Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Толкова лесно ли се манипулират българите ?

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 15:12

haha написа:
1982 написа:Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.

Като напишеш една глупост хиляда пъти, това няма да я превърне в истина:
Изображение
Явно 5-ма българи са "почти няма българи".

5 българи и 6 чужденци = Българи-юнаци

Толкова ли е трудно да си измислите нещо свое, та крадете от репертоара на националния отбор ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот BRF » 03 окт 2014 15:13

BRF написа:
BRF написа:Време ми е за прогноза!0:6!

Да си покажа прогнозата и то часове преди мача :lol: !Та.....
Било е сериозно изживяване за истинските фенове на Лц-2,3,4 или 10 хиляди.Колкото са били там тези,които са си лудогорци!
Било е страхотно(модерно) изживяване за онези "фенове",които са се тагнали от стадиона :lol: !Имали са пари-отишли са!
Леко вълнуващо е било за феновете на Реал(според мен).Казвам леко,защото това което направи белия балет беше обидно за техните фенове присъствали на мача,както и за тези,които платиха огромните цени на билетите за да видят носителя на ШЛ!Не съм очаквал толкова несериозно отношение от тяхна страна към мача,но това си е техен проблем.
Лудогорец играха на върха на възможностите си и при несериозното отношение от страна на съперника им,можеха и да го докарат до равен!
Имаше доста спорни моменти в мача,които се решаваха в интерес и на двата отбора!
Който фен на Лудогорец смята този резултат за успешен,да се чувства поздравен от мен!

п.п.Относно мощните скандирания Меси,Меси!
Първо ми се чуха като Левски,Левски-викам си-невъзможно!
После ми се стори,че викат Leki,Leki-като кренвиршите :lol: !
Пък то какво било!

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 03 окт 2014 15:15

dickinson написа:
1982 написа:
dickinson написа:няма българи - 5 човека малко ли ти бяха, колко бяха испанците в Реал

и последно с колко българи играе великия червен отбор - 2 или 3

Реал и ние не викаме съответно Испанци-юнаци и Българи-юнаци, нали ?!

Смешно е да сравняваш Испания с България и испанските отбори с българските

Да, неприятно е да се играе на чуждо място и чужд стадион, но няма как. Всичко се прави в София. Нека на направят модерен стадион в Търново или Варна за да се играе там

Кои да направят, бре моме? :lol:
Ми домуса да си направи стадион.
Че и държавата му даде 4 милиона.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 03 окт 2014 15:15

Перловски написа:
Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!

Манипулацията на медиите обикновено засяга най-младите, без житейска позиция и с ниско образование.
Игълса :lol: е показател :lol: :mrgreen:

Ало,манометъра,на всяка манджа мерудийо :!: Който и да е отбор да бе на мястото на Лудогорец,все щеше да се плюе по него.И по собственика му.
А дали лесно се манипулират българите?Мача с Реал се падна в седмицата на изборите-факт.Ако румънските роми бяха били,нямаше да има мач с Реал,българите нямаше бъдат манипулирани,щяха да се проведат честни избори и в България настава рай и благодат,както в Монако например!

Призовавам Кирил Домусчиев да закрие Лудогорец,че ''грандчетата'' от шопско и техните фенчета да мирясат най-накрая.Ако Кирето се опъне,Перукан и БФС да добавят титлата ''морален шампион''-2 броя,която да се връчва всяка година пожизнено на ''грандчетата'',за да играят в моралната ШЛ! :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 03 окт 2014 15:16

percival написа:
Lyubaka01 написа:Авторе, малко си попресили нещата. Лудите не играха перфектно(ако бяха играли перфекно, нямаше да паднат), но играха много грамотно срещу един много по-силен отбор(няма да се очудя ако най-евтиния играч на Реал е по-скъп от целия отбор на лудите...). Момчетата играха с хъс и желание и само малко късмет и умения не им достигнаха да издрапат до хикса... И още, авторе, не ми трябват коментатори за да видя кога есин съдия прави грешки, при това решаващи мача. А си мисля, че дори и ти, авторе, ще се съгласиш, че такива грешки имаше и че те бяха основно във вреда на отбора на лудите...
Между другото-в Меридиан мач има статия, според която делегатът на УЕФА е посочил 6 критични съдийски грешки във вреда на Лудогорец и две във вреда на Реал. Ако е вярно, мислиш ли че и той е слушал коментара на Сокачев и е манипулиран?!?

Не бе човек ,не казвам как са играли Лудогорец .Написал съм го ,кои и как е играел не остава в историята ,там остава само резултата,Имам в предвид ,че се коментира от хора които не знаят по колко футболиста има в стартовият състав примерно ,но иначе всички знаят за Моци и съдията "пед..ст" как е ограбил труда на момчета.Говоря и като цяло ,колко лесно се прави обществено мнение !А това в тоя парцал ,викам му така .защото там се пишат откровени лъжи е поредното доказателство ,как продължава да се натрапва мнение и да се поддържа огъня .
Виж, това, че в милата ни родина всеки разбира от всичко(хеле пък от футбол) е всеизвестен факт(щом шефката ми почна да коментира какъв добър отбор бил направил Домусчиев...). Факт е и че Лудогорец се радват на невиждан във футболната ни история медиен комфорт. Но е и факт, че с играта си са заслужили поне малка част от тоя комфорт.
А колкото до това дали сме манипулируеми-виж само за какви хора сме гласували последните 15-20 години и ще си отговориш...

haha

Мнениеот haha » 03 окт 2014 15:16

Първо не съм фен на Лудогорец
Второ, обърнах внимание единствено на написаното, че почти нямало българи на терена, което е лъжа. За "Българи- юнаци" не съм написал и една буква, не ме намесвай във вашите спорове по тази тема.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 03 окт 2014 15:17

1982 написа:
haha написа:
1982 написа:Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.

Като напишеш една глупост хиляда пъти, това няма да я превърне в истина:
Изображение
Явно 5-ма българи са "почти няма българи".

5 българи и 6 чужденци = Българи-юнаци

Толкова ли е трудно да си измислите нещо свое, та крадете от репертоара на националния отбор ??

ето един истински бг отбор
33.Якуб Дивиш, 19.Апостол Попов (к), 31.Кристиян Супусепа, 34.Денис Причиненко, 77.Тончи Кукоч, 22.Еденилсон Бергонси, 28.Маркиньос, 11.Неманя Милисавлевич, 17.Жуан Фелипе, 71.Антон Карачанаков, 17.Серджиу Буш

всички са българи, познай от кой мач е?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 15:19

dickinson написа:33.Якуб Дивиш, 19.Апостол Попов (к), 31.Кристиян Супусепа, 34.Денис Причиненко, 77.Тончи Кукоч, 22.Еденилсон Бергонси, 28.Маркиньос, 11.Неманя Милисавлевич, 17.Жуан Фелипе, 71.Антон Карачанаков, 17.Серджиу Буш

всички са българи, познай от кой мач е?

Ние Българи-юнаци не скандираме, тъй че олекваш напълно с опита си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 03 окт 2014 15:19

angelco77 написа:
Перловски написа:
Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!

Манипулацията на медиите обикновено засяга най-младите, без житейска позиция и с ниско образование.
Игълса :lol: е показател :lol: :mrgreen:

Ало,манометъра,на всяка манджа мерудийо :!: Който и да е отбор да бе на мястото на Лудогорец,все щеше да се плюе по него.И по собственика му.
А дали лесно се манипулират българите?Мача с Реал се падна в седмицата на изборите-факт.Ако румънските роми бяха били,нямаше да има мач с Реал,българите нямаше бъдат манипулирани,щяха да се проведат честни избори и в България настава рай и благодат,както в Монако например!

Призовавам Кирил Домусчиев да закрие Лудогорец,че ''грандчетата'' от шопско и техните фенчета да мирясат най-накрая.Ако Кирето се опъне,Перукан и БФС да добавят титлата ''морален шампион''-2 броя,която да се връчва всяка година пожизнено на ''грандчетата'',за да играят в моралната ШЛ! :mrgreen:

Ангелчо, миличък, не спиш ли след обед като приятелчетата ти в детската градина?
И не ядеш ли шопска салата ?
Драпате да дойдете У шопско, ама като не виреете тук, плюете.
Той ще ги закрие, скоро. :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 03 окт 2014 15:21

В страна в която суперзвезда е изрусен мангал ******** , а населението се приспива с турски сапунки , манипулирането на "стадото" е детска играчка :(

Върни се в “Лудогорец”