Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот metodito » 15 сеп 2014 19:59

hd-fen написа:
Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Пич, не се излагай. Владо ни е най-..., единствения нормален футболист от полевите. Тича най-много, стреля към вратата, връща се и помага на защитниците, ходи по крилото... въобще ти мачове на "Левски" гледаш ли? Другият нормален футболист, който знае защо е в този клуб е Пламен Илиев. Всичко друго е приходящо. Не споменавам юношите, защото явно те вече са персона нон-грата в първия състав. И да, точно така, Гонзо е виновен за това...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 сеп 2014 00:19

Ако бях аз треньор от началото, може би щяхме да сме лидер сега. Искам ми се Херо да дойде от зимата и да доразвие отбора, и да имаме успехи в Европа, защото като изключим последните три години, Левски е най-добре представящият се отбор в Европа“, допълни Гонзо.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... rvi-298667

Надявам се, че някоя пищна репортерка е интервюирала Гонзо след мача, защото изказванията му са... самолюбиви и детски(да не ползвам други думи).
Има право на радост, но това е само една победа в среща от първата третина на шампионата. Някои слова са за пресата, други - за съблекалнята, а трети трябва да се сдържат.
Последните три години не трябва да се изключват, а да се вземат поуки от тях. И дано Левски е лидер (с който и да е треньор начело), когато дойде време за връчването на отличията.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 28 сеп 2014 00:59

Гонзо беше подвластен на емоциите след мача. Простено му е. Гонзо е най-добрия треньор, който може да искаме, в сегашното положение, в което се намира клуба. Да, не е тактически гении. Но подяволите човека има сърце. От тая сбирщина, която я бият 3 години наляво надясно и феновете им скачат да ги бият през 2 мача, от тия наемници, които пара нз колко време не са взимали, от които само на неколцина им пука за Левски, отбора и историята, да излезнеш срещу клуб, който на всеки пост има по-добър състезател от нашите и играе в ШЛ и да излезнеш със сърце и манталитет на победител и да ги биеш така, мисля само Гонзо може да го направи.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 сеп 2014 01:43

Абе, левскари, винаги съм се чудил - откъде Георги Иванов е получил прякора си ГОНЗО ????
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2014 13:17

Нещо беше от времето, когато е бил в Пловдив още... Сигурно, заради човката. Ние сме набори горе-долу с него, тъй че предполагам някой го е обидил нещо... Може и той да си го е прикачил. По едно време "Мъпетите" бяха доста популярни у нас. И някоя дебелана задължително беше "Пиги", а пък "К'во ме гледш бе, Керммит?" и досега се ползва сигурно.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 сеп 2014 13:58

metodito написа:Нещо беше от времето, когато е бил в Пловдив още... Сигурно, заради човката. Ние сме набори горе-долу с него, тъй че предполагам някой го е обидил нещо... Може и той да си го е прикачил. По едно време "Мъпетите" бяха доста популярни у нас. И някоя дебелана задължително беше "Пиги", а пък "К'во ме гледш бе, Керммит?" и досега се ползва сигурно.

С един мой приятел, Иван Танчовски, играехме заедно. Той ми измисли прякора Гонзо, аз на него Кермит.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 окт 2014 17:26

Ако Гонзо беше треньор от началото на сезона :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 окт 2014 03:13

mikata написа:Ако Гонзо беше треньор от началото на сезона :lol:

... отбори като Марек щяха да ни се изреждат :mrgreen:

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 05 окт 2014 08:35

Изображение
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 окт 2014 20:56

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че титлата може да се превърне в реална цел на тима, ако "сините" спечелят следващите си два мача - с Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. "Нашата цел беше място в тройката, но може да погледнем и към титлата, при условие, че победим Локомотив (Пловдив) и ЦСКА в следващите ни мачове", заяви Гонзо в интервю пред TV7. "Бюджетът на Левски бе намален наполовина. Факт е – клубът не е финансово стабилен, имаме проблеми. Във Варна сам си построих къщичката, смятам да го направя и в Левски", допълни наставникът. "Димитър Димитров трябва да дойде на "Герена" през януари. В живота обаче всичко се случва. Все пак съм уверен, че Херо е сериозен човек, а освен това вярвам и на мъжката му дума", допълни Георги Иванов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=512981

Браво на Гонзо! Сини мрънкалници. :)

Върни се в “Левски”