Пуснах темата , тъка в раздел Футбол-България, не в Левски за да не си помислите, че се заяждам а да обсъдиме това!Както Левски така и ЦСКА не може кажем, че се представят много добре!Просто ми е интересно мнението ви!
Левски загуби от Виляреал с 0:2 и стана единственият отбор в груповата фаза на Лига Европа с пет поредни поражения до момента, пише Тема спорт. Малка утеха за трупата на Гонзо е, че довечера сръбският Партизан може също да остане без спечелена точка, ако падне при гостуването си на Тулуза.
Резилът на сините обаче не може да бъде компенсиран с нищо, тъй като със снощния резултат клубът от Подуяне изравни антирекорда на Андерлехт по поредни загуби в групова фаза на евротурнирите.
Левски вече има 12, а по всичко изглежда, че ще стане лидер в черната класация, тъй като в последния кръг гостува на Лацио в Рим. Картинката съвсем се стъжнява от факта, че сините нямат вкаран гол вече 811 игрови минути в групите на евротурнирите.
Собственикът на Левски Тодор Батков пък изобщо не се появи на трибуните.
И много ми е интересно особенно мнението на левскарите!След тези неща може ли гонзо да казва, че иска да вижда такъв Левски и че са играли равностойно и добре?Въобще не искам се заяждаме а да обсъдиме!!!!Без ЦСКА Левски и такива кой кво нправил!
Левски подобрява рекорда на Андерлехт?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Левски подобрява рекорда на Андерлехт?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- child in time
- Контакти:
Re: Левски подобрява рекорда на Андерлехт?

Последна промяна от child in time на 03 дек 2009 10:56, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- POPCORN
- Контакти:
КЪМ ЕМО!
абе братле стегни се малко бе.това е форум тука сме дошли да спориме.не сме тука за да се целуваме един друг.сори че ти го казвам ама ти постоянно триш мнения и теми!ми да спреме да пишеме и вие модераторите да си пишете освен !това е форум нормално е да има и такива мнение.ние сме фенове и прижърженици не сме журналисти за да не показваме пристрастия!според мене важното е да няма обиди един към друг, а не да се заяждаме един друг.защото заяждането може да се води и в културен вид!
абе братле стегни се малко бе.това е форум тука сме дошли да спориме.не сме тука за да се целуваме един друг.сори че ти го казвам ама ти постоянно триш мнения и теми!ми да спреме да пишеме и вие модераторите да си пишете освен !това е форум нормално е да има и такива мнение.ние сме фенове и прижърженици не сме журналисти за да не показваме пристрастия!според мене важното е да няма обиди един към друг, а не да се заяждаме един друг.защото заяждането може да се води и в културен вид!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Васко ,във синия форум няма да допусна хаос.Колкото и да ви се иска.А и какъв е смисъла да отваряш тема ,а и същото написано в нея да я постираш на друго място?
И тези които казват ,че нямало свобода на словото ,има ,но свободата е за умното и невулгарно и обидно слово.
И тези които казват ,че нямало свобода на словото ,има ,но свободата е за умното и невулгарно и обидно слово.
- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Васко ,във синия форум няма да допусна хаос.Колкото и да ви се иска.А и какъв е смисъла да отваряш тема ,а и същото написано в нея да я постираш на друго място?
за това съм прав!за това където го пуснах и там!знам че си си левскарче са нормално е някой цскар като напише нещо което не ти харесва да го триеш.сигурно и аз бих правил така, затова не те обвинявам.обаче не може да не се съгласиш, че всеки си е от даден отбор и си има пристрастия.все пак това е форум и ако хората не се обиждат и водят културно спора и заяждането няма проблем!?в такива футболни форуми винаги ще има такива неща, защото преди всичко ние сме фенове на дадени клубове!виж вече ако някой казва от рода кур за левски или обижада някой друг спор няма

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Васко ,това което си направил е спам и този спам се наказва.А ако някой си мисли ,че трия мнения от пристрастие да се оплаче там където трябва.А именно към членовете на форума със зелен ник.
Васко ,точно ти си пък постоянното присъствие във форума на Левски и я кажи колко мнения съм ти изтрил?
- child in time
- Контакти:
Объркал съм темата тук явно се избистрят между личностни отношения! Бърборете си аз отивам другаде!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Васко ,точно ти си пък постоянното присъствие във форума на Левски и я кажи колко мнения съм ти изтрил?
не съм казал за мене.всеки спами!да не съм само аз да спамя?само че аз гледам да не се заяждам и да се опитвам да си казвам мнението обективно.как и да е няма значение.като е нарушение ме накажи!може да изтриеш темата вече така, че се обезмисли !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Отбора не игра лошо срещу виляреал снощи . Все пак да не забравяме , че жълтата подводница имат национали от Испания , Италия , Бразилия , Уругвай , имат играчи като Пирес и Ибагаса които са а мноооооооого богат опит и въпреки това Левски се опита да направи нещо - липсваше ни само добър нападател , а пък ако играеха и титлярите(двойката дефанзивни халфове Сърмов-Гаджев) нещата наистина щяха да изглеждат още по-добре.
И накрая - резултатите показват , че представянето е ТРАГИЧНО (с добра игра на моменти , но догодина никой няма да си спомня за играта , а за резултатите
)
И накрая - резултатите показват , че представянето е ТРАГИЧНО (с добра игра на моменти , но догодина никой няма да си спомня за играта , а за резултатите

Върни се в “Футбол - България”