wolf написа:Бре Хамшик станал на 27 беКолко бързо лети времето, той явно ще си им остане легенда до последно
Той доста често е резерва

Жоржиньо му изяде мястото
  Жоржиньо му изяде мястото   Чудя се как още не е напуснал
  Чудя се как още не е напуснал  
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wolf написа:Бре Хамшик станал на 27 беКолко бързо лети времето, той явно ще си им остане легенда до последно

Жоржиньо му изяде мястото
  Жоржиньо му изяде мястото   Чудя се как още не е напуснал
  Чудя се как още не е напуснал  

Mighty Reds написа:Много ни свързват с Ботуша, по ми се иска да ни свързват с ботуши, ама немски
http://serieanews.com/57538/napoli-higuain-nel-mirino-dei-reds-offerte-30-milioni-sterline/

Има време, накрая ще се броят пилците
  Има време, накрая ще се броят пилците  

MASTER_COOL написа:Ние за какви ги дадохме ? Мисля, че за Ди Мария и Фалкао в това число. И за разлика от Пуул, ние не сме се разделили с Рууни или Перси, а директно внедрихме класа в състава си.
 Щото и Мата така го взехте, пък до тука си е чиста дупка ...
  Щото и Мата така го взехте, пък до тука си е чиста дупка ...  

MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона
Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.
Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !

MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона
Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.
Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !
On 25 August 2013, Marković made his debut for Benfica in 2–1 win against Gil Vicente,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост