Локомотив е там от ляво, тупти и не спира

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Локомотив е там от ляво, тупти и не спира

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 13:35

El Commandante написа:
s.th.1926 написа:А "големия" само един Костадинов.

Убеден ли си?
Я пак провери...

За Футболист на годината-освен трите пъти на Зума,другите двама кои са че ми се губят?

Костадинов и Пашев играха в Мексико. Пашев не е ваш юноша. За Славков не се сещам дали игра, но и него не го смятам за ваш юноша. Отива в Тракия, когато е в 10 клас.

Гонзо е юноша на Локо. Той има 2 пъти футболист на годината! Да не говорим, че Садъков беше фаворит за 1986, ама поради произхода му, избраха Михайлов и той остана 2-ри.

P.s. Той не се е наежил, към теб точно, а към хората, които я измислиха тази басня и продължават да я налагат. Особено в интернет!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 13:39

s.th.1926 написа:За Славков не се сещам дали игра

Не е играл. Играха Пашата и Костадинов.Аз мислех че си говориме за действащи футболисти на отбора към момента,тва с юношите е ала бала работа,се едно Цецо Чука като стане футболист на годината левскарите да си го броят техна заслуга.. :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 13:47

El Commandante написа:
plovdivram написа:Абе.... като цяло все сме си били "ЦИГАНИ"... нищо, че го "разбрахме" последните 10-ина години!!!

Добре бе човек,аз кво да направя (или който и да било от тук пишещите фенове на Ботев) че на сина ти някой му викал циганин?
Ми иди,бий му дватри шамара и да се оправи работата,кво сме ти виновни всички останали,та си се наежил срещу всички,не разбирам...

ТИ, каквото си направил - ВЕЧЕ СИ ГО НАПРАВИЛ!!! Не ти търся нито на теб сметка, нито на ТЕЗИ, КОИТО ГО "НАЛОЖИХА" това!!! Ако си от тях, значи водим с правилния човек този дебат!!! Пак казвам - НИТО ТИ ТЪРСЯ СМЕТКА, НИТО ОБЯСНЕНИЕ!!! Аз съм наясно с всичките ви "ОБЯСНЕНИЯ", т.е. РЕПЕРТОАР!!! Но, не искам и някой като теб или другите с приказките за "МАНГАЛИТЕ" да ми обяснявате, че НАСАЖДАНЕТО НА ОМРАЗАТА ИДВАЛО ОТ НАС!!!
Изображение

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 02 окт 2014 13:49

Поне вече разбрахме, на какво се дължи тая страховита черно-бяла неприязън.

1. Разни скандирания, които са си общи и за 2-те публики.
2. Великопния хъс, с който играчите на Ботев са излизали срещу Локо.
3. съжалението, че макар да са имали прекрасни футболист и отбори на времето, никога, ама никога, никой не е взимал сериозно Локомотив.

Сори, това е положението. По т.1 няма как да си изтриеш ръцета с нашата публика. Вие сте абсолютно същите. Може да мразиш и презираш единствено себе си, че макар и "бял" може да бъдеш засегнат от някой пъпчивец, който ти е казал "Мангал". Самочувствие на щайга презрели домати. И това може да се каже за цялата черно-бяла тирада дето я чувам от всеки приятел фен на Локо, дето я чета из всички форуми и прочее.

т.2 ? Е и там няма какво да направим. Най-сладки винаги са ни били победите над Локо и Левски. И по-важното е, че същото се отнася и за футболистите.
Колкото и шефове да се смениха, ние си останахме същите, и винаги подкрепяхме отбора си. И част от това се пренесе и при футболистите. Съжалявам, че докато ние говорим за ИДЕИ и ЛЮБОВ, вие говорите за тенекиените медали купени от Г.Илиев. Така е, да, на Левски Кюстендил не му дадоха да стане шампион, и затова Г. Илиев си купи титлата от Пловдив.
Все същото е да сравняваш периода на Брокерите, с този на Илиев.

т.3 Хич не ми и дреме, колко сте велики, как станахте шампиони или дали ще ви има или не. Разбираш ли? И не само аз не мисля за вас. На никого не му пука къде са били Локо преди 30г, къде са днес и къде ще бъдат утре. Чаткаш ли? Говорим за 70те години, ми добре, обаче голямото, полу-шампионско поколение на Локо, е било тотално засенчено от тези дето са успели. Извинявай се с Партията, мий си ръцете с който искаш, но истаната винаги е била, че е имало и по-талантливи, по-работливи и по-добри играчи, които са заслужили повече внимание в крайна сметка. Имаш право да се вайкащ и за скапания късмет на тоя отбор, и общо взето точно това правят всички фенове на Локо.

Аз нямам проблем, може да оплакваш миналото на отбора, колкото желаеш! Но в същото време си забравил да гледаш напред! Или не харесваш това, което виждаш! Полу-срутен стадион, който никога няма да бъде оправен и полу-функиониращ професионален клуб (не говоря за поп-фолк кръчмите на вашия "президент"). То на кой ли би му харесало, освен на полу-разумните "запалянковци".

Всичко е наред, пич, продължавай с умиление и малко злоба да мислиш за 70те години, колко ужасно се държим всички "жАлти" и колко са ви преебали от партията, Г. Илиев, Тасков, Марешки, Коко, Зума и чичо Наско.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 13:59

.
Последна промяна от s.th.1926 на 02 окт 2014 14:01, променено общо 1 път.
Тате, как се пише любов?

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 14:00

El Commandante написа:
s.th.1926 написа:За Славков не се сещам дали игра

Не е играл. Играха Пашата и Костадинов.Аз мислех че си говориме за действащи футболисти на отбора към момента,тва с юношите е ала бала работа,се едно Цецо Чука като стане футболист на годината левскарите да си го броят техна заслуга.. :)

Е, ала бала. Може ли малък отбор, да изпрати трима футболисти от собствената си школа, на световно първенство? Само Левски имаше повече футболисти от школата от нас! Михайлов, Сираков, Петър Петров и Гиби. За мен лично, най-голямото удволетворение, да видя реализиран футболист от школата на Локо! Георги Йорданов, въпреки, че избра Левски, го следях даже и когато игра в Хихон. Аз в такава среда съм израстнал по стадионите. Локо си играеха с 80 % собствени юноши. Гледал съм мачове приятелски, когато Жилков вратаря играеш опорен халф. Гледал съм мач в А група, когато Карушев (юноша), от ляв бек става централен нападател и вкарва 3 гола второто половреме. Баща ми беше приятел с бащата на Чоната. Та то все се въртеше около деца на Локомотивци, футболисти в Локо. Красьо Манолов също син на приятел на баща ми. За мен нормалното състояние беше, Локо да играе със собствени юноши. Лулчев и Чобанов пък бяха мои приятели и после ги гледах като футболисти. Това е чувството за общност! Което ми носи радост на мен!
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 окт 2014 14:16

Има явно поръчка отгоре да се правят на загрижени за пловдивския футбол. Същите тия "загрижени" тролове в другия форум ни пишат на столипиновци :) Ходил бил гледал на стадиона хахах ми сега ходиш ли и гледаш ли защото от мача ви показаха 5 пъти жалката публика и в петте кадъра имаше по 3-4 тъмно кафеви петна с лилави венци :mrgreen: Като не се интересувате от нас гледайте си там дербито с Левски :) Ама нямате по 500 мнения в "синия" форум, защо ли.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 14:16

Sublimie+ написа:Поне вече разбрахме, на какво се дължи тая страховита черно-бяла неприязън.

3. съжалението, че макар да са имали прекрасни футболист и отбори на времето, никога, ама никога, никой не е взимал сериозно Локомотив.

Сори, това е положението. По т.1 няма как да си изтриеш ръцета с нашата публика. Вие сте абсолютно същите. Може да мразиш и презираш единствено себе си, че макар и "бял" може да бъдеш засегнат от някой пъпчивец, който ти е казал "Мангал". Самочувствие на щайга презрели домати. И това може да се каже за цялата черно-бяла тирада дето я чувам от всеки приятел фен на Локо, дето я чета из всички форуми и прочее.

т.2 ? Е и там няма какво да направим. Най-сладки винаги са ни били победите над Локо и Левски. И по-важното е, че същото се отнася и за футболистите.
Колкото и шефове да се смениха, ние си останахме същите, и винаги подкрепяхме отбора си. И част от това се пренесе и при футболистите. Съжалявам, че докато ние говорим за ИДЕИ и ЛЮБОВ, вие говорите за тенекиените медали купени от Г.Илиев. Така е, да, на Левски Кюстендил не му дадоха да стане шампион, и затова Г. Илиев си купи титлата от Пловдив.

т.3 Хич не ми и дреме, колко сте велики, как станахте шампиони или дали ще ви има или не. Разбираш ли? И не само аз не мисля за вас. На никого не му пука къде са били Локо преди 30г, къде са днес и къде ще бъдат утре. Чаткаш ли? Говорим за 70те години, ми добре, обаче голямото, полу-шампионско поколение на Локо, е било тотално засенчено от тези дето са успели. Извинявай се с Партията, мий си ръцете с който искаш, но истаната винаги е била, че е имало и по-талантливи, по-работливи и по-добри играчи, които са заслужили повече внимание в крайна сметка. Имаш право да се вайкащ и за скапания късмет на тоя отбор, и общо взето точно това правят всички фенове на Локо.

Аз нямам проблем, може да оплакваш миналото на отбора, колкото желаеш! Но в същото време си забравил да гледаш напред! Или не харесваш това, което виждаш! Полу-срутен стадион, който никога няма да бъде оправен и полу-функиониращ професионален клуб (не говоря за поп-фолк кръчмите на вашия "президент"). То на кой ли би му харесало, освен на полу-разумните "запалянковци".

Всичко е наред, пич, продължавай с умиление и малко злоба да мислиш за 70те години, колко ужасно се държим всички "жАлти" и колко са ви пре****и от партията, Г. Илиев, Тасков, Марешки, Коко, Зума и чичо Наско.

sublime, това всичкото си го изписал за да убеждаваш СЕБЕ си, колко аристократично гледате на нас или нас да убеждаваш в нещо?
Поставям този въпрос без да му търся отговор... просто поста ти е изключително показателен за цялостното ви "поведение" в последните 10-15 години! Изговаряте СУМА ПРИКАЗКИ за да УБЕЖДАВАТЕ ВСИЧКИ, колко сте "над нещата", а всъщност с ДЕЙСТВИЯТА си показвате не само ОБРАТНОТО, но и даже "дълбаете"!!! С целият си пост иска да каже "колко не му пукало", а всъщност можеше просто да ИГНОРИРА форума "Локомотив" и да не пише или чете в него! Аз ЛИЧНО съм направил това с форума на Ботев вече може би повече от година!!! Защо след като на тези хора НЕ ИМ ПУКА и дори пишат ЦЕЛИ ФЕРМАНИ в ТОЧКИ, за да НИ "УБЕЖДАВАТ" в това, не направят това ПРОСТИЧКО ДЕЙСТВИЕ?!

Защо?!
Изображение

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 02 окт 2014 14:26

Ама как не може някой да извади една статистика колко процента от постовете тук са от фенове на Ботев и колко от фенове на Локомотив и същото за форума на Ботев ... Да им лъснат за пореден път нааканите дупета и лъжите.
Аз дори не помня кога за последно съм писал в техния форум, ако изобщо съм писал...

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 14:33

plovdivram написа:
Sublimie+ написа:Поне вече разбрахме, на какво се дължи тая страховита черно-бяла неприязън.

Всичко е наред, пич, продължавай с умиление и малко злоба да мислиш за 70те години, колко ужасно се държим всички "жАлти" и колко са ви пре****и от партията, Г. Илиев, Тасков, Марешки, Коко, Зума и чичо Наско.

sublime, това всичкото си го изписал за да убеждаваш СЕБЕ си, колко аристократично гледате на нас или нас да убеждаваш в нещо?
Поставям този въпрос без да му търся отговор... просто поста ти е изключително показателен за цялостното ви "поведение" в последните 10-15 години! Изговаряте СУМА ПРИКАЗКИ за да УБЕЖДАВАТЕ ВСИЧКИ, колко сте "над нещата", а всъщност с ДЕЙСТВИЯТА си показвате не само ОБРАТНОТО, но и даже "дълбаете"!!! С целият си пост иска да каже "колко не му пукало", а всъщност можеше просто да ИГНОРИРА форума "Локомотив" и да не пише или чете в него! Аз ЛИЧНО съм направил това с форума на Ботев вече може би повече от година!!! Защо след като на тези хора НЕ ИМ ПУКА и дори пишат ЦЕЛИ ФЕРМАНИ в ТОЧКИ, за да НИ "УБЕЖДАВАТ" в това, не направят това ПРОСТИЧКО ДЕЙСТВИЕ?!

Защо?!

Точно! Ей това е есенцията!!! Все едно, аз да пиша фермани във форума на Нефтохимик и да следя някакви дискусии... Проблемът е явно, че нещата, които написахме, обясняват, как точно изглежда истината! Да си победил в дербито, всичко да ти е наред и пак да не можеш да се зарадваш?! Трагедия! Тъжно е!

И нека да не говорим за Илиев, за да не вадим кирливите ризи на Паоло Денучи! Щото това беше МУТРА! Рашко да разкаже, какви ги е вършил братчед му Агент Виктор, като адвокат на въпросния сеньор... А и в момента най-мразеният човек в България е един с инициали ЦВ...
Тате, как се пише любов?

Върни се в “Локо Пловдив”