Мнениеот Udoji90 » 03 окт 2014 22:45
На мен честно казано не ми хареса особено играта на нашите днес. След последния мач може би леко бяха подценили този. Играчите на "Ботев" веднага атакуваха всеки наш футболист, който е с топката, и това водеше до чести грешки от наша страна. Маркиньос беше общо взето фигурант. Фелипе не беше на познатото ниво. Сънди пресече много атаки и подавания, но сам сбърка доста. И в защита някак бяхме колебливи, но за щастие и "Ботев" не бяха концентрирани в атака, така че да създадат нещо много опасно пред вратата ни. Вальо може би трябваше да бъде сменен - получи травма, допусна някои неточности второто полувреме, а и честно казано си беше за гонене. Гостите стояха добре отзад, но успяхме да се възползваме от една от малкото им грешки. Отново смените се оказаха ключови, след като Платини допринесе за гола и поне според мен и като цяло заслужава една от най-високите оценки. След попадението "Ботев" се откриха и ни позволиха да създадем още ситуации, с които да си решим мача, но не успяхме. От друга страна, разлика от 2 гола едва ли щеше да отразява реално показаното на терена. Доста трудна победа с видимо по-слаба игра от тази в Стара Загора, но пък и не съм си правил илюзии, че ще ни е лесно - такива мачове, в които играта не ни спори, също трябва да се вземат и се радвам, че се получи. За ръката на Сънди не съм съгласен, че трябва да има дузпа. Топката първо се удари в тялото му и след това в ръката. Нито има време да реагира, нито спира опасен шут/пас, нито играе умишлено.
Последна промяна от
Udoji90 на 03 окт 2014 22:55, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...