окт 2014 16:06

MapTo_D написа:Аре честито място в топ 4! :-D

Не бързай, сега като Арсенал ни боднат пак сте извън 4-та. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 05 окт 2014 16:06

0007 написа:
Hohohoho написа:
0007 написа:Добре,че беше Де Хея,иначе не ви виждах :oops:
ПП Смуут,колега,понеже вчера спорихме за победата на Челси срещу Евертън,то днешната победа на Юнайтед не беше ли още по-изстрадана?

Не, срещу Челси показахме игра, ударихме 2 греди и имахме маса атаки срещу защита в пъти по-ефективна от шамандурите на Юнайтед. Челси се изпоти бая, въпреки че изглеждаше кажи-речи разгром. Днес като се изключат последните 5 минути и няколко епизодични атаки на Юнайтед, мачът си беше мъртвило.

Единият мач е на ОТ,другият на Гудисън. Да си призная честно гледах само второто полувреме и не мога да бъда напълно обективен.

ОТ, Гудисън, разликата между тазгодишният Челси и Юнайтед е светлинни години, разликата между Евъртън срещу Челси и срещу Юнайтед- пак светлинни години. Ако бяхме играли по същият начин, Юнайтед нямаха шанс. Ама то май ще ни е единственият читав мач, този сезон.
Последна промяна от Hohohoho на 05 окт 2014 16:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 окт 2014 16:06

Непознах точния резултат,но пък познах голмайсторите.Честита победа на Юнайтед важно е трите сладки точки.
Изображение

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 окт 2014 16:07

riak4 написа:
MapTo_D написа:Аре честито място в топ 4! :-D

Не бързай, сега като Арсенал ни боднат пак сте извън 4-та. :mrgreen:

Арсенал да ви бият хахахаха това си е смях в залата сигурна победа на Челси.
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 05 окт 2014 16:10

Hohohoho написа:
0007 написа:
Hohohoho написа:
ПП Смуут,колега,понеже вчера спорихме за победата на Челси срещу Евертън,то днешната победа на Юнайтед не беше ли още по-изстрадана?

Не, срещу Челси показахме игра, ударихме 2 греди и имахме маса атаки срещу защита в пъти по-ефективна от шамандурите на Юнайтед. Челси се изпоти бая, въпреки че изглеждаше кажи-речи разгром. Днес като се изключат последните 5 минути и няколко епизодични атаки на Юнайтед, мачът си беше мъртвило.

Единият мач е на ОТ,другият на Гудисън. Да си призная честно гледах само второто полувреме и не мога да бъда напълно обективен.

ОТ, Гудисън, разликата между тазгодишният Челси и Юнайтед е светлинни години, разликата между Евъртън срещу Челси и срещу Юнайтед- пак светлинни години. Ако бяхме играли по същият начин, Юнайтед нямаха шанс. Ама то май ще ни е единственият читав мач, този сезон.

Нищо общо с играта ви от миналата година,но поне показвате характер в края на мачовете.А Юнайтед уцелиха кьоравото с Ди Мария,голяма класа е.Обаче и неточните му удари се превръщат в асистенции.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 окт 2014 16:13

Днешната асистенция на Ди Мария наистина беше опит за удар, но на мача с КПР си целеше точно пас към Мата.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 05 окт 2014 16:15

0007 написа:
Hohohoho написа:
0007 написа:
Hohohoho написа:

Нищо общо с играта ви от миналата година,но поне показвате характер в края на мачовете.А Юнайтед уцелиха кьоравото с Ди Мария,голяма класа е.Обаче и неточните му удари се превръщат в асистенции.

Минатала година беше явно инерцията от Мойс с безумният стил на Мартинез и стана някакво чудо. Сега Роберто работи да повтори успеха си с Уигън. Днешната игра е показателна. Юнайтед са слаби, ама срещу нас изглеждаха като напълно изграден отбор, през 85 минути от мача.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 окт 2014 16:16

Каквото и да ми говорите Ди Мария е огромна 100% класа.Всяко докосване от негова страна вещае заплаха за противниковата врата.
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 окт 2014 16:16

БЛАГОДАРЯ ТИ ДЕ ХЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! ОПРОВЕРГА МЕ ТОТАЛНО!!!!!!!!
MASTER_COOL написа:Мата пък с нищо не го е заслужил. Де Хея и Ди Мария са играчи на мача !

+1

До 80-тата минута си играехме перфектен мач, не им дадохме почти никакви шансове. И след това отново паника.... Добре, че Де Хея ни извади, иначе си ни обръщаха. Доволен съм от играта до 80-тата минута, но след това съм адски разочарован. А един мач се играе 90 минути. Добре си подавахме топката, Ди Мария беше страхотен. Шоу също направи добър мач. Видяхте ли онзи пробив отляво. Много ми хареса, страшен играч купихме. Блекет добре се включи. Обаче си личеше липсата на Ерера... Мата също не направи перфектен мач. РвП не направи лошо първо полувреме, но второто беше под всякаква критика. Фалкао, освен гола, не ми хареса много. Направи и някои пропуска, които би трябвало да ги вкарва. МакНеър и Рохо бяха чудесни, харесаха ми много. Радвам се и за Уилсън. Дано му се дават още шансове. И след това дойдоха минутите след 80-тата...
Иначе как е Шоу? Писна ми от контузии значи... и то на важни играчи! Никакъв късмет...
Последна промяна от vasilnv на 05 окт 2014 16:18, променено общо 1 път.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 окт 2014 16:18

Честита победа... :0

Върни се в “Манчестър Ю”