effect написа:Ти ли ми говориш за съдийски рамена и късмет бе, безсрамник?![]()
Не, Иво Другия Начин ти говори, скапаняк.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
effect написа:Ти ли ми говориш за съдийски рамена и късмет бе, безсрамник?![]()
bastuna203 написа:slash1912 написа:Не съм казал,че сме паднали заради съдията.Просто такива очевидни неща дразнят много,а като излезем в Европа виждате какво става.Поздравих ви за победата,според мен е заслужена.С 2 положения за цял мач няма как да го вземем.Също така направихме няколко грешки в защита,едната я наказахте.
Според мен съдиите просто са страхливци и некадърници. Ситуацията с Илиев изобщо не я видя, иначе поне фаул щеше да свири. Ситуацията с дузпата го е страх да я свирне.
Предишния ни мач с Берое беше същата - не ни дадоха 100% дузпа, после тройна блокада на стената, която се вижда от марс не се свири, а после ни дава несъществуващ фаул, от който изравнихме.
Гадно е, че такива некадърници свирят, а ние си джафкаме...
gacobacov написа:Овчеглав ква засада при гола бълнува, няколко пъти го гледах, дори не мога да намеря положение което да се доближава до нещо подобно, колкото и да си промит мозък
Кировец написа:gacobacov написа:Овчеглав ква засада при гола бълнува, няколко пъти го гледах, дори не мога да намеря положение което да се доближава до нещо подобно, колкото и да си промит мозък
Ама ти не разбра ли, че Съни е играл с ръка 3-4 метра навътре в наказателното поле? Овчи го каза на цялата футболна общност, дори и на съдията.
Не проумявам защо не наказват Овчи - синът на Синия вожд?! Няма толкова гнусно и безпардонно копеле, което се е самопровъзгласило за футболен треньор.
samocska1 написа:Не просто овчеглав не си пие редовно хапчетата!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта