В Хасково работата е ясна - като вътрешен човек го казвам, който познава лично Илия и всички привърженици, които ходят по мачовете(защото и аз ходя по всички мачове).
Един от членовете на УС на Хасково е собственик на автобусна фирма. Вече на 3-4 гостувания организира транспорт до различни точки на префенциални цени. Разбирай, че пътните до Стара Загора ни излязоха по 3 или 5 лева(не помня), колкото да си плати горивото. До Ловеч не знам колко беше. Мисля, че имаше само един мач, в който транспортът беше безплатен. Билетите категорично се поемат от хората, които си ходят по мачовете. Например 10-те лева вход на Славия си ги плати всеки от 20-те души, които бяха на мача(не, чакай, май 3-ма влязоха второто полувреме). Аз лично не успях много, много да ползвам организирания транспорт, защото пътувам от София, освобождавам се от нощни и нямам възможност да се прибирам до Хасково. Случвало ми се е веднъж или дваж.
Все тая, това са подробности. Благодарството, в случая, е към ръководството, че в крайна сметка се заинтересува, че феновете нямат още добра организация, поради дългите години изгнание доста от тях се обезвериха и оттеглиха от гледането на футбол(най-много да ги видиш да поркат в някой Еврофутбол). Тази година поне понякога имаме организиран транспорт(бил той на наши разноски или безплатен). Това много улеснява нещата за феновете на малки отбори без големи фенски структури, които да се грижат за това. Иначе пак имаше мачове от типа на гостуванията на Марек и ЦСКА, в които си се самоорганизирахме.
Кой отбор няма платени фенове в А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- kartacha_hs
- Контакти:
- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: Кой отбор няма платени фенове в А група?
Bojko Berojko написа:Литекс и Лудогорец!
Защото въобще нямат фенове ли?

- bulgaro
- Контакти:
James Beattie написа:Славия, Локо (Сф), Черноморец
Поне аз не съм видял нито един платен фен на тези отбори в кошарата на ст."Берое"
ПС: и неплатен
А тези, които ви спукаха от лабут преди години, точно под въпросната "кошара" на собствения ви стадион, платени ли бяха или неплатени?

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Който няма пари, той няма платени фенове в А група 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Доколкото съм запознат ние /аз лично не съм ходил на гостувания/ феновете на Черно море също не сме получавали никога помощ от ръководството.
-
- Контакти:
С последния дъжд ли падате на Земята.Няма неплатени фенове.Всеки нов собственик дошъл във футболен клуб в България се стреми да държи феновете,клубните легенди и ветераните под контрол.И,ако е във град с един отбор и местната управа.Никой разумен капиталист не пилее парите си напразно.Титан щяха ли да изхвърлят боклука на София и половин България ако не бяха собственици на ЦСКА, а Батков щеше ли да е царя на заменките.Гришата да построи завода край Ловеч или Киро в Разград.Никой не отделя от джоба си за да издържа някакво увлечение.Погледнете само меценатита на кои отбори са симпатизирали преди да станат онбашии на клубовете.Ставайки собственик на отбор с преференции кметовете отпускат заведение за подпомагане които се водят фенклубове.Дали ще е фенмагазин или кебапчийница е без значение.Месечно уж за охрана и хореографии се отделят до 20 000лв в зависимост от зависимостта на лидерите на фракции.А тези които взимат пари,да не мислите че ще ви се изповядат.Може ли татуровчик,съдържател на ключарско ателие,барман,пиколо или сервитьор да си позволи гостуване в чужбина на националният или любимият отбор.Отговорете си сами,защото съм ги виждал зад граница.
- kartacha_hs
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:С последния дъжд ли падате на Земята.Няма неплатени фенове.Всеки нов собственик дошъл във футболен клуб в България се стреми да държи феновете,клубните легенди и ветераните под контрол.И,ако е във град с един отбор и местната управа.Никой разумен капиталист не пилее парите си напразно.Титан щяха ли да изхвърлят боклука на София и половин България ако не бяха собственици на ЦСКА, а Батков щеше ли да е царя на заменките.Гришата да построи завода край Ловеч или Киро в Разград.Никой не отделя от джоба си за да издържа някакво увлечение.Погледнете само меценатита на кои отбори са симпатизирали преди да станат онбашии на клубовете.Ставайки собственик на отбор с преференции кметовете отпускат заведение за подпомагане които се водят фенклубове.Дали ще е фенмагазин или кебапчийница е без значение.Месечно уж за охрана и хореографии се отделят до 20 000лв в зависимост от зависимостта на лидерите на фракции.А тези които взимат пари,да не мислите че ще ви се изповядат.Може ли татуровчик,съдържател на ключарско ателие,барман,пиколо или сервитьор да си позволи гостуване в чужбина на националният или любимият отбор.Отговорете си сами,защото съм ги виждал зад граница.
Твърдението ти би било много силно, ако не беше невярно фактологически.
bulgaro написа:James Beattie написа:Славия, Локо (Сф), Черноморец
Поне аз не съм видял нито един платен фен на тези отбори в кошарата на ст."Берое"
ПС: и неплатен
А тези, които ви спукаха от лабут преди години, точно под въпросната "кошара" на собствения ви стадион, платени ли бяха или неплатени?
![]()
![]()
Той Джеймс Бийти си пише така на аба. Иначе това е кадър след "оня" случай за който колегата пише...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F8w8CEt_kwI[/youtube]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Върни се в “Футбол - България”