ЕМИЛ написа:Мен пък ще ме е яд.Да си кажа честно неискам да си тръгво Дарко,Седрик,Живко,Жоро Петков
Живко е най-бездарния футболист,само с желание не става!!!Днес направи минимум 5-6 фрапантни грешки!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Мен пък ще ме е яд.Да си кажа честно неискам да си тръгво Дарко,Седрик,Живко,Жоро Петков
THE G.A.M.E написа:По принцип и мен няма да ме е яд.....който и да напусне Левски.....ама стига да се вземат адекватни заместници !
И понеже почти сигурно това няма да стане.....аз лично, не искам никой от титулярите да напуска !
Gonzo0009 написа:Да си ходи Христов!Не може да не вкараме един тъп гол в скапаната ЛЕ.
от glarus на 02 Дек 2009 23:35
Според мен не е проблема в качествата на футболистите - не говоря конкретно за тези на Левски и при ЦСКА го има същият проблем. Не са свикнали да печелят мача на терена и не влагат там основната си енергия. За да очакваме пробив на някой от отборите ни е европейските клубни турнири си е нужно и в първенството ни да има класа. Не може в мачовете от първенството да се играе махленската и видиш ли в 2-3 мача ние ще се правим на много големите специалисти и ще бием отбори от силни първенства. Е няма как да стане то отборите ни нямат нужната тактика нужните заучени положения. Нека не е основната цел титлата, а играта. И след като имаш игра тогава и титлите ще дойдат. А и не е нормално келешчета на по 22-25 години да се правят на големите мегазвезди и да се водят в коли от 20+ бона.
Нещото което мен адски много ме дразни е изсипването на една кофа пари за някой си Мароканец, Конгоанец или какъвто ще да е, вместо да се дадат тези пари за младите и подрастващи, но видиш ли го тоя подрастваш на 17 години в Биад или друга кръчма си го пращаш на село там да е сред кравите и нивите. Пример Барса да не би половината и школа да е местна. Не е, но като отбора ти даде насока и ти отвори вратите ще играеш на 300% за отбора, а не на 3 колкото да не се изпотиш.
Принципно съм съгласен с теб,но как при Мъри стигнахме четвъртфинал и влизане в лигата,при същото българско първенство и мачове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта