Лесно е да виждаш негативните неща в другите отбори,трудното е да ги виждаш и признаваш в своя.
Напълно е възможно! А и аз не го крия това,но пък и не ми пречи да бъда максимално обективен,когато анализирам Манчестър Юнайтед
Тук идва и важният момент,който е свързан с т.нар критики,коментари и анализи(гарнирани с адекватния тон) относно играта на Манчестър Юнайтед
идващи от конкуренцията!
С най-голямо удоволствие ще чета подобни мнения,защото знам,че те не са случайни и в повечето случаи са в действителност и правилни.
Пак ще повторя(за неразбралите):Ако искате адекватна и нормална дискусия,просто изведете своите аргументи и разсъждения,селектирайте ги грамотно и стилистически добре и...дискусията ще е налице.
Бъдете търпеливи и толерантни със събеседниците,уважавайте техните мнения,използвайте факти от действителността,когато репликирате и всичко ще бъде нормално.
Просто приятелски съвет.Хората,които ме послушаха и направиха точно това,което току що коментирах,просто спечелиха и занапред футболната им култура се повиши доста сериозно.
Коментирай Манчестър Юнайтед колкото си поискаш,извеждай всичко,което ти прави впечатление,но и чети внимателно коментарите на хора,които очевидно разбират играта по-добре от теб и ще видиш,че след известно време,ти самият ще се почувстваш значително по-комфортно,въпреки клубните пристрастия.
колко ти бяха изтритите постове от форума на Ливърпул
Ще трябва да попиташ вашият модератор