Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа:Много недакеватна смяна на Гонзо. Вместо да пробваме при 0:1 да играем с Еньо напред и Жоро Христов зад него, той запази тактическата постройка. Най-тъпото беше, че остави Саша Симонович цял мач. Много е слаб тоя сърбин. Едно време беше креативен халф, сега освен да задържа топката и да симулира друго не го видях да прави. До кога ще играем с една и съща схема (още от времето на Мъри)?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Всичко това ,което пиша е когато играем с Виляреал.След 2 дни със Сливен картинката ще е друга,но пропастта разделяща ни от Европа е на всички нива.Сбъркано е израстването на играчите още от детско-юношеската школа.Начинът им на мислене на терена е от по-миналия век.
ehh написа:Много съм разочарован. Ето защо ни наричат евроидиоти. Пълна аматьорщина. От играта - до подготовката за даден мач и възстановяване, грешни треньорски решения.
Мудно движене на топката, стотици безсмислени подавания, заспиване на статичните положения, за които може би сто пъти е говорено. Неадекватно излизане като титуляр на един футболист, който ни скъса толкова много пъти нервите през този сезон и който провали толкова много мачове. И заради, който, някои тук ми пишат цели фермани, видиш ли, как не бил перде и затова не можел да успее. Дрън-дрън. Омръзна ми от меки мнения.
Пускане на невъзстановени играчи, които се контузват още след 20 мин игра и оттам се обърква тактиката. Как са възстановявани тези играчи? Кой се грижи за тяхното възстановяване и е дал решение, че може да играе в този мач?
Биха ни ходом. Направо ме боли от развалината, в която се е превърнал Левски. А само преди няколко сезона Левски беше здраво изграден състав, който можеше да побеждава поне отборите от средно ниво.
Най-лошото е, че на нашите футболисти им стана като запазена марка интервютата, с които се оправдават. Направо ми се повръща от едни и същи тъпи думи. Даже не съм ги и чел и слушал този път. Повтарят ми едни и същи неща. И когато вчера една репортерка съвсем резонно каза на един, който играе ролята на треньор, че Левски не е за Европа с такова представяне, той се обиди?! Че и се обижда?! На какво основание, кое не е истина? Какво като си бил на ходом два отбора в България?
Не знам, къде е изхода от всичко това. Прекалено много хора има в Левски, които дават акъл. Трябва да се сменят поне половината футболисти от Левски, защото на тези тук психиката им е затормозена. За останалите трябва да дойде някой треньор-психолог с авторитет, който е успял с нещо. Който има някакви успехи. Който да ги надъха, че те могат, а не който да изпада в амок край тъчлинията на напечени мачове.
С две думи - трябва ни човек с европейско мислене. Човек, който да дойде със свой екип.
И най-накрая, т.нар. Батков да реши, какво ще прави отбора. Ако искаш успехи и големи цели, то тогава изкарай най-накрая отбора на пазара, сложи му една по-реална цена и да видим, какво ще стане. Ако никой не иска да ни купи - тогава свиваме тотално бюджета, развиваме си школите, разделяме се с половината играчи и си играем до там, докъдето ни стигат силите. Омръзна ми от половинчати неща - хем нямаме пари за нещо сериозно, хем се опитваме да влизаме в ШЛ и да играем срещу сериозни еврпейски отбори.
Това е.
bigbonusprize написа:Ами да. Абсолютно съм съгласен с теб. Още Мъри играеше с двама дефанзивни халфа (нямаше значение от противника) две крила и атакуващ халф. Единствено това ме дразнеше при неговият престой. Няма значение Барса или Беласица винаги с двама дефанзивни....
Вместо да продаваме Жоро, по добре да ги сработим с Еньо. Откакто сме го взели не си спомням да сме го пробвали като втори нападател... Ами ако това е точното място за него? Просто няма как да разберем...
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 15 госта