Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
avg

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот avg » 02 окт 2014 01:23

Къде са антибългарите??? То беше 0-7 то беше 0-8 :mrgreen: :mrgreen: май май нещо се скрихте а :mrgreen:
:)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 окт 2014 01:24

Черният козел написа:
SgtLiberty написа:Как ме радва безсилието на хейтърчетата във форума,два пъти викахаха 10-0 20-0 и т.н. и късмет било това на Лудогорец и ония не били играли и се пазили. И ако не беше съдията на 2 пъти да даде победата на по-богатите сигурно щеше да има много инфаркти.

Тея хейтърчетата във форума къде са ги давали тези резултати,са като тебе с 5-6 отбора в подписите си !!! Малки неорентирани пуберчета,лошото е ,че си оставате и след това същите !! Разбираш ли ? Затова България затъва.

Просто това са отбори от различни страни които ми допадат и са ми симпатични. А Лудогорец е там защото ми харесват как играят и това че не са нито сини нито червени а просто играят красив футбол. Никога не съм харесвал Левски или ЦСКА ,като играеха в Европа виках за тях и се радвах като биеха защото съм българин но за нашето първенство никога. А България затъва поради ред причини най-голямата е зад океана но това е друга тема. Казвах го и преди хората харесват Лудогорец защото са символ на нещо ново,хубаво на нещо създадено,а не разрушено защото не са сини или червени,не са комунисти или демократи а са нещо различно което носи радост на хората и не ги разделя. Също ме изумява като се почне че Лудите нямали история и техни песни за тези с качулките е по-гордо да се пеят клубни песни не Химна и други подобни. Бих написал и повече но няма смисъл.
Последна промяна от SgtLiberty на 02 окт 2014 01:26, променено общо 1 път.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 02 окт 2014 01:25

Лудогорец май ще се бори с Ливърпул за трето място.
[center]Изображение[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 окт 2014 01:27

RedeviL написа:
гражданин от село написа:Слизането е много по-трудно от качването. ;)

Искаш да кажеш по-лесно..

Чькай,че аз говоря от гледна точка на безопасност.Иначе да,Бързо лесно и на кълбо. :mrgreen:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 02 окт 2014 01:29

avg написа:На който му се чете, да чете истинските факти! Хейтърите да си вървят да гледат техните си отбори и да коментират!
Така - относно Лудогорец

1. Първия мач направиха много добра игра срещу Ливърпул, по времето на мача и особено накрая и съдията помогна!
2. Втория мач направиха блестяща игра срещу Реал Мадрид, по времето на мача и особено през целия мач съдията подкрепяше отбора на Реал!
3. Мисля, че няма място за спор, тъй като сред коментарите четя за някакви си Цска и Левски, за това че Лудогорец прави най-големия фурор в историята на българския футбол! Пожелавам такива успехи някой ден да постигнат и така мразещите ни Левски и Цска, та да можем и ние да ги покоментираме малко ;)

ФАКТИ: Щом на такива два световни гранда им трябваха 3 дуспи и помощта на Уефа за да победят Лудогорец просто си представете до какво ниво са стигнали нашите шампиони! ...

Относно: Публиката

1. Колко ли не хейтърски коментара се изсипаха, че Лудогорец нямали фенове, че публиката щяла да иде на стадиона да гледат Реал и т.н.
2. Тази вечер се убедихме, че 40 000 гърла скандираха мощно "ЛУДОГОРЕЦ" и от време на време "Българи юнаци"
3. Нека да видим кога цяла България се застъпи така здраво за Цска или Левски???

И сега малко относно МЕГА-СУПЕР-ГАЛАКТИЧЕСКИЯ отбор на Реал и техния верен фен СЪДИЯТА

Тъй като хората от Лудогорец се държаха по европейски и избегнаха да коментират съдията, то тогава аз ще го направа:

Вън от България всичките звезди на Реал, с нищо не заслужиха уважението ми, ако ще в нас да дойдат, няма да им ръкопляскам, тази вечер доказаха колко са "малки" и какви симуланти са! Взимайте си багажа и съдията ви и вън! Цяла България стана свидетел на мафиотската прява на уефа!

Със здраве да си останете всички ;) и напред Лудогорец мачкай всичко, което се изправи на пътя! БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИ :)

Някакви ЦСКА и Левски ? Освен да кажа,че си тъпо копеле незнам какво ! Иначе браво на Лудогорец за мача,изгледох го с трепет !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 02 окт 2014 01:30

Колко пъти А.Александров ще дъни отбора?Върнатата топка срещу Борян,а сега подхлъзването и изпускането на Бензема?Това са 2 изгубени точки и 1 милион евро за Лудогорец.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 02 окт 2014 01:35

Лудогорец не бяха зле срещу Мадрид . Представянето им е добро за дебютант. Лицемерно е точно те да реват от реферите . Съдията имаше пропуски и в двете посоки , отмени чист гол на Роналдо и не изгони Моцииии при първата дузпа. Засада на Мисиджан няма ,страничния маркира засда на играча на Разград в центъра на атаката , главния можеше да не зачете флага тъй , като засадата е пасивна. Много анемична подкрепа от трибуните.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 окт 2014 01:40

Добър мач на Лудогорец, можеха да го приключат и с по-положителен резултат.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 02 окт 2014 01:41

Винаги съм изпитвал неистова неприязън към форматът на този форум: копи - пейст...
Пълен ужас! Няма никакъв начин да разбера какви са коментарите, без да проследя 50-60 страници от копи - пейст.

Ноу, тенк ю! Енихау, ...

Естествено, че не съм се и надявал да играем така срещу РМ!
Айде Пул, иди, ... дойди.
Ама, За жалост, Базел пак много лоши :(:(:(

Без нападател трудно тая година. Но защитната ни игра е 99+
... бахти кефа ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 окт 2014 01:43

anker1878 написа:Лудогорец не бяха зле срещу Мадрид . Представянето им е добро за дебютант. Лицемерно е точно те да реват от реферите . Съдията имаше пропуски и в двете посоки , отмени чист гол на Роналдо и не изгони Моцииии при първата дузпа. Засада на Мисиджан няма ,страничния маркира засда на играча на Разград в центъра на атаката , главния можеше да не зачете флага тъй , като засадата е пасивна. Много анемична подкрепа от трибуните.

А,какви хора според теб са били на трибуните?

Върни се в “Лудогорец”