Говеда мръсни, дори Руши Видинлиев ви го изпя - "ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА"!!! Възмездието дойде, късно, но по-добре отколкото никога! Вие сте първият отбор влезнал под шапката и закрилата на държавата, а смеете да обвинявате други! Вие сте първият отбор съден за ореждане на среща. Вие сте първият отбор взел шампионска титла по служебен път! Вие сте първият отбор отказал да излезе за финалната среща решаваща пълноправния шампион на страната! Вие, говеда, сте най-долната измет на България и винаги ще си останете такива, дори да ви преименуват отново на Динамо всички ще ви мразят за това колко отбора изкарахте от "А" група и колко много се облагодетелствате от съдийска подкрепа!
ТАМПЕРЕ 1:0 ЛЕФСКИ
ЛЕФСКИ 0:1 ТАМПЕРЕ
БАТЕ 1:1 ЛЕФСКИ
ЛЕФСКИ 0:1 БАТЕ
ЖИЛИНА 1:1 ЛЕФСКИ
ЛЕФСКИ 0:1 ЖИЛИНА
ИМА ГОСПОД И ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е БЪЛГАРИН !!! К*Р ЗА ГОВЕДАТА, ВРАГ НА ПЛАНЕТАТА - УНИЩОЖИЛИ ФУТБОЛА У НАС !!!
Левски = на европейски, Левски = на селски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски = на европейски, Левски = на селски
АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!
Красене мойто момче само да ти кажа, че познавам много добре историята навремето бях профил история после влезнах да уча с история тя винаги ми е била страст. Само, че гледам на тебе четенето и мисленето не ти се отдават. Мисля, че казах ясно, че говорим за новата след комунистическа история на България и футбола в частност сещаш ли се вече, така че не ми обеснявай за Милко Балев стария формат на ШЛ и т.н. мисля, че достатъчно добре си запознат и с вашата история и мн добре си знаеш недостатаците на отбора така че не е нужно сега аз да ти ги натяквам. Така и аз не говоря за недостатаците на нашия отбор по времето на комунизма. Това са други теми друго управление съвсем различни неща. Просто мисълта ми беше да не говорите колко зле сме се представили при положение че вие не сте успяли даже да се представите. 10% от нещо е повече от 100% от нищо предполагам ги знаеш тези неща. Когато влезнете в групите на ШЛ подчертавам го тогава говорете кой как се е представил там. Но българите сме такива все от всичко разбираме
Goshko написа:Красене мойто момче само да ти кажа, че познавам много добре историята навремето бях профил история после влезнах да уча с история тя винаги ми е била страст. Само, че гледам на тебе четенето и мисленето не ти се отдават. Мисля, че казах ясно, че говорим за новата след комунистическа история на България и футбола в частност сещаш ли се вече, така че не ми обеснявай за Милко Балев стария формат на ШЛ и т.н. мисля, че достатъчно добре си запознат и с вашата история и мн добре си знаеш недостатаците на отбора така че не е нужно сега аз да ти ги натяквам. Така и аз не говоря за недостатаците на нашия отбор по времето на комунизма. Това са други теми друго управление съвсем различни неща. Просто мисълта ми беше да не говорите колко зле сме се представили при положение че вие не сте успяли даже да се представите. 10% от нещо е повече от 100% от нищо предполагам ги знаеш тези неща. Когато влезнете в групите на ШЛ подчертавам го тогава говорете кой как се е представил там. Но българите сме такива все от всичко разбираме
ГОШКО,
ТАЗИ ГОДИНА ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ИГРАЕТЕ В ЛИГАТА?
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
- GoDDeadman
- Контакти:
Понеже някои малоумници казват че ЛЕВСКИ е отбора на държавата и че сме били турци и не знам какво ли оше не, Ви представям наколко аналога които се надявам да изяснят тая работа
1. Символът на БКП(БСП) е звезда. Аналог. Кой има звезда на екипите.Много просто- цска.
2.Цветът на БКП(БСП) е червен.Аналог.На кой отбор са такива.Отговорът отново е ясен -цска.
3.Турското знаме е червено,даже има и звезда.
Така че малоумници червени ясно ли ви стана кой е турско комунистическия отбор на държавата.
1. Символът на БКП(БСП) е звезда. Аналог. Кой има звезда на екипите.Много просто- цска.
2.Цветът на БКП(БСП) е червен.Аналог.На кой отбор са такива.Отговорът отново е ясен -цска.
Така че малоумници червени ясно ли ви стана кой е турско комунистическия отбор на държавата.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
GoDDeadman написа:Понеже някои малоумници казват че ЛЕВСКИ е отбора на държавата и че сме били турци и не знам какво ли оше не, Ви представям наколко аналога които се надявам да изяснят тая работа
Браво, имаш желязна логика! До този момент не бях срещал толкова логическо-мислещ хомосапиенс!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Едва ли, то на тия кухи кратуни може ли да им налееш нещо в главата!
Един картоф, една чорба, един коптор!
GoDDeadman написа:Понеже някои малоумници казват че ЛЕВСКИ е отбора на държавата и че сме били турци и не знам какво ли оше не, Ви представям наколко аналога които се надявам да изяснят тая работа
1.Само ЦСКА ли има звезди на екипите ? Знаеш ли какво символизират тези звезди ?
2.Цветът на СДС е син. Аналог.......Вие отборът на СДС ли сте ? Затова ли 90-те год имахте незнам си колко титли ? Или си малък и ти се губят първите 7 години ?
3.Знамето на Мароко е червено и има звезда, на Сингапур също - може би вече да не сме турци а мароканци, сингапурци......по тази логика на вас украинци ли да ви викаме ?
Върни се в “Футбол - България”