ЦСКА е в две нарушения на финансовия феърплей

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА е в две нарушения на финансовия феърплей

Мнениеот RedeviL » 30 сеп 2014 15:45

warhead написа:
RedeviL написа:Тоя Крум Савов вече се зачуди, какво да измисли и кого да покани, за да продължи плюенето по ЦСКА. Щях да съм много инзенадан, ако поне в едно предаване на Зона Спорт не се спомене за ЦСКА... в негативен аспект!

Вчера гледах предаването и К.Кръстев нито веднъж не каза нищо за ЦСКА конкретно!Крум Савов тоя говнар 100 пъти го пита а за ЦСКА ...зле са нали ,кажи моля те колко дължат и оня гей Р.Василев каза ,че са много по зле от Левски.К.Кръстев нито веднъж не каза нищо и Крум си изяде ташаците от яд!

Ясна ми е картинката, без да съм го гледал тоя лешояд! ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2014 15:53

Автора на темата да даде един линк към предаването и да видим какво точно е казал К.Кръстев, много вероятно е да не
е казал това което се твърди тук и да са му сложени думи в устата които да не е казвал.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2014 16:25

Закрийте ги вече, прекратете агонията им. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 сеп 2014 17:09

ivan_svet написа:Че Чорбата дължи пари не е новина, те си знаят. Че Лупи до скоро постоянно лъжеше по този въпрос, също си знаят. Интересното сега е че вече лъжливият Лупи мълчи, дори и на него му е трудно да сглоби поредни лъжи. А това вече е лошо. С тези 2-3-ма българи в състава щ останат без отбор и кво прайм тогаз? Без чорба не може.

Само топчета ще се ядат. 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 сеп 2014 17:14

Tommi написа:Закрийте ги вече, прекратете агонията им. :arrow:

Кой да ни закрие, бе Томи? И ако нашето е агония, то вашето тогоава трябва да е септичен шок.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2014 17:19

RedeviL написа:

Кой да ни закрие, бе Томи? И ако нашето е агония, то вашето тогоава трябва да е септичен шок.. :mrgreen:

И човекът ви го е казал, и аз съм ви го казвал много пъти, че вие сте доста по-зле от нас. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 сеп 2014 18:02

Tommi написа:
RedeviL написа:

И човекът ви го е казал, и аз съм ви го казвал много пъти, че вие сте доста по-зле от нас. 8-)

Въпрос на гледна точка, а и нали знаеш, че сме в България. Пътят от дъното до върха и обратно може да бъде много кратък. Колелото се върти и нищо не е сигурно. Това трябва да го знаете много по-добре от нас!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2014 18:10

RedeviL написа:Въпрос на гледна точка, а и нали знаеш, че сме в България. Пътят от дъното до върха и обратно може да бъде много кратък. Колелото се върти и нищо не е сигурно. Това трябва да го знаете много по-добре от нас!

Не е въпрос на гледна точка, а е въпрос на пари и числа, без никакви емоции. ;) Колелото се върти , но някои умеят да пазят по-добър баланс и повече се задържат отгоре, а други са си все под колелото. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 сеп 2014 18:27

Tommi написа:
RedeviL написа:Въпрос на гледна точка, а и нали знаеш, че сме в България. Пътят от дъното до върха и обратно може да бъде много кратък. Колелото се върти и нищо не е сигурно. Това трябва да го знаете много по-добре от нас!

Не е въпрос на гледна точка, а е въпрос на пари и числа, без никакви емоции. ;) Колелото се върти , но някои умеят да пазят по-добър баланс и повече се задържат отгоре, а други са си все под колелото. ;)

Ако ще ги разглеждаме като търговски дружества, значи няма кой знае каква разлика по между ни... И на малките деца е ясно, че отборите ни са на твърда загуба. В спорта обаче от време на време се гледат и резултатите. А в това отношение, като че ли сме едни гърди напред... :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2014 21:01

Да ни закрият и да се прекрати левскарската агония в дербито.Най точно казано е така. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”