Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 19:13

Гледам Росица не спира да се излага и да се вживява в ролята на президент на някоя световна сила 8-) Нищо че като види чужд изтребител, започва да мрънка като вдовица за х.й, че няма пари за части на двата ни изтребителя и за това не бивало да летят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr190
Контакти:

Мнениеот pomiqr190 » 04 окт 2014 19:18

Заебете я тая политика и отидете да ебете жени.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:19

pomiqr190 написа:Заебете я тая политика и отидете да ебете жени.

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2014 19:20

FLANKER написа:
Абе ,Игра ,къде е Боинг-а? За аршините ,започни от Брюксел ;)

Москва знае най-добре. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:21

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:
Абе ,Игра ,къде е Боинг-а? За аршините ,започни от Брюксел ;)

Москва знае най-добре. :lol:

Москва знае много неща! :lol:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 19:21

С твойта ли да почваме? 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:25

Големи диваци сме всичките(във форума) -факт! :mrgreen: Но както написа Дунав,Гонг се е превърнал в част от ежедневието ни!
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 19:37

От време на време на човек му писва да бъде добър и снизходителен към тях 8-) Нямат никаква благодарност, не проявяват никакво разбиране 8-) Само пишки са им в главите 8-) А аз не искам секс, втръснал ми е. Искам просто да се вгледа в човека в мен и да намери истинската ми същност 8-) И то без да приказва, ако може 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 19:41

CTAHKO написа:

От време на време на човек му писва да бъде добър и снизходителен към тях 8-) Нямат никаква благодарност, не проявяват никакво разбиране 8-) Само пишки са им в главите 8-) А аз не искам секс, втръснал ми е. Искам просто да се вгледа в човека в мен и да намери истинската ми същност 8-) И то без да приказва, ако може 8-)

Факт ,Станко! Кое е това"животно" ,на което5-7 дни в месеца му тече кръв и е живо? :mrgreen:
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 04 окт 2014 19:43

Какво ще направя, ако съм премиер.
Искам от НАТО и САЩ да ми доставят 200 изтрибителя и танка и да ги поддържат, както ракети земя-въздух, нови огнестрелни оръжия за цялата ни армия и бронежилетки. Все пак нали сме им съюзници и сме последната прегхрада против Русия и исляма.
Ще поискам 10-тте млрд. от Турция, които ни дължат, ако откажат блокада на границата и да ходят да си доставят продуктите със самолети. С парите ще изплатя външния ни дълг.
За депутат ще може да бъде избиран само човек навършил пълнолетие, завършил висше образование магистърска степен, имащ минимум 4 години трудов стаж, живял в последните четори години в България и да е живял в последните четири години в районна, в който се е кандидатирл и да има право само на 3 мандата в НС.
Право на глас да имат само български граждани с едно гражданство, да са живели в последните четири години в България, да са си платили всички данъци, да нямат неплатени глоби и сметки към държавата.
Детски помощи само за родители с минимум 2 години трудов стаж за всеки един от тях и само за три деца.
Озаконяване на проституцията и използване на спечелените данъци за здравеопазване.
Право на избор на хората дали да си плащат здравните осигуровки като при отказ да нямат право на безплатно лечение.
Право на избор на хората да имат пенсионно осигуряване и каква част от заплатата им да отива в специална сметка само за тях.
Поемане на пенсиите на хората от държавата за пенсионирани преди предходната точка.
Обществено полезен труд за хора, които не плащат данъци и глоби.
Задължително изкупуване на неизползваните земеделски земи в последните 4 години и обработването им от държавата без право на продажба, освен на старите им собственици на пазарните им цени, без право старите собственици да я продават в следващите 10 години. Забрана продажбата на земеделска земя на чужди ФЛ и ЮЛ и хора, на които и двамата родители не са родени в България.
Съкращване на полицията на 25 хил.
Въвеждане на електронно правителствпо и намаляване на държавната администрация до възможния минимум.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

Върни се в “Свободна зона”