avg написа:На който му се чете, да чете истинските факти! Хейтърите да си вървят да гледат техните си отбори и да коментират!
Така - относно Лудогорец
1. Първия мач направиха много добра игра срещу Ливърпул, по времето на мача и особено накрая и съдията помогна!
2. Втория мач направиха блестяща игра срещу Реал Мадрид, по времето на мача и особено през целия мач съдията подкрепяше отбора на Реал!
3. Мисля, че няма място за спор, тъй като сред коментарите четя за някакви си Цска и Левски, за това че Лудогорец прави най-големия фурор в историята на българския футбол! Пожелавам такива успехи някой ден да постигнат и така мразещите ни Левски и Цска, та да можем и ние да ги покоментираме малко![]()
ФАКТИ: Щом на такива два световни гранда им трябваха 3 дуспи и помощта на Уефа за да победят Лудогорец просто си представете до какво ниво са стигнали нашите шампиони! ...
Относно: Публиката
1. Колко ли не хейтърски коментара се изсипаха, че Лудогорец нямали фенове, че публиката щяла да иде на стадиона да гледат Реал и т.н.
2. Тази вечер се убедихме, че 40 000 гърла скандираха мощно "ЛУДОГОРЕЦ" и от време на време "Българи юнаци"
3. Нека да видим кога цяла България се застъпи така здраво за Цска или Левски???
И сега малко относно МЕГА-СУПЕР-ГАЛАКТИЧЕСКИЯ отбор на Реал и техния верен фен СЪДИЯТА
Тъй като хората от Лудогорец се държаха по европейски и избегнаха да коментират съдията, то тогава аз ще го направа:
Вън от България всичките звезди на Реал, с нищо не заслужиха уважението ми, ако ще в нас да дойдат, няма да им ръкопляскам, тази вечер доказаха колко са "малки" и какви симуланти са! Взимайте си багажа и съдията ви и вън! Цяла България стана свидетел на мафиотската прява на уефа!
Със здраве да си останете всичкии напред Лудогорец мачкай всичко, което се изправи на пътя! БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИ
Първо браво на Лудогорец за играта.
Не слагай всички фенове под един знаменател......
Да ти отговоря на въпрос номер 3.
22.11.2006г., 21:45
Левски София-Барселона
"Васил Левски" - София
публика: 41400 души