пълководец написа:CTAHKO написа:пълководец написа:CTAHKO написа:Имено! До изборите, когато ГЕРБ дойдоха на власт, не бях пропускал да гласувам. След това видях че и да гласуваш, нищо няма да се промени и стигнах до извода че съм им дал достатъчно време и шансове да променят изборният закон, да премахнат двойното гражданство, малко от малко да вкарат тази държава в пътя. Да, ама не. От тогава реших, че аз субсидия и имунитет доброволно няма да дам на никого. Ако искат да ми взимат гласа, каквото си искат да го правят, но няма да е съзнателно и с моето съгласие

На кръглата маса след 10 ноември другарите си гласуват една много удобна за тях конституция и докато не я променим коренно, държавата ще търпи само и единствено ДЕградация.

Абе ако трябва да бъдем точни, в момента Доган и ДПС съшествуват благодарение на СДС и правителството на Филип Димитров

Ами да, защото СДС се напълни с бивши членове на БКП, уж "демократи", Желю Желев с глупостите му ги допусна обратно и оттам историята я знаеш, младите хора тогава, инициатори и създатели на повечето десни партии, биват изиграни от червените, които им пускат троянски кончета, и накрая с тва СДС просто съсипаха всичко, отделно че загубиха златните години на една камара хора, които са се борили за нищо в крайна сметка. Всички там Бисеровци, Цоневци, Костовци, абсолютни подлоги и никакви десни не са тия, само Костов имаше някакви идеали, ама и той се продаде.
Ще ти дам пример от днешно време, Близнашки, който се води близък на ГЕРБ и Борисов, всъщност е бил съветник на бай Тошо.

Българският народ го разиграват и ще продължават да го правят.
Като го сложиха на власт и казах това и че този си е чист ДС агент, за награда получих банан от "доброжелатели"

Така че внимавай, пази си гърба

Иначе говоря за конкретен случай, когато хващат Доган да дава на турския посланик списък с агентите ни

Това е така нареченият случай "Оня списък"

Можеш да го напишеш в Гугъл, да видиш колко интересни факти ще изскочат и каква е ролята на ръководството на СДС и кои и защо са хората застъпили се за него

Та заради това, този трябваше отдавна да е в затвора, а партията му да е история. Вместо това, той коли и той беси, а неговите протежета си развяват коня безнаказано.