НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 13:19

Ехааа,шоу е било ! До колкото знам,Курдов е пияница,за съжаление и Левскар :( Но щом галка го е вкарала в Локото...и двамата към изхода спешно ! Нямат място в Локото :) Павка,адаш...защо само от Пловдивските отбори ? Ми Сашо Апашо и Борат ? Аз викам вън всички,без Гришата ;) Наздраве момчета :)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 ное 2008 13:25

Aбе гледам аз,че тая още никой не я гръмва,викам ние да го направим,а?Какво мислите по тоя въпрос? ;)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 ное 2008 13:27

lauta hools написа:Aбе гледам аз,че тая още никой не я гръмва,викам ние да го направим,а?Какво мислите по тоя въпрос? ;)

Вярно, има нужда - откак е на "власт" само простотии върши... С тези темпове ще застигне ДХ-С скоро...

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 13:28

Blue_Lion или Павка при вас нещата са малко по-различни!И Левски и Цска са обвързани до голяма степен с властта,тъй че ще е доста по-трудно!Докато при Ботев и Локо разни търгашчета ни ходят по нервите!Иначе ви го пожелавам от сърце!Иска ми се да си пием бирата заедно и да се разделяме едва на входа на стадиона,а след мач на двата отбора да се събираме за разбор...разбира се на по бира!Така би трябвало да е,нека песните и положителните емоции изместят агресията!Аххх мечтииииии...!И ако забелязваш същите тези президенти разпалват още повече войната и омразата между феновете!Колко трябва да си прост за да хвърлиш камък в главата на нищо не подозираща жена!
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 13:30

Бойкот,Бойкот,Бойкот!
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 13:33

Моето мнение беше,че по-добре да тръгнем от В група,но да сме си Ботев и лека полека да се изкачваме нагоре!Дано новите собственици да са читави,защото не ми се мисли!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 13:43

pavkata77 написа:Blue_Lion или Павка при вас нещата са малко по-различни!И Левски и Цска са обвързани до голяма степен с властта,тъй че ще е доста по-трудно!Докато при Ботев и Локо разни търгашчета ни ходят по нервите!Иначе ви го пожелавам от сърце!Иска ми се да си пием бирата заедно и да се разделяме едва на входа на стадиона,а след мач на двата отбора да се събираме за разбор...разбира се на по бира!Така би трябвало да е,нека песните и положителните емоции изместят агресията!Аххх мечтииииии...!И ако забелязваш същите тези президенти разпалват още повече войната и омразата между феновете!Колко трябва да си прост за да хвърлиш камък в главата на нищо не подозираща жена!

АА не е мечта ! Не съм ULTRAS,но със сигурност съм също толкова верен и отдаден на Левски ! Но това не ми пречи да седна с Ботевист или Локомотивец на маса...с фен на цска ще е по-трудно,особено след дерби,защото емоцийте при нас са на много високо ниво дори да знаем,че мача е уреден !И при вас е така,но все пак ние сме Левски и цска - двата най-успели отбора и очакванията са много големи ! Та е трудно да сме на една маса веднага след мача,виж ден-два по-късно...може ! Ма това не значи да се избиваме,аз съм твърдо против насилието по и извън стадионите ;) Но при нас найстина ще е трудно,много силни са тия копелета,но и на тях ще им се види тегаво ! Ай Наздраве ;)
Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 13:49

Едва ли са по-силни от английските лумпени,ама виж как ги оправиха-бой,реални присъди и глоби.Я ги виж сега ходят си с децата на мач!А при нас какво е лумпените трошат седалки,стадион,а ченгетата ги е страх да им направят каквото и да било?!И после си прехвърлят топката с ръководствата кой е виновен?
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 13:55

pavkata77 написа:Едва ли са по-силни от английските лумпени,ама виж как ги оправиха-бой,реални присъди и глоби.Я ги виж сега ходят си с децата на мач!А при нас какво е лумпените трошат седалки,стадион,а ченгетата ги е страх да им направят каквото и да било?!И после си прехвърлят топката с ръководствата кой е виновен?

Виж сега,според мен повече медийте правят проблема ! В България няма организирано хулиганство,като фракций сме доста назад...така,че медийте oсновно създават паника ;) Иначе,международно,на бой рядко ни се опират :twisted: :twisted: Отностно ръководствата...по този начин разсейват вниманието от тях,чрез омразата на феновете ! Днес тя е по-силна отколкото любовта към любимия отбор ! :cry: Но Англичаните бяха нещо доста отдавна...70те години примерно :) ! А й те не са толкова организирани,като ULTRAS фракцийте в Италия,Сърбия или Хърватска примерно ;) Виж темата ULTRAS,ще разбереш за ко иде реч ;)
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 ное 2008 14:57

Еми не ,не съм расъл там.Изразнах в карето енерго юг,орта мезар,пожарната,централна поща.НАЗДРАВЕ!!!Имах предвид от мачовете едно време.[/quote]
Аз съм израснал в градинката на природонаучния,до Енергото,завършил съм Алекото до пожарната,тъй че има вероятност да се познаваме![/quote]
Ейййй Павка ние сме махленски бе!!!!!Аз съм на Цанко Церковски ..над енергото!

Върни се в “Игри и забавления”