Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 03:24

Кашчей написа:http://europe.actualno.com/Poroshenko-predlaga-anglijskijat-da-stane-vtori-oficialen-ezik-v-Ukrajna-news_53020.html

Ако има състезание между Порошенко и Плевналиев, за най-смотан президент на държава в Европа, кой ли ще спечели :roll:

Е, не. Тоя сам си проси да е президент, като Янукович, ама с обратен маршрут 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 11:55

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:русначенко си знаят работата.Един ден пак с тях ще сме.За зло или добро по-добре с тях.

Невъзможно.
Поколението, дето харесва Русия, си отива.
И думата му все по-малко ще се чува.

Неможеш видя положително мнение за Русия и руснаците от хора между 16 и 30 години.
Факт е, че повечето от тях са зомбирани от американската култура и начин на мислене, живот и т.н.
Но и това го има в играта.
Както сам посочи, за добро ли е, за лошо ли, ще видим.

Да ,ама НЕ,Игра! Винаги ще има едно такова поколение ;) Както и винаги ще има Аржентина,за жалост на чипсовите негри! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 11:58

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Игра чак пък невъзможно..?

Ами освен западните ни моментни съюзници, ако не сгафят нещо много сериозно с нас, не виждам как бъдещите поколения ще се обърнат към Русия. :roll:

Игра ,чу ли еврейчето Паси? :o Ти спечели ли 5(пет) войни със САЩ?!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:03

Фетел,аз съм ферарист! Но дори Алонсо,(камо ли Кими) вече не може да ме убеди в нещо ;)
п.П. Фетел,къде е Боинг-а? Дано си схванал приятелю,защо "вкарах"F1 ;)
Изображение

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 12:16

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:
пълководец написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ами не на мен, на някой друг му трябва просветление. Ако разровиш за малко информация ще го осъзнаеш.

Каква информация, къде съм казал нещо за тия орли, от кога били и такива глупости, тва си беше една безобидна ебавка, никакви лоши чувства не съм вложил, кво да направя, че сте с пенсионирани мозъци вече повечето. 8-)

Ами,ако 35-40 -годишните са пенсионирани мозъци,истинските "пенсионирани мозъци" направо ги заривай ;)
П.П .Без лоши чувства ;)

Ако и аз на 26 съм пенсиониран мозък предлагам да започнат да ми плащат пенсията и ако може по-бързо.
Така де, щом ми признават правото да съм пенсионер :P

Колкото до безобидната ебавка.. както си я предложил така са ти я върнали. Ама айде аз да не говоря пък за мозъците, нали съм в пенсия и не е редно да се напрягам.

Баце, май си в цикъл, пийни едно аспиринче.

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 12:19

icko65 написа:
FLANKER написа:Нещо ,другият МОРЯК-Ицко ми се губи?!

Пич на линия съм!Малко болен и малко омотан бях.За хохлите кво да казвам-русначенко си знаят работата.Един ден пак с тях ще сме.За зло или добро по-добре с тях.Народа се насити на пари и демокрация.

И какво искаш вече, искаш цар, диктатор, император, княз, васал, какво? Искаш някой да ти го вкарва, ама да е с твое позволение, щото като не е, е гадно, ли? :? :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:25

Момци ,не се дърляйте!Държавата заминава! Обичайте си семействата!" Учете иврит,турски и цигански"! ;)
П.П."Яд" ме е ,че "късметлията" с откъснатата от взрива ръка на 1,5 км ,не научи тези "езици"
П.П Бог да прости хорицата!!!
Изображение

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 12:28

FLANKER написа:Момци ,не се дърляйте!Държавата заминава! Обичайте си семействата!" Учете иврит,турски и цигански"! ;)
П.П."Яд" ме е ,че "късметлията" с откъснатата от взрива ръка на 1,5 км ,не научи тези "езици"

Амин!! Не съм религиозен всъщност, но вярвам в правдата и баланса на тоя свят, рано или късно, всеки си получава заслуженото!!
П.П.: Честит рожден ден на патерици, жив и здрав, и малко по-умерен!! :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 12:35

пълководец написа:
FLANKER написа:Момци ,не се дърляйте!Държавата заминава! Обичайте си семействата!" Учете иврит,турски и цигански"! ;)

Амин!! Не съм религиозен всъщност, но вярвам в правдата и баланса на тоя свят, рано или късно, всеки си получава заслуженото!!
П.П.: Честит рожден ден на патерици, жив и здрав, и малко по-умерен!! :)

Благодарско!
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 13:03

Специално за Играта,ако не се повтарям! ;)
http://youtu.be/c7lL16uICx4
Изображение

Върни се в “Архив”