Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Soulen » 03 окт 2014 13:08

smoothc написа:
Soulen написа:Аз мисля да гласувам за Татяна Дончева. Това е единствения политик, когото уважавам 8-)

+1
Аз също ще гласувам за нея :)

А никой не говори за нея. Ако влезе в парламента ще ги побърка. Още си спомням как сипваше на Станишката :)

Те това е политик с главно П, а не циркаджии като Бюрека и Болен 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2014 13:17

За съжаление,там е работата,че "Движение 21" със сигурност няма да премине 4-процентната бариера...
Аз лично прогнозирам между 1,5-2,5%,но все пак времето най-добре ще покаже :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2014 13:20

THE G.A.M.E написа:Коя е тая партия... Или как ще се казва, ако не е учредена още ? :?
А кои са лидерите и ? :roll:

Д'ет се вика, кажи ми имената на водачите, да ти кажа, какви ще ги дроби дадената полит. сила. :lol:

P.S.

Хора без политическо минало... Мисля, у нас почти няма такива.
Преди 89-та малко или много, почти всеки беше свързан с БКП.

Остават младите, дето отидоха да учат в чужбина рано-рано през 90-те на миналият век.
Така-наречените "юпита".
Ама те най-вероятно ще бъдат обявени, че са слуги на "Запада".
Като сме запознати със закостенялото мислене на хората над 40 г. това е почти сигурно. :|

Аз съм лидерът на тая партия 8-) Нещо против мене :roll: :lol: Младите, дето отидоха да учат навън през 90-те са синовете и внуците на комунягите - а, по-добре не :!: Аз съм с двете ръце "ЗА" хората от управлението да са учили в България :!: Колкото до ебавката, че съм лидера на партията - досега 25 години управляват хора с докторантури, академици, учили в най-престижните западни университети и какви ли още не. Колко по-зле може да съм с моето инженерство :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2014 13:29

Според Вас,българският народ има ли вина за своето положение,или за всичко са виновни само и единствено политиците,които управляваха в последните 20-25 години?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2014 13:40

smoothc написа:Според Вас,българският народ има ли вина за своето положение,или за всичко са виновни само и единствено политиците,които управляваха в последните 20-25 години?

Смути, те политиците да не са паднали от небето, бе :roll: Бат Бойко си беше доста прав с израза за "лошия материал" :( Давам ти пример, който не е някакъв отделен, по-скоро като събирателен образ. Имаш дадено предприятие, в което хората получават средно 300-400 лв. и едва свързват двата края. В същото време, собственика кара кола за 200 бона ( може и да не е само една ), строи къщи, кули, могили и т.н. Ако хората питат за увеличение, той им вика, че няма пари :lol: Нищо не му пречи да вдигне парите, но и нищо не го кара да го направи ... Резултатът е налице ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 окт 2014 13:48

smoothc написа:Според Вас,българският народ има ли вина за своето положение,или за всичко са виновни само и единствено политиците,които управляваха в последните 20-25 години?

Много е сложен този въпрос. Може би истината е някъде по средата. Политиците ни (не изключвам възможността и да е с външна помощ) възползвайки се от слабости в нашата народопсихология правят всичко по силите си да подхранват тези слабости и да увеличават тяхната сила и значение. Превръщат ни в разединени, безинициативни, безотговорни, със западащ морал егоисти без колективно самосъзнание. Непрекъснато насочват вниманието ни към странични и маловажни проблеми, пускат по телевизиите само помия, затриват образованието и културата и т.н. Защо трябва Бареков да води симпатизанти да блокират турската граница, вместо ние отдавна да сме там и като го видим да го изхвърлим в Турция с еднопосочен билет?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 14:02

smoothc написа:
Сигурно ,във вашите очи съм идиот,но така реших този път!

Нищо подобно! Между другото,политическата му платформа "Планът Сидеров",е едно доста стойностно четиво,съдържащо факти,истини и идеи,някои от които аз лично подкрепям напълно.

Ти наистина ли вярваш в тези жалки и популистки "платформи" ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 14:05

Разбира се.

Българският народ е крадлив и корумпиран, дай му на обикновения човечец малко власт и пари и ще видиш как и той ще се самозабрави. Такива сме си, лош материал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2014 14:24

Смути, те политиците да не са паднали от небето, бе..

Въпросът ми е по-скоро с провокативна насоченост(в никакъв случай не защитавам политиците),но нека не забравяме,че фундаментът започва с т.нар избор на българския народ[/i

Ти наистина ли вярваш в тези жалки и популистки "платформи" ??

Какво означава [i]да вярвам
?
Казах,че с някои неща(факти) съм абсолютно съгласен.
А съществуват ли НЕпопулистки политически платформи? :)

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Българи, гласувайте!

Мнениеот Tribune East 1912 » 03 окт 2014 18:44

Хора, крайно време е да вземем съдбата в наши ръце! Оправданието "няма за кой да гласувам" този път не трябва да важи! Гласувайте, без значение за кой е! Нека оставим гнусната партия на дпс с максимално малко депутати в бъдещия парламент. Статиите, че рейсове от турция прииждат към България, следват една след друга. За капак на всичко днес се появи клип, в който се вижда ясно, как лидерът на партията лютви местан агитира на турски език! Българи, нека оставим България на българите! Нека престанем с апатията! Ако толкова няма за кой да гласувате, отидете и просто изберете някоя партия, без значение каква!!! Моля ви, нека държавата си остане наша, а не на разни турци, цигани и мангали!

ПП - ето и споменатия клип

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SUgbnV3ihKE[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”