cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път
За какво става въпрос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път
За какво става въпросПрипомни ми, че съм забравил
Мога ли да помня всеки, който иска да се докосне до моята скромна личност и океана от необятни знания и житейски опит
cska-632 написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже
Сравнението е смешноГовориш ми какво е сега и сравняваш с време от близо 30 години разлика
Дай да видим един американски телевизор колко тежеше преди 30 години, колко е струвал и в колко стаи са имали телевизор американците
Преди 30 години американците са имали кабелна. Когато през 1948 г. в България са избивали без съд и присъда в САЩ вече с аимали кабелна телевизия. Така че сам си прецени колко американци са имали телевизори. Хората са имали HBO през 1972, а ние сме се радвали на По света и у нас
pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал ГерманияИ на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област
pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал ГерманияИ на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област
FLANKER написа:pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал ГерманияИ на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област
Яж американски шоколад ,пий кола и си трай!![]()
П.П Не да ти се доповръща,ами направо рЕдкото ,колега!
Кашчей написа:pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал ГерманияИ на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област
Абе.... не беше баш така, ама ще ти повярвампо-скоро Германия си връща Рейнската област, като навлиза с 15 хилядна войска, очаквайки всеки момент отговор от страна на французите и англичаните. Те обаче предават без никакви условности Елзас и Лотарингия отново на Германия.
ПП- Утре вечер, в 23 часа, започва третата серия на това, което си гледал днес.
pomiqr191 написа:FLANKER написа:pomiqr190 написа:Гледах хистори чанъл днес и малко ми остана да повърна. САЩ и Великобритания през 30-тте години сторели пътища и електроцентрали, а Хитлер само въоръжавал ГерманияИ на всичкото отгоре си присвоил Рейнската област
Яж американски шоколад ,пий кола и си трай!![]()
П.П Не да ти се доповръща,ами направо рЕдкото ,колега!
Не пия кола. Кажи някой американски шоколад да знам дали съм ял такъв, за да го спра
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar, Thsmith и 14 госта