XI Кръг: ЦСКА - Ботев, 03.10. 18:45ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: XI Кръг: ЦСКА - Ботев, 03.10. 18:45ч.

Мнениеот slash1912 » 03 окт 2014 21:19

demon777 написа:
slash1912 написа:
Old_death написа:Да чуеш смешния плач на Овчата глава е безценно !

А Тройчо не беше ли смешен до миналия кръг? Днес защо не рева от съдията?Питам втори път!

Ами нямаше ли нарушение когато без малко да избият зъбите на Силва според мен поне картон трябваше а даже фал нямаше

По критерия за жълтия картон на Инез В.Илиев трябваше да бъде изгонен за втори такъв.
И в двата случая имаше опасно влизане с бутоните, като при Илиев дори имаше съприкосновение.В резултат дори не беше отсъдено нарушение.
Играта с ръка беше явна, но отново нищо.Нито дори отсъдено нарушение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 03 окт 2014 21:21

За каква засада реве овчия при гола не мога да разбера,най-големия клоун във футбола ни.ЦСКА си бяха по-добри цял мач а Ботев нямат нито едно положение,нито един удар как искат да вземат нещо.Имаше малко спорни положения,в началото две груби влизания на футболисти на Ботев не бяха декорирани с картон след това на ЦСКА нормален мач съдията се справи.Кренвиршоядите да се научат първо как се прави атмосфера на стадион,защото беше много по шумно днес отколкото мача им с Реал,все едно бяха на театър,туристите отишли да гледат Роналдо.

draki75

Мнениеот draki75 » 03 окт 2014 21:22

Много мъжки мач , абе както винаги , много ритане и изстрадана победа !
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

bastuna203
Контакти:

Мнениеот bastuna203 » 03 окт 2014 21:23

slash1912 написа:
demon777 написа:
slash1912 написа:

А Тройчо не беше ли смешен до миналия кръг? Днес защо не рева от съдията?Питам втори път!

Ами нямаше ли нарушение когато без малко да избият зъбите на Силва според мен поне картон трябваше а даже фал нямаше

По критерия за жълтия картон на Инез В.Илиев трябваше да бъде изгонен за втори такъв.
И в двата случая имаше опасно влизане с бутоните, като при Илиев дори имаше съприкосновение.В резултат дори не беше отсъдено нарушение.

Тези две ситуации и за мен са така. Според мен съдията ни подпря, вас ви ощети. Мисля, че и други от нашите ще го признаят.
Но според мен трябва да се каже, че бяхме една идея по-малко слаби ;)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 окт 2014 21:27

Честита победа, над най-омразния ми отбор :)
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 окт 2014 21:27

bastuna203 написа:
slash1912 написа:
demon777 написа:
slash1912 написа:

Тези две ситуации и за мен са така. Според мен съдията ни подпря, вас ви ощети. Мисля, че и други от нашите ще го признаят.
Но според мен трябва да се каже, че бяхме една идея по-малко слаби ;)

Не съм казал,че сме паднали заради съдията.Просто такива очевидни неща дразнят много,а като излезем в Европа виждате какво става.Поздравих ви за победата,според мен е заслужена.С 2 положения за цял мач няма как да го вземем.Също така направихме няколко грешки в защита,едната я наказахте.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

effect

Мнениеот effect » 03 окт 2014 21:28

bastuna203 написа:
1Neutralen написа:
effect написа:Все някога тоя нереален късмет ще свърши и тогава ще е интересно.

+1

И кой е този късмет? Да не сме били два мача в 94-та минута и един в 88-та?
А чакай, това бяхте вие, какво правим като свърши вашия късмет?

При положение, че в първите 2 мача от 3 удара ни вкараха 3 гола и простотиите на стефанО ни лишиха от минимум точка в Стара Загора тези победи в края си дойдоха като баланс на нещата.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 окт 2014 21:31

effect написа:
bastuna203 написа:
1Neutralen написа:
effect написа:Все някога тоя нереален късмет ще свърши и тогава ще е интересно.

+1

И кой е този късмет? Да не сме били два мача в 94-та минута и един в 88-та?
А чакай, това бяхте вие, какво правим като свърши вашия късмет?

При положение, че в първите 2 мача от 3 удара ни вкараха 3 гола и простотиите на стефанО ни лишиха от минимум точка в Стара Загора тези победи в края си дойдоха като баланс на нещата.

Идва поредната ви загуба от Стойчо и едва тогава си позволявай да говориш за баланс. Към днешна дата имате късмет и дълги съдийски рамена - нищо повече.

bastuna203
Контакти:

Мнениеот bastuna203 » 03 окт 2014 21:32

slash1912 написа:Не съм казал,че сме паднали заради съдията.Просто такива очевидни неща дразнят много,а като излезем в Европа виждате какво става.Поздравих ви за победата,според мен е заслужена.С 2 положения за цял мач няма как да го вземем.Също така направихме няколко грешки в защита,едната я наказахте.

Според мен съдиите просто са страхливци и некадърници. Ситуацията с Илиев изобщо не я видя, иначе поне фаул щеше да свири. Ситуацията с дузпата го е страх да я свирне.
Предишния ни мач с Берое беше същата - не ни дадоха 100% дузпа, после тройна блокада на стената, която се вижда от марс не се свири, а после ни дава несъществуващ фаул, от който изравнихме.
Гадно е, че такива некадърници свирят, а ние си джафкаме...

effect

Мнениеот effect » 03 окт 2014 21:32

Ти ли ми говориш за съдийски рамена и късмет бе, безсрамник? :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”