Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот костенурк » 02 окт 2014 11:56

plovdivram написа:кустенурк,
костенурк написа:тва си е моето мнение и не ангажирам никой с него.вие сте единствения отбор срещу който излизаме с 3 нападатели.след мача Вуцов каза че е очаквал да паркирате рейса и нямало кво да ви чака :lol: тия факти аз ги наричам очевидно подценяване и неглежиране на противника,ти както искаш ги разбирай.между другото всеки мач правим по много положения и допускаме много пред нашата врата.аз от вас не видях нито веднъж да застрашите Стаховяк,явно ще ви е много трудно да запазите мястото си в А група,все пак дано успеете за да може и догодина да си ви блъскаме :)

Да... не знам как го наричаш ти, но предвид факта, че като цяло играхте супер СТРАХЛИВО

и аз съм тръгнал да споря с тия хора за футбол :lol: ние ако сме играли супер СТРАХЛИВО,вие как играхте :lol: вече се съмнявам дали сме гледали един и същ мач
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2014 12:03

костенурк написа:
костенурк написа:тва си е моето мнение и не ангажирам никой с него.вие сте единствения отбор срещу който излизаме с 3 нападатели.след мача Вуцов каза че е очаквал да паркирате рейса и нямало кво да ви чака :lol: тия факти аз ги наричам очевидно подценяване и неглежиране на противника,ти както искаш ги разбирай.между другото всеки мач правим по много положения и допускаме много пред нашата врата.аз от вас не видях нито веднъж да застрашите Стаховяк,явно ще ви е много трудно да запазите мястото си в А група,все пак дано успеете за да може и догодина да си ви блъскаме :)

Да... не знам как го наричаш ти, но предвид факта, че като цяло играхте супер СТРАХЛИВО

и аз съм тръгнал да споря с тия хора за футбол :lol: ние ако сме играли супер СТРАХЛИВО,вие как играхте :lol: вече се съмнявам дали сме гледали един и същ мач

Ами на фона на това, което представляваше "ЛОКОМОТИВ" вашите играчи вместо да се препъват един през друг да създават положение след положение и да вкарат поне 5 или 6 гола вие си умирахте от страх да не би все пак някой от тези, които не са създали ЕДНО голово положение в ПОСЛЕДНИТЕ си 5-6 МАЧА да се откъсне и да вземе, че вкара гол!!! Ами изгледай го пак мача и пак ще си говорим!!!
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 окт 2014 12:35

plovdivram написа:
костенурк написа:

Ами на фона на това, което представляваше "ЛОКОМОТИВ" вашите играчи вместо да се препъват един през друг да създават положение след положение и да вкарат поне 5 или 6 гола вие си умирахте от страх да не би все пак някой от тези, които не са създали ЕДНО голово положение в ПОСЛЕДНИТЕ си 5-6 МАЧА да се откъсне и да вземе, че вкара гол!!! Ами изгледай го пак мача и пак ще си говорим!!!

че ние ви разцепихме от положения бе ти кой мач си гледал?само второто през което уж се върнахме според вашите думи освен гола имаше няколко мелета и греда,удари с глава на чунчука и колев.колко повече искате?не сме барса все пак :lol: раздънихме ви,дори отбори като Хасково и Марек ни създадоха повече трудности,успех в борбата за спасение няма да ви е леко :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 окт 2014 13:01

костенурк написа:
plovdivram написа:
костенурк написа:

че ние ви разцепихме от положения бе ти кой мач си гледал?само второто през което уж се върнахме според вашите думи освен гола имаше няколко мелета и греда,удари с глава на чунчука и колев.колко повече искате?не сме барса все пак :lol: раздънихме ви,дори отбори като Хасково и Марек ни създадоха повече трудности,успех в борбата за спасение няма да ви е леко :)

rammstein, чудя се кой е по умстевено ощетен м/у теб и Създарма, Коран и Паднали шалвари. И засега той води, ама ти го настигаш!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 окт 2014 16:14

тоя път нямахте късмет на жребия :lol:

За Купата:

Мачове 9

Победи за Ботев 7

Победи за Локомотив 2

Голова разлика 22:13 за Ботев

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 окт 2014 16:46

Ако има нещо насърчително в този момент е това, че вие никога НЕ познавате :!: :mrgreen:
Да не стане клин-клин избива?!
Аз пък се радвам, че се паднахме с вас, щото ясно се видя, че сте един голям надут балон, който още утре ще се пръсне на "Армията".Недей да си мислиш, че сте кой знае колко по-силни от нас...не са били един или два случаите, когато сте имали в пъти по-силен отбор от нашия и сме ви биели, така че не надувай пера много.Определено и ние по форумите носим много вина, щото всеки от нас пише, колко сме слаби и от това ви расте самочувствието, иначе сте си същите палшоци :)
Костенурке, кво прайм ако ви изхвърлим от турнира, щото не е никак невъзможно? :!:
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 окт 2014 17:04

ако беше в един мач на лаута всичко може да стане наводнен замръзнал терен във вашия антифутболен стил можеше да направите нещо.но в два мача няма как да постигнете нещо.трябва да се радвате на жребия вместо да отпаднете безславно от някой друг отбор ще имате възможност да си понапълнете стадиона.кво по хубаво от 2 дебита повече в края на годината 8-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 окт 2014 17:20

костенурк написа:ако беше в един мач на лаута всичко може да стане наводнен замръзнал терен във вашия антифутболен стил можеше да направите нещо.но в два мача няма как да постигнете нещо.трябва да се радвате на жребия вместо да отпаднете безславно от някой друг отбор ще имате възможност да си понапълнете стадиона.кво по хубаво от 2 дебита повече в края на годината 8-)

Ко рйечи куматйевски? Не ти са разбира :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 окт 2014 21:52

Мач за купата ! Винаги различен от тези за първенството така че изненадите предстоят! Колегите в жълто да не се отпускат че да няма после ... що така! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 окт 2014 22:00

child in time написа:Мач за купата ! Винаги различен от тези за първенството така че изненадите предстоят! Колегите в жълто да не се отпускат че да няма после ... що така! :)

Трудна работа:
1983 - 1/32 Ботев -Локомотив Пд 3:1 и 3:1
1985 – мач за трето място Ботев - Локомотив Пд 2:1
1987 - 1/8 Ботев -Локомотив Пд 1:3
1988 - 1/8 Ботев -Локомотив Пд 3:0
1990 - 1/16Ботев - Локомотив ПД 2:1
1995 - 1/8 Ботев - Локомотив Пд 5:3 и 2:1
2005 - 1/4 Ботев Пд - Локомотив Пд 1:1 /1:2 след продължения/
За Купата:

Мачове 9

Победи за Ботев 7

Победи за Локомотив 2

Голова разлика 22:13 за Ботев
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Локо Пловдив”