Локомотив е там от ляво, тупти и не спира

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Локомотив е там от ляво, тупти и не спира

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 11:46

plovdivram написа:Заради тези ЧЕТИРИ годинки вие НЕ СПЯХТЕ да УЧИТЕ ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ЛОКО ПЛОВДИВ СА МАНГАЛИ!!!

Приятелю,това което си написал просто не отоваря на истината.
Ако си спомняш времената когато Ботев беше Тракия, то няма как да не си спомняш и етническия състав на публиката на Локомотив по онова време.
Не ми се влиза в подробности и не ми се качва снимков материал,за да не си помислите че се заяждам или нещо такова.

Вие се изчистихте (поне на стадиона) чак по времето на Г.Илиев. Всъщност за негативната промяна в отношението на феновете на Ботев към вас можете да се сърдите само на себе си. Ако до Г.Илиев всички приемаха Локо като малкото братче,което макар и хилаво си е наше и трябва да се подкрепя,да му се дават точки за да не изпадне и т.н. то след това всички ви намразиха,защото станахте арогантни на база на парите и играчите от Кюстендил,започнахте да си измисляте история,изнагляхте и изобщо-превърнахте се в нещо крайно противно.

Разбирам че бидейки фен на Локо,особено за тези на по 20-22 години е изключително трудно,да не кажа невъзможно да осъзнаят какво точно представлява отбора ви,разбирам че на фона на кратката история на ходенето на мачове,за такива деца звучи нереалистично че отбора ви винаги е бил втора цигулка в Пловдив и никога не е бил някакъв фактор в първенството,с изключение периода "Илиев", но...такива са фактите за жалост..

Кофти е, но е истина,знам че няма да ме разберете, но за негативизма срещу себе си сте си виновни вие...

P.S. Няма ли да се пуска тема за купата на БГ бе? :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 11:58

El Commandante написа:
plovdivram написа:Заради тези ЧЕТИРИ годинки вие НЕ СПЯХТЕ да УЧИТЕ ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ЛОКО ПЛОВДИВ СА МАНГАЛИ!!!

Ако си спомняш времената когато Ботев беше Тракия, то няма как да не си спомняш и етническия състав на публиката на Локомотив по онова време.
Не ми се влиза в подробности и не ми се качва снимков материал,за да не си помислите че се заяждам или нещо такова.

Вие се изчистихте (поне на стадиона) чак по времето на Г.Илиев. Всъщност за негативната промяна в отношението на феновете на Ботев към вас можете да се сърдите само на себе си. Ако до Г.Илиев всички приемаха Локо като малкото братче,което макар и хилаво си е наше и трябва да се подкрепя,да му се дават точки за да не изпадне и т.н. то след това всички ви намразиха,защото станахте арогантни на база на парите и играчите от Кюстендил,започнахте да си измисляте история,изнагляхте и изобщо-превърнахте се в нещо крайно противно.

Разбирам че бидейки фен на Локо,особено за тези на по 20-22 години е изключително трудно,да не кажа невъзможно да осъзнаят какво точно представлява отбора ви,разбирам че на фона на кратката история на ходенето на мачове,за такива деца звучи нереалистично че отбора ви винаги е бил втора цигулка в Пловдив и никога не е бил някакъв фактор в първенството,с изключение периода "Илиев", но...такива са фактите за жалост..

Кофти е, но е истина,знам че няма да ме разберете, но за негативизма срещу себе си сте си виновни вие...

Айде, айде... много добре си спомням.... Какво значи "етническия състав"?! Дали е имало цигани?! Имало е разбира се...а КЪДЕ НЯМА?! Това означава ли, че МОЕТО ДЕТЕ и ДЕЦАТА на МОИ ПРИЯТЕЛИ ЛОКОМОТИВЦИ ИЗПИТАЛИ СИЛАТА НА "ПРОПАГАНДАТА" ВИ СА ЦИГАНИ!! Отговори и на този въпрос?! И нека ти кажа... Аз съм учил в СЪЩОТО училище, в което е учил БАЩА МИ, и където сега учи и моето дете... Мога да ти кажа, че НИТО БАЩА МИ, НИТО АЗ СЪМ БИЛ НАРИЧАН "ЦИГАНИН" заради това, че сме били привърженици на Локомотив... и докато по времето на баща ми в квартала ни "Ботев" изобщо не е бил популярен, то при мен нещата бяха доста сериозни в полза на "Тракия"... дори хванах момент,в който част от футболната школа "Тракия" беше в нашето училище... Е?! НИКОГА< АМА НИКОГА НИКОЙ НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА НАРИЧА МЕН или някой измежду другите локомотивци "ЦИГАНИН"!!! Какво ще ми говориш за 80-те и 90-те!!! Че то аз до последните години на Васко Нинов съм ви идвал и на мачове... Не се ли усещаш, че не говориш с ДЕТЕ!!! Говориш с човек, който ВИНАГИ Е ЖИВЯЛ ТАМ - КЪДЕТО СИ ЖИВЕЕ И ДНЕС... НЕ Е ДОШЪЛ ОТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И НЕЩАТА ЗА КОИТО ГОВОРИ ЛИЧНО ГИ Е ПРЕЖИВЯЛ!
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 12:10

plovdivram написа:Какво значи "етническия състав"?! Дали е имало цигани?

Ъ-кхъмммм...с извинение и пак казвам-без да се заяждам, но по времето когато аз ходех на мачове И на Локо-демек осемдесетте, почти цялата Спортклуб беше от ромските махали,като Сандокана с тъпана заемаше почетно място в дясната част по средата..доста над половината публика беха тъмнокяфяви...са ако искате се обиждайте, но просто така си беше...

На тоя фон,какво очакваш да ви викат?Шведи?

И пак ти казвам че омразата към вас си я направихте вие самите,до времето на Илиев никой не е обиждал "белите" локомотивци, тогава бехте симпатични,защото бяхте някво супер малцинство, след това какво стана обясних вече...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 12:27

El Commandante написа:
plovdivram написа:Какво значи "етническия състав"?! Дали е имало цигани?

Ъ-кхъмммм...с извинение и пак казвам-без да се заяждам, но по времето когато аз ходех на мачове И на Локо-демек осемдесетте, почти цялата Спортклуб беше от ромските махали,като Сандокана с тъпана заемаше почетно място в дясната част по средата..доста над половината публика беха тъмнокяфяви...са ако искате се обиждайте, но просто така си беше...

На тоя фон,какво очакваш да ви викат?Шведи?

И пак ти казвам че омразата към вас си я направихте вие самите,до времето на Илиев никой не е обиждал "белите" локомотивци, тогава бехте симпатични,защото бяхте някво супер малцинство, след това какво стана обясних вече...

Виж сега.... обърни внимание на нещата, които пишеш и ще видиш, че ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ влизате в ролята ВИЕ ДА НИ ОБЯСНЯВАТЕ КАКВИ СМЕ!!! Опитваш се да ме убедиш, че "Спортклуб" през 80-те "ПОЧТИ ЦЯЛАТА БИЛА ОТ РОМСКИТЕ МАХАЛИ"!!! Ами, ако съм от днешните деца може и да ти повярвам!!! Ама истината е съвсем друга и тя не е в това, че на Лаута НЯМАШЕ ЦИГАНИ!!! ИМАШЕ РАЗБИРА СЕ!!! И мога да ти кажа, къде точно сядаха те... и НЕ бяха от РОМСКИ МАХАЛИ, а точно ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА.... Това, което ТИ ОБАЧЕ ПРАВИШ е, че на база ТАЗИ ЧАСТ, която в никакъв случай не може да се нарече "ПОЧТИ ЦЯЛАТА ТРИБУНА" (това е АБСУРДНО :) ) се опитваш да ОБОБЩАВАШ!!! След като направи това "ОБОБЩЕНИЕ" ти от него произвеждаш "ИСТИНА", която ти дава НА ТЕБ и на ТВОИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ ПРАВО ДА НАРИЧАШ ВСЯКО ДЕТЕ или ВЪЗРАСТЕН, КОЕТО Е ПРИВЪРЖЕНИК НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ "МАНГАЛ"!!! Така ли?!
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 12:42

plovdivram написа:След като направи това "ОБОБЩЕНИЕ" ти от него произвеждаш "ИСТИНА", която ти дава НА ТЕБ и на ТВОИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ ПРАВО ДА НАРИЧАШ ВСЯКО ДЕТЕ или ВЪЗРАСТЕН, КОЕТО Е ПРИВЪРЖЕНИК НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ "МАНГАЛ"!!! Така ли?!

Виж пич,понеже тоя раговор започна да ми омръзва,щото не води наникъде,само да ти кажа че през осемдесетте живеех в Съдийския квартал в Пловдив и има голяма вероятност да съм бил на повече мачове на Локо,от тебе...така че позволи ми да знам за какво говоря...

Ае жив и здрав...

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 12:58

El Commandante написа:

Ти пак извади сапуна... Обясних ти, че най-добрите ми приятели са били жълти! С тях съм ходил на дербита и никой не ми е викал циганин. И с други приятели, не жълти съм ходил и пак никой не ме е обиждал. Тази гнусотия, се появи, след като се обособиха секторите. Преди това сядахме заедно и не се знеше, кой от Локо, кой е от другите. Такива навиквания нямаше, затова и на дербита имаше по 1-2 коли полицаи. Ходя по мачове като осъзнат фен от 82-83 г. Такива цигани, мигани НЕ‌ е имало.

За "малкия отбор", който сте спасявали от изпадане. Ами, че аз си спомням, с каква злоба и хъс играехте с/у Локо! Ако можехте 20 да вкарате, всичките щяхте да ги отбележите. За спасяването от Б група. Ами 1980 г. имате възможност да ни спасите, но цяла мач изратвате топката или напред или извън стадиона. 0-0 завършва мача и Локо изпада. Ами за сезон 1973/74 г, когато Локо може да стане шампион? Първи Тракия ги спира с 1-0. Нали Големият брат от Борисовата градина така е заповядал. Не си създавайте легенди, ако искате да ви взимат на сериозно. Кой е тоя Сандокана? Оня, дето брокерите го взеха да ви разпява агитката, щото била пълна скръб??? Този ли е???

Омразата идва единствено от вас! Според жълтия фолклор по-скоро слънцето ще изгрее от запад, отколкото Локо да стане шампион. Е, да ама не... После дойдоха хората ви играни пред Пощата, скандиранията: По двама в гроб и т.н.

За Купата. Много съм доволен от жребия!

p.s."Малкия отбор" имаше 3 юноши в Мексико 86. А "големия" само един Костадинов. Садъка беше титуляр, а вашите "звезди" го гледаха по телевизията. По потник с домашна ракия и кисело зеле. Ние имаме 5 пъти Футболист на Годината, а вие нито един! Ние имаме треньор на национален отбор играл на Световно, а вие пак нямате! Щото сте "големи"....
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 02 окт 2014 13:06

Не е станала чак така трагедия. Кво толко ревете за Локо. Oще не е дошъл Видов ден.
Тепърва ще почнат да се правят сметките, кой, кога, колко и с колко ще остане в А група. Марек и Хасково са най-големите кандидати.

Имате шанс да спечелите достатъчно точки.
Аз си мисля, че Локо няма да изпадне след тоя сезон, все ще намери начин да се задържи. Пък догодина, е, нова година- нов късмет, кой знае?!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 13:22

s.th.1926 написа:А "големия" само един Костадинов.

Убеден ли си?
Я пак провери...

За Футболист на годината-освен трите пъти на Зума,другите двама кои са че ми се губят?

Аз знам че историята не ви е силна страна,няма смисъл да продължавате да ме убеждавате.. :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от El Commandante на 02 окт 2014 13:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 13:23

s.th.1926 написа:
El Commandante написа:

Ти пак извади сапуна... Обясних ти, че най-добрите ми приятели са били жълти! С тях съм ходил на дербита и никой не ми е викал циганин. И с други приятели, не жълти съм ходил и пак никой не ме е обиждал. Тази гнусотия, се появи, след като се обособиха секторите. Преди това сядахме заедно и не се знеше, кой от Локо, кой е от другите. Такива навиквания нямаше, затова и на дербита имаше по 1-2 коли полицаи. Ходя по мачове като осъзнат фен от 82-83 г. Такива цигани, мигани НЕ‌ е имало.

За "малкия отбор", който сте спасявали от изпадане. Ами, че аз си спомням, с каква злоба и хъс играехте с/у Локо! Ако можехте 20 да вкарате, всичките щяхте да ги отбележите. За спасяването от Б група. Ами 1980 г. имате възможност да ни спасите, но цяла мач изратвате топката или напред или извън стадиона. 0-0 завършва мача и Локо изпада. Ами за сезон 1973/74 г, когато Локо може да стане шампион? Първи Тракия ги спира с 1-0. Нали Големият брат от Борисовата градина така е заповядал. Не си създавайте легенди, ако искате да ви взимат на сериозно. Кой е тоя Сандокана? Оня, дето брокерите го взеха да ви разпява агитката, щото била пълна скръб??? Този ли е???

Омразата идва единствено от вас! Според жълтия фолклор по-скоро слънцето ще изгрее от запад, отколкото Локо да стане шампион. Е, да ама не... После дойдоха хората ви играни пред Пощата, скандиранията: По двама в гроб и т.н.

За Купата. Много съм доволен от жребия!

p.s."Малкия отбор" имаше 3 юноши в Мексико 86. А "големия" само един Костадинов. Садъка беше титуляр, а вашите "звезди" го гледаха по телевизията. По потник с домашна ракия и кисело зеле. Ние имаме 5 пъти Футболист на Годината, а вие нито един! Ние имаме треньор на национален отбор играл на Световно, а вие пак нямате! Щото сте "големи"....

И да те допълня, за нещо, което важи с "обратна сила" обаче... през 1966-та "ЦИГАНИТЕ" играем ОСНОВНА РОЛЯ (ако се нелъжа) в ОСТВАНЕТО ИМ!!! Там едни "Лъжливи овчарчета" имаше май.... те пъ' взели, че след това станали ШАМПИОНИ!!! .... Сравнително наскоро пак се игра едно дерби, завършило 0:0, в което топката не излезна от централния кръг 90 минути!!! Онзи ден Вили Вуцов каза някой неща за едно дерби през 90-те... едни 16-5.....А да не говорим, че Коцето Костадинов в книгата "Пловдивските футболни битки" изказва гордостта си, че след негов гол сме изпаднали през 80-те... Абе.... като цяло все сме си били "ЦИГАНИ"... нищо, че го "разбрахме" последните 10-ина години!!!
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 окт 2014 13:34

plovdivram написа:Абе.... като цяло все сме си били "ЦИГАНИ"... нищо, че го "разбрахме" последните 10-ина години!!!

Добре бе човек,аз кво да направя (или който и да било от тук пишещите фенове на Ботев) че на сина ти някой му викал циганин?
Ми иди,бий му дватри шамара и да се оправи работата,кво сме ти виновни всички останали,та си се наежил срещу всички,не разбирам...

Върни се в “Локо Пловдив”