morqche написа:favaca8888 написа:morqche написа:rere написа:morqche написа:Незнам ама дузпата за берое влезе, топката топна зад гол-линиятасега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле
П.С http://www.novsport.com/video1206501_1.html
Ако работите бяха на късмет наште нямаше да си вкарат автогол и после да се разхождат по терена , Бранеков можеше да изпусне дузпата , но ако искаше да я вкара нямаше да я чукне към вратаря , единственото в повече беше селската наглост на Берое , като са си уредили мача да си го изклатят до 0:1 и да си ходят . За Варна нищо не мога да кажа щото не съм го гледал , но ако се има впредвид наште как играха с Литекс, Лудогорец и ЦСКА малко ви е било.
Един корнер гол и цял мач отзад без атакитова беше в Варна
favaca8888 написа:Първо разбира се , честита победа на Берое !
А към злобеещото моряче само ще му кажа да ходи да си е6е п4тката мила майчина !!!
Ела да я ебеш ти бе ******ко, не виждам къде съм злобял ама ти явно получаваш гнойни образувания по цевката си като чуеш критика към отбора си. Ти затова ми казваш да ходя и да си я е?а защото ти неможеш нали? осранкооо гърбихте тениска от дете и после се насрахте върнахте я на куките и почнахте да звъните на гаджетата си от (*партак да ви пазят осраните точкиама да си жив и здрав и гледай да не те срещна някаде че твойта шунда майчина няма да ти познае грозната мутра после
"не виждам къде съм злобял"Призанй си че те яд че бихме ! Паламуд !
А като си толкова страшен що в Надежда сте всеки път 3-ма на кръст.Смешник.
Аз лично не съм идвал скоро в "Надежда" последният път като идвах ни бихте 3:2 и след мача бягахте около стадиона си, да признавам си че ме е яд по-добре да бяхме паднали от Скрита сила Мъдрево от колкото от вас, най-много ме е яд че не паднахме от Ботев Враца във Варна, сега щяхте да сте там където заслужавате. Поне не отричаш за фланелката, колко смешно е да се биеш в гърдите и след това да клякаш на ушатите и да звъниш на онези цигани да ви скатаят
Плювайте се!Само така!