Sublimie+ написа:Поне вече разбрахме, на какво се дължи тая страховита черно-бяла неприязън.
1. Разни скандирания, които са си общи и за 2-те публики.
2. Великопния хъс, с който играчите на Ботев са излизали срещу Локо.
3. съжалението, че макар да са имали прекрасни футболист и отбори на времето, никога, ама никога, никой не е взимал сериозно Локомотив.
Сори, това е положението. По т.1 няма как да си изтриеш ръцета с нашата публика. Вие сте абсолютно същите. Може да мразиш и презираш единствено себе си, че макар и "бял" може да бъдеш засегнат от някой пъпчивец, който ти е казал "Мангал". Самочувствие на щайга презрели домати. И това може да се каже за цялата черно-бяла тирада дето я чувам от всеки приятел фен на Локо, дето я чета из всички форуми и прочее.
т.2 ? Е и там няма какво да направим. Най-сладки винаги са ни били победите над Локо и Левски. И по-важното е, че същото се отнася и за футболистите.
Колкото и шефове да се смениха, ние си останахме същите, и винаги подкрепяхме отбора си. И част от това се пренесе и при футболистите. Съжалявам, че докато ние говорим за ИДЕИ и ЛЮБОВ, вие говорите за тенекиените медали купени от Г.Илиев. Така е, да, на Левски Кюстендил не му дадоха да стане шампион, и затова Г. Илиев си купи титлата от Пловдив.
Все същото е да сравняваш периода на Брокерите, с този на Илиев.
т.3 Хич не ми и дреме, колко сте велики, как станахте шампиони или дали ще ви има или не. Разбираш ли? И не само аз не мисля за вас. На никого не му пука къде са били Локо преди 30г, къде са днес и къде ще бъдат утре. Чаткаш ли? Говорим за 70те години, ми добре, обаче голямото, полу-шампионско поколение на Локо, е било тотално засенчено от тези дето са успели. Извинявай се с Партията, мий си ръцете с който искаш, но истаната винаги е била, че е имало и по-талантливи, по-работливи и по-добри играчи, които са заслужили повече внимание в крайна сметка. Имаш право да се вайкащ и за скапания късмет на тоя отбор, и общо взето точно това правят всички фенове на Локо.
Аз нямам проблем, може да оплакваш миналото на отбора, колкото желаеш! Но в същото време си забравил да гледаш напред! Или не харесваш това, което виждаш! Полу-срутен стадион, който никога няма да бъде оправен и полу-функиониращ професионален клуб (не говоря за поп-фолк кръчмите на вашия "президент"). То на кой ли би му харесало, освен на полу-разумните "запалянковци".
Всичко е наред, пич, продължавай с умиление и малко злоба да мислиш за 70те години, колко ужасно се държим всички "жАлти" и колко са ви пре****и от партията, Г. Илиев, Тасков, Марешки, Коко, Зума и чичо Наско.
Казах че няма да пиша повече тук , отвратен от малоумието на един форумен "герой" , но това толкова ме разсмя ,че не можах да го пропусна!
Не искам да се меря по обем на писанието с този човек , фен на жълтите, защото не желая да ставам досаден , но имам само няколко въпроса към него:
1.Това че ВИНАГИ сте подкрепяли отбора си как точно се връзва с отсъствието ви от едно дерби на Лаута и гоненето по магистралата от София на собствените ви играчи за да ги биете и стрижите?
2.Човека говори за някакви идеи и любов в което няма нищо лошо , но в същото време как ще коментира ФАКТИ като огромното ТУРСКО знаме вдигнато жълтите , писмото им до СТОПАНКАТА Ирен Кръстева и откритото призоваване да се гласува за ДПС?
3.Каква идея и любов може да се намери в идиотското деяние да се хвърлят вечер бомби по къща в която има новородени тризнаци?!!!
4.Явно му е много болно от титлата на Локомотив и се опитва да я омаскари с безумни твърдения за някаква покупка на същата!Видите ли ние жълтите сме много коректни и почтенни, а пък на тия от Лаута как им купуват шампионати??!! Сигурно или не знае или се прави на незнаещ примерно за едно интервю по телевизията на бившият президент на България Петър Стоянов , който в прав текст заяви , че като държавен глава на два пъти е помогнал на любимият си Ботев да не изпадне от А група?!!! ....
Въпросите от този тип са прекалено много , но и тези са достатъчно красноречиви...