Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"

Мнениеот favaca8888 » 03 окт 2014 19:52

Първо разбира се , честита победа на Берое !

Мачът почна с безумна грешка на Митрев, който при една изритана топка от чернокож футболист на Берое от около 30 м. опита да улови топката, тя му мина през ръцете след това през краката ...и гол още в началото.Аз лично не мога да се сърдя на Божката , щото колко мача ни извади дотук ?
След това двубоя стана двуостър, с яко единоборства и центрирания като Локомотив превъзхождаше.Имаше изстрели към двете врати като в края на полувремето Ливраменто заамалко да изравни.Второто почна с тая дузпа за игра с ръка в наказателното.Нз защо Бранека се нае да я бие след като той не е дузпаджия :roll:
Логично я изпусна, а в следващата атака Берое разигра добре,играч остана сам от едната страна на наказателното и 0-2.
Оттам нататък имаше само един отбор на терена и тва бяха заралии.Наше просто рухнаха и психически и физически.Можеше да ни качите

Към преждепишещия който задава въпрос ЗАЩО ДА ХОДИ АКО ТРЯБВАЛО ДА ИМ ВРЪЩАМЕ ??!?!?!!!

ЩЕ МУ КАЖА ЧЕ КАТО НЕ ПОДКРЕПЯ ОТБОРА КОГАТО ПАДА, МНОГО МОЛЯ ДА НЕ ГО ПОДКРЕПЯ И КОГАТО БИЕ ! ;)

А към злобеещото моряче само ще му кажа да ходи да си е6е п4тката мила майчина !!! :x
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 03 окт 2014 21:33

favaca8888 написа:
morqche написа:
rere написа:
morqche написа:Незнам ама дузпата за берое влезе, топката топна зад гол-линията :) сега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле :)
П.С http://www.novsport.com/video1206501_1.html

Ако работите бяха на късмет наште нямаше да си вкарат автогол и после да се разхождат по терена , Бранеков можеше да изпусне дузпата , но ако искаше да я вкара нямаше да я чукне към вратаря , единственото в повече беше селската наглост на Берое , като са си уредили мача да си го изклатят до 0:1 и да си ходят . За Варна нищо не мога да кажа щото не съм го гледал , но ако се има впредвид наште как играха с Литекс, Лудогорец и ЦСКА малко ви е било.

Един корнер гол и цял мач отзад без атаки :) това беше в Варна
favaca8888 написа:Първо разбира се , честита победа на Берое !

А към злобеещото моряче само ще му кажа да ходи да си е6е п4тката мила майчина !!! :x

Ела да я ебеш ти бе ******ко, не виждам къде съм злобял ама ти явно получаваш гнойни образувания по цевката си като чуеш критика към отбора си. Ти затова ми казваш да ходя и да си я е?а защото ти неможеш нали? осранкооо гърбихте тениска от дете и после се насрахте върнахте я на куките и почнахте да звъните на гаджетата си от (*партак да ви пазят осраните точки :) ама да си жив и здрав и гледай да не те срещна някаде че твойта шунда майчина няма да ти познае грозната мутра после :)

"не виждам къде съм злобял" :lol: Призанй си че те яд че бихме ! Паламуд !
А като си толкова страшен що в Надежда сте всеки път 3-ма на кръст.Смешник.

Аз лично не съм идвал скоро в "Надежда" последният път като идвах ни бихте 3:2 и след мача бягахте около стадиона си, да признавам си че ме е яд по-добре да бяхме паднали от Скрита сила Мъдрево от колкото от вас, най-много ме е яд че не паднахме от Ботев Враца във Варна, сега щяхте да сте там където заслужавате. Поне не отричаш за фланелката, колко смешно е да се биеш в гърдите и след това да клякаш на ушатите и да звъниш на онези цигани да ви скатаят :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 окт 2014 21:58

Страшно ме е яд за тая нелепа загуба,но за едни привърженици на футбола от Варна а и от Бургас ще кажа .Колкото и да ни плюете не може да ни стигнете .А ма никога!!!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 03 окт 2014 22:02

loko29 написа:Страшно ме е яд за тая нелепа загуба,но за едни привърженици на футбола от Варна а и от Бургас ще кажа .Колкото и да ни плюете не може да ни стигнете .А ма никога!!!

Кое да ви стигнем бе колега? никой не иска да ви стига, опитах се човешки да водя диалог че нещата не вървят а се почнаха рогатните :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 03 окт 2014 22:13

morqche написа:
loko29 написа:Страшно ме е яд за тая нелепа загуба,но за едни привърженици на футбола от Варна а и от Бургас ще кажа .Колкото и да ни плюете не може да ни стигнете .А ма никога!!!

Кое да ви стигнем бе колега? никой не иска да ви стига, опитах се човешки да водя диалог че нещата не вървят а се почнаха рогатните :)

E къде не вървят нещата , при нас на базата на бюджета, който имаме всичко си е наред .

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 03 окт 2014 23:11

Честита победа на Заралии и успех

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 04 окт 2014 08:56

Честито на Сандето и останалите п*тки от Заарата! Не може да не загубиш мач с такива фрапантни грешки! Визирам грешката на вратаря Митрев и изпълнението на наказателния удар от Бранеков! По този начин дузпа може да си позволи да изпълни Начко Михайлов,Жоро Соколов или Марадона които бяха на ти с футболната топка! Вина има и треньора Васев,ама какво да го виниш,за без пари толкова!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2014 09:02

orlando7 написа:Честито на Сандето и останалите п*тки от Заарата! Не може да не загубиш мач с такива фрапантни грешки! Визирам грешката на вратаря Митрев и изпълнението на наказателния удар от Бранеков! По този начин дузпа може да си позволи да изпълни Начко Михайлов,Жоро Соколов или Марадона които бяха на ти с футболната топка! Вина има и треньора Васев,ама какво да го виниш,за без пари толкова!

Сериозно благодаря за честитката ама кажи нещо за мача че не го гледах.На репортажа видях че при дузпата на Елиаш топката топна зад голлинията но няма кой да отсъди гол при наличието на толкова много съдии. :o :roll:

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 04 окт 2014 10:53

sandi74 написа:
orlando7 написа:Честито на Сандето и останалите п*тки от Заарата! Не може да не загубиш мач с такива фрапантни грешки! Визирам грешката на вратаря Митрев и изпълнението на наказателния удар от Бранеков! По този начин дузпа може да си позволи да изпълни Начко Михайлов,Жоро Соколов или Марадона които бяха на ти с футболната топка! Вина има и треньора Васев,ама какво да го виниш,за без пари толкова!

Сериозно благодаря за честитката ама кажи нещо за мача че не го гледах.На репортажа видях че при дузпата на Елиаш топката топна зад голлинията но няма кой да отсъди гол при наличието на толкова много съдии. :o :roll:

Стига , Сандриньо ! Не наливай масло в огъня. Ако имаше съдии ние можеше да водим първото полувреме с 2:0 , но съм сигурен ,че наште щяха да направят всичко по силите си да не вкарат и тогава както през второто.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 11:18

Честита победа на Берое! Друго,нямам какво да кажа!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Локо София”