ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
Смуут и други те анти-де Хея, нещо да кажат по въпроса?
Последна промяна от Tobacco на 05 окт 2014 16:01, променено общо 1 път.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
- MapTo_D
- Контакти:
Супер важни 3 точки за отбора. Добре е че Фалкао се отпуши. А днес Де Хеа затваря устите на всички критици! Плюете ли го сега, а? Аре честито място в топ 4! 

- old_traff
- Контакти:
Jesus loves, but Dave saves. 
Тай също с феноменална намеса в края.

Тай също с феноменална намеса в края.

0007 написа:Добре,че беше Де Хея,иначе не ви виждах![]()
ПП Смуут,колега,понеже вчера спорихме за победата на Челси срещу Евертън,то днешната победа на Юнайтед не беше ли още по-изстрадана?
Не, срещу Челси показахме игра, ударихме 2 греди и имахме маса атаки срещу защита в пъти по-ефективна от шамандурите на Юнайтед. Челси се изпоти бая, въпреки че изглеждаше кажи-речи разгром. Днес като се изключат последните 5 минути и няколко епизодични атаки на Юнайтед, мачът си беше мъртвило.
Последна промяна от Hohohoho на 05 окт 2014 16:02, променено общо 1 път.
Фалкао играеше много по-силно от сина на Ван Гаал и отново бе сменен....Е, това ако не е тенденция 

Де Хея е Бог.
Между другото много добър мач на Валенсия, приятно ме изненада. РвП отново беше слаб, Мата и той не се представи добре. Хубаво, че Фалкао се отпуши най-накрая, вече мисля, че след тоя гол ще завалят още много от негова страна. Добър мач за АдМ също. Доволен съм от спечелените 3 точки най-вече !

MuFc1878 написа:Фалкао играеше много по-силно от сина на Ван Гаал и отново бе сменен....Е, това ако не е тенденция
Да, пък и синчето беше с жълт картон..
Hohohoho написа:0007 написа:Добре,че беше Де Хея,иначе не ви виждах![]()
ПП Смуут,колега,понеже вчера спорихме за победата на Челси срещу Евертън,то днешната победа на Юнайтед не беше ли още по-изстрадана?
Не, срещу Челси показахме игра, ударихме 2 греди и имахме маса атаки срещу защита в пъти по-ефективна от шамандурите на Юнайтед. Челси се изпоти бая, въпреки че изглеждаше кажи-речи разгром. Днес като се изключат последните 5 минути и няколко епизодични атаки на Юнайтед, мачът си беше мъртвило.
Единият мач е на ОТ,другият на Гудисън. Да си призная честно гледах само второто полувреме и не мога да бъда напълно обективен.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Феновете на Ливърпул пък чии го дирят тука ? Срещу същия този Евъртън не спечелиха, с мъки срещу УБА, а пак имат някакви претенции..
Нищо все пак нека си пишат, ние си прибираме 3т срещу неудобен съперник напоследък за нас, така че всичко е точно.
Нищо все пак нека си пишат, ние си прибираме 3т срещу неудобен съперник напоследък за нас, така че всичко е точно.