Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Перловски

Re: Толкова лесно ли се манипулират българите ?

Мнениеот Перловски » 03 окт 2014 13:51

Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!

Манипулацията на медиите обикновено засяга най-младите, без житейска позиция и с ниско образование.
Игълса :lol: е показател :lol: :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 03 окт 2014 13:55

Е как няма да манипулират като журналистите са на кетъринг при киро(парахода).Безплатни екскурзийки из Европа, остава им само да смучат чепа му и да пишат оди на радоста .От време на време за заблуда на обществото напишат нещо за някой друг отбор.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TheGreenSir
Контакти:

Мнениеот TheGreenSir » 03 окт 2014 13:55

percival написа:Изминаха два дена от така прословутия мач,който поне според мен ,не беше нищо особено и завърши според очакванията на всички футболни хора,кое и как си играл е без значение ,в историята остава само резултата.Но ,продължават разни хора да приказват и коментират ,как видиш ли ти Лудогорец играели прекалено много и се наложило ,чак съдията да реше мача в полза на Реал.Как също така е бил загубен и първият мач заради несъществуваща дузпа и пореден подарък от съдиите спрямо техният отбор.И това го говорят хора ,които до вчера сигурно имат изгледани 3 мача през живота си до сега сумарно.Как влизат в детайли спрямо ситуации от мачовете ,а дори не знаят елементарните правила на футбола с по колко човека примерно се играе,колко отбора има в групите ,как се дават точки при победа или равен.Имаше и въпроси от сорта защо не са пуснали и Меси ,а само Роналдо !Натрапва им се и че видиш ли Лудогорец са станали супер известни и няма човек в ЕС който да не е чувал за тях ,а камо ли и за МОцииииииииииииииииииииииииииииии,е реално една от двете световни звезди в момента макар и да игра срещу него ,не му знае името и не му пука.За засади и дузпи не споменавам тук ,що тия правила ги "знаят" всички фенове ,е поне това което им натрапиха от БТВ и останалите медии.Как футболистите били едва ли не герой ,въпреки двете поредни загуби.Та мисълта ми е толкова лесно ли се манипулират хората от медиите и разни платени коментатори ? Толкова ли сме изпаднали ,че хората почти нямат лично мнение ,а само това което им се набива по телевизията да речем ?
Явно сме доста изпаднали ,щом припознаваме в герои ,бизнеса на сенчест бизнесмен ,който просто си чеше егото !

Съдията беше изключително слаб и спокойно можем да кажем, че ощети и двата отбора(знаеш ги положенията).Хората са прави да негодуват, защото ако рефера не беше толкова посредствен мача щеше да бъде съвсем друг.Ако не беше свирил като алжирски съдия при аматьорите, то хората няма как да кажат,че Лц(или реал,ако си испанец) е бил ощетен,нали?
Нет документа, нет и человека.
-Коровьев

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 окт 2014 13:59

Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!

Коплексар май е някой друг. А един от шопските отбори много лошо напляска медийните герои едва преди няколко дни. Другият пък май е на има-няма 5 точки пред вас, като след днешния мач ще са изиграли точно половината мачове от редовния шампионат (тоест вече ще са се срещнали с всеки отбор по веднъж).

percival - поздравления за темата! И аз се опитах да им го обясня в предишната невероятна тема, за това как Лудогорец щели да спечелят при "нормално съдийство". Даже им извадих и малко статистика, ама за тях числата са лошо нещо - трудно се манипулират.... даже и от платените драскачи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2014 14:01

W84me написа:Не мога да си кривя душата, че Лудогорец на моменти надиграваше най-добрия отбор в Света. Приказките за съдиите или резултата нямат значение, важното е, че се представиха достойно, дори повече от достойно...

Така е. Само дето цесекистите ги тресе такъв комплекс от зелените, че всячески се опитват да обезценят постигнатото, да настроят хората срещу тях, да изкарат на показ черното и да погребат бялото, абе ... цесекистка му работа :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 03 окт 2014 14:02

percival написа:
angelco77 написа:Този ''бизнесмен''даваше пари и за сесека,ако не се лъжа.
Абе вас червените кво ви интересува кой с кого играл,вие нали не откривате нови дестинации заедно с подуенските си колеги :lol: .Гледайте си кочината и толкова,аман от комплексари! :twisted:

Ти четеш ли какво съм написал или го караш по дефолт ,а ? Или и на теб са ти дали една къща за пиленца да нараждаш по форумите.Факт е ,че се манипулира откровено през медиите ,това не е нормално !А още по ненормалното е ,че българите сме податливи и то доста на това .Смятай за какво става дума и за всичко останало ,не само във футбола !

Напълно съм съгласен с автора на темата. Най-големия пример и доказателсво за тезата му е лицето Стойчо Младенов и начина, по който манипулира голяма част от футболната общественост, при това не от вчера. Ще спомена само една дума - Директива. Даже и през настоящия сезон е достатъчно просто да се оплаче от нещо (примерно картоните) и автоматично се започва едно групово червено реване, без да се гледа обективно, без да се направи анализ дали картоните са реални и т.н. Достатъчно е просто Младенов да посочи виновника и цялото червено воинство се застъпва за него още преди да е разбрало за какво точно става въпрос. Това ако не е доказателство, че българина лесно се манипулира.....

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот Green_Eagles » 03 окт 2014 14:04

Ах... Ах колко си Велик, Лудогорец...!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 03 окт 2014 14:04

И аз се издразних вчера как всички коментират мача, а не са стъпвали на стадион.
Ако оня байрактар не беше вдигнал измислена засада на Роналдо изобщо нямаше да се стигне до втората дузпа сигурно. Но заради тази грешка главния съдия реши да компенсира и така... И какво реват за картоните, като всички си бяха заслужени.
Пожелавам им за всяко подпиране в българското първенство да ги режат тройно в Европа!!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот Долно уйно » 03 окт 2014 14:04

subzero написа:Цял ден продажни журналисти ми надуват главата как Лудогорец бил ощетен.

Как точно са ти надули главата?
След мача не съм прочел нито една статия и не съм гледал нито едно видео, а мнението на нашите драскачи въобще не ме интересува, разумни хора сме за да си изградим лично мнение по даден въпрос.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 03 окт 2014 14:06

Да,манипулира се.Истината е,че Лудогорец изигра приличен мач за нашите стандарти срещу един дошъл на разходка Реал.Не виждам с какво ги надиграха.Статистиката в края на мача бе безспорна-два пъти повече удари за Реал,два пъти повече в рамките на вратата,60:40владеене на топката.Лудите не спечелиха една първа топка,едно единоборство,бяха паркирали автобуса,но Бейл ги минаваше по трима,стига да поиска.И ако не бе разсеяната стрелба на испанците,както и Владо имаше ден-отиваха си с 3-4 гола.Тогава не знам за каква блестяща игра щеше да се пише.(както казваше сърбина-Играли сме добро,али немали смо шанс).Да имаше,както и във всеки мач,спорни топки и ситуации.Така е свирнал съдията. Но Дерменджиев правилно бе разбрал,че не може да се надиграва с Реал и бе заложил на това,да ги излъже някак си.И почти успя.Няма нищо срамно в това,така и Челси взе европейската купа. Но оттук нататък идва грозното.Всички медии,коментатори(с изключение на един двама),та и зяпачи започнаха да славословят Лудогорец.А фактът е един-иЛивърпул ги надигра,и Реал ги надигра.Да,не са боксова круша,но не са и от класата им.Но са приличен средноевропейски отбор.Вчера гледах Динамо М и ПСВ.Че те играят много по зле от нашите.Но това не е причина да се целува дупето на Домуса,а Сокачев да ражда в ефир всеки път при точен пас(или гол) на Лудите. Но това сме българите-бедни,страхливи,манипулируеми.След като този изстрадал народ ще си избере Тиквата пак за лидер(след безумна медийна промивка на мозъците)-нищо добро не чака този смачкан народ.На маса сме лъвове-на дела-мишки(оставям настрана платените Протестъри,дето Фандъкова си ги пазеше и само шпалир не им направи за да хвърлят павета).Това сме.Все пак браво на Лудогорец,играха мъжки,което не може да се отрече.И все повече се отвращавам от парвенюто Домусчиев,който се отъждестви с бълхгарския спорт и национални идеи!

Върни се в “Лудогорец”