Само 6000 души гледат мача Левски-Виляреал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Само 6000 души гледат мача Левски-Виляреал

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2009 12:16

zaleza1 написа:Незнам кой запален левскар ми спореше в форума,че ще се пълни стадиона.То че нямаше да се напълни е ясно,но 6000 души е просто престъпление.
ЗАЩО :?: :?: :?:

Нещо си се трогнал и загрижил за Левски ли?
Сектор Б е за поне 6000 човека. Снощи имаше в него минимум 4000. Ако не вярваш разгледай снимките... Лично аз мисля, че имаше повече от 6000.[/quote]

Вие приятелю не сте ли част от българския футбол? Просто досега аз така си мислех,но явно ти не си на това мнение.[/quote]

Част сме от българският футбол. Къде в мнението ми твърдя обратното? Айде без свободни интерпретации....
Феновете на ЦСКА са се доказали като мразещи Левски. По-голямата част от тях се надяват на загуби на Левски, за да имат някаква частична радост в този живот (понеже отбора им не е по-добре от нашият). Та затова се учудвам как след всяка загуба се загрижвате за Левски и пускате коментар защо това, защо онова....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2009 12:18

bono написа:На този, който пита за Симонович, бих отговорил така, МНОГО МНОГО обичам ГОНЗО, но при него юношите на отбора СА ОБРЕЧЕНИ. Просто той не е юноша, изгониха го на няколко пъти заради Домовчийски, който беше юноша и сега всички юноши в отбора ще го отнасят, за сметка на доказано свършили за футбола вече играчи като Симонович, Йовов, Бардон, Топчо и т.н. Специално за вчера можеше спокойно участие да вземе Боби Балджийски, който е най-талантливия халф в школата, но ...

Пак да си напиша, Боратков - изчезни бе нащастник!

Бардон свършил за футбола? Стига бе... Та той ни е най-добрият футболист този полусезон...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 дек 2009 12:19

от bigbonusprize на 03 Дек 2009 11:04

antonio написа:
да, наистина, това с пеенето между секторите доказва за пореден път ФАКТЪТ, че агитката на ЛЕфски непрекъснато копира от феновете на ЦСКА, поне да беше минало малко време за да не се усети толкова брутално долната им кражба... Доколкото знам сините смешници вече копират и нашето "Шампиони але" с клякането и ставането при пеенето. Ах.... колко са жалки !!! И най-се кефя като почнат да избухват на единствената тяхна оригинална песен, която си мислят че е изпълнена със съдържание - Кой не скача и не пей, той за Лефски не милей !!!. тцтцтцтц жалка агитка, това се е пяло преди десетилетияяяяяя.....

Крадеца вика дръжте крадеца. Години наред крадяхте песен след песен. Първо това с пеенето между секторите за първи път го въведаха Ботев. Второ никакво ваше Шампиони але не копираме. Трето избухваме на много повече песни, които жалката ти подоба не знае. Четвърто ти си неграмотен кюрд...======================================================================================== :) :) :) ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГО НАПРАВИ АГИТКАТА НА ЦСКА НА РЕВАНША СЪС ГАЛАТА САРАЙ И КОПИРАХМЕ ТЯХНАТА АГИТКА ТЕ ИМАТ ТАКОВА ПЕНЕ МЕЖДУ СЕКТОРИТЕ БОТЕВ СА ГО НАПРАВИЛИ АМА ДРУГ ПЪТ 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2009 12:21

antonio написа:това че крадете песни от агитката на ЦСКА си го знаете и самите вие, кофти е да си признаете... Само не знам какво е чувството да изпееш една песен, която не е твоя, какво удоволствие изпитваш от това... И това за клякането и ставането го правихте на мача с Черноморец, но явно малко от вас имат достатъчно количество памет, за да си спомнят какво са правили на този мач. Иначе по темата - имаше само 6 хиляди, защото агитката на Лефски си е такава - всички там са великденски яйца и казват че са от Лефски само когато отборът им върви, в другите случаи предпочитат да се свиват някъде и да обясняват как не са от лефски, а са от Манчестър Юнайтед примерно и да казват, че са от Лефски само за да дразнят - такива са феновете на Лефски - жалки и фалшиви... А този, който каза че лефскарите избухвали на много песни - на кои песни избухвате ?????? Когато и да играете се чува едно дразнещо мучене и жужене, предпочитам да гледам мач от Купата на Африка, там техните звуци не ме дразнят толкова много...

Антонио, свинче розово. Спри да провокираш хората и да пишеш глупости. Спомняш ли си по времето на Сашо Томов колко бяхте? по 500-800 на мач в А група. Никога няма да започнем да ходим по-малко от вас, каквото и да се случи в Левски! Факт!
Какви клякания, какви ставания?!?! Крадем песни от агитката на ЦСКА? Вземи се скрий убитак...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2009 12:23

kiko75 написа:Re: Само 6000 души гледат мача Левски-Виляреал
от bigbonusprize на 03 Дек 2009 11:04

antonio написа:
да, наистина, това с пеенето между секторите доказва за пореден път ФАКТЪТ, че агитката на ЛЕфски непрекъснато копира от феновете на ЦСКА, поне да беше минало малко време за да не се усети толкова брутално долната им кражба... Доколкото знам сините смешници вече копират и нашето "Шампиони але" с клякането и ставането при пеенето. Ах.... колко са жалки !!! И най-се кефя като почнат да избухват на единствената тяхна оригинална песен, която си мислят че е изпълнена със съдържание - Кой не скача и не пей, той за Лефски не милей !!!. тцтцтцтц жалка агитка, това се е пяло преди десетилетияяяяяя.....

Крадеца вика дръжте крадеца. Години наред крадяхте песен след песен. Първо това с пеенето между секторите за първи път го въведаха Ботев. Второ никакво ваше Шампиони але не копираме. Трето избухваме на много повече песни, които жалката ти подоба не знае. Четвърто ти си неграмотен кюрд...======================================================================================== :) :) :) ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГО НАПРАВИ АГИТКАТА НА ЦСКА НА РЕВАНША СЪС ГАЛАТА САРАЙ И КОПИРАХМЕ ТЯХНАТА АГИТКА ТЕ ИМАТ ТАКОВА ПЕНЕ МЕЖДУ СЕКТОРИТЕ БОТЕВ СА ГО НАПРАВИЛИ АМА ДРУГ ПЪТ 8-)

:) Oт кога ходиш на мачовете на Ботев, че знаеш кой кога за първи път го е изпял. С Галата беше преди 5 6 години. Аз съм останал с впечатление, че това пеене между секторите е доста по-рано...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 дек 2009 12:25

А имаше време публиката да остава извън стадиона! Тежки времена за БГ футбола дойдоха!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 03 дек 2009 12:26

не бе тъпчо загубен( говоря за bigbonusprize) , докато гледам някое дерби в чужда страна, и като слушам публиките на двата отбора мога да различа коя от двете агитки пее. А тука като гледам нашето дерби, слушам една и съща мелодия с различен текст, и не сме виновни ние... Нямате ли нужда от някаква идентичност??? Не искате ли по някакъв начин да сте уникални??? Защо трябва да правите това, което правим и ние....

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 дек 2009 12:36

Oт кога ходиш на мачовете на Ботев, че знаеш кой кога за първи път го е изпял. С Галата беше преди 5 6 години. Аз съм останал с впечатление, че това пеене между секторите е доста по-рано...=============================================================== аз ходя от 82 година стадиона и ти казвам че скандирането междо секторите го въведе агитката на ЦСКА и ние нямахме нови песни но от три години насам хората от фен клуба бачкат яко имаме над десет песни нови и всички агитки във БГ ги пеят във момента вклучително и ваща агитка ФАКТ 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2009 12:38

kiko75 написа:Oт кога ходиш на мачовете на Ботев, че знаеш кой кога за първи път го е изпял. С Галата беше преди 5 6 години. Аз съм останал с впечатление, че това пеене между секторите е доста по-рано...=============================================================== аз ходя от 82 година стадиона и ти казвам че скандирането междо секторите го въведе агитката на ЦСКА и ние нямахме нови песни но от три години насам хората от фен клуба бачкат яко имаме над десет песни нови и всички агитки във БГ ги пеят във момента вклучително и ваща агитка ФАКТ 8-)

:) Бре. И кои са тия нови песни дето сме ви ги откраднали?

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 03 дек 2009 12:48

Ми момчета в сряда, мач без особено значение дори и за ЛЕ, какво очаквате. Аз лично ходих, но мача ми се стори скучноват и някак си като за първи път в сектор Б... вероятно щото беше безмислен мача нямаше хореография и т.н.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Върни се в “Футбол - България”