Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2014 12:15

[offtopic]
TristaNNN написа:Понеже днес съм рожденик, до последно се борих със себе си дали да отида на мача, или да си заформя купона от рано. След продължителната и изтощителна ментална битка, в крайна сметка намерих компромисен вариант. Ще гледам и празнувам в кръчмата, в която редовно си пие пиенето Петричев, защото сутринта се събудих и с отварянето на прозореца предвкусих синята победа довечера. Нямам търпение да вдигна победоносно рожденическата си чаша за тост с гусин директора 8-)

Само Левски!
[/offtopic]

Ииииииии ебаси кефа 8-) Само гусин директора не се появи, ама айде да не връзваме кусури сега.
Победата е сладка, спор няма и стига сте се опитвали(някои индивидчета тук) да омаловажите труда и духа на момчетата. Когато са слаби и бездушни ги критикуваме, но сега е редно да ги похвалим от сърце, заслужиха го :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот Жоржиньо » 29 сеп 2014 12:24

bufy написа:
Ръководството на Лудогорец е обявило, че ще внесе жалба срещу съдията на дербито с „Левски“ (2:3) Георги Кабаков, пише „Меридиан Мач“.

Шампионите протестират за изгонването на Жуниор Кайсара през първото полувреме. Освен това считат, че Владимир Гаджев е трябвало да получи червен картон за фаул срещу Моци.

Разградчани претендират и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на домакините.

Междругото наистина имаше игра с ръка ,но според мен беше неволна,тъй като Стойчев вдигаше ръка тъй като протестираше нещо и топката го удари в ръката.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 12:58

TristaNNN написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Понеже днес съм рожденик, до последно се борих със себе си дали да отида на мача, или да си заформя купона от рано. След продължителната и изтощителна ментална битка, в крайна сметка намерих компромисен вариант. Ще гледам и празнувам в кръчмата, в която редовно си пие пиенето Петричев, защото сутринта се събудих и с отварянето на прозореца предвкусих синята победа довечера. Нямам търпение да вдигна победоносно рожденическата си чаша за тост с гусин директора 8-)

Само Левски!
[/offtopic]

Ииииииии ебаси кефа 8-) Само гусин директора не се появи, ама айде да не връзваме кусури сега.
Победата е сладка, спор няма и стига сте се опитвали(някои индивидчета тук) да омаловажите труда и духа на момчетата. Когато са слаби и бездушни ги критикуваме, но сега е редно да ги похвалим от сърце, заслужиха го :!:

Щеше ли да черпиш Петричев една порция кренвирши с кашкавал :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2014 13:51

[offtopic]
boabbb написа:
Щеше ли да черпиш Петричев една порция кренвирши с кашкавал :lol:
[/offtopic]

[offtopic]Нищо нямаше да го черпя :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2014 14:17

Браво на Дяков! Достойна и мъжка постъпка!

„Тук е моментът да се извиня на Борислав Стойчев за това, което направих. Моето поведение беше много неправилно и некоректно спрямо него“, добави футболистът на Лудогорец.

„Знам, че много хора и деца гледат футбол и нашия отбор. Това не е поведение за пример. Аз съм човек, който е реалист и е честен. Със сигурност това бе голяма грешка от моя страна. Извинявам се на Божидар Стойчев. Нервите ми бяха в повече и това, което направих е недопустимо“, продължи Дяков.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... hev-298854
[offtopic]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 29 сеп 2014 14:50

Трябваше Борето Стойчев да му завърти един шамар на тоя лилипут ебати капитана имат Лудогорец кинта и 20 е !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2014 15:03

balef написа:Трябваше Борето Стойчев да му завърти един шамар на тоя лилипут ебати капитана имат Лудогорец кинта и 20 е !

Не, не трябваше! С шамар се отвръща в селските лиги, а ние сме славният Левски футболен тим, вековен образец за подражание :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 сеп 2014 18:32

TristaNNN написа:
balef написа:Трябваше Борето Стойчев да му завърти един шамар на тоя лилипут ебати капитана имат Лудогорец кинта и 20 е !

Не, не трябваше! С шамар се отвръща в селските лиги, а ние сме славният Левски футболен тим, вековен образец за подражание :!:

За голямо съжаление с фенове, част от които са срам и позор не само за Левски, а за човешкия вид като цяло.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 сеп 2014 21:37

TristaNNN написа:Браво на Дяков! Достойна и мъжка постъпка!

„Тук е моментът да се извиня на Борислав Стойчев за това, което направих. Моето поведение беше много неправилно и некоректно спрямо него“, добави футболистът на Лудогорец.

„Знам, че много хора и деца гледат футбол и нашия отбор. Това не е поведение за пример. Аз съм човек, който е реалист и е честен. Със сигурност това бе голяма грешка от моя страна. Извинявам се на Божидар Стойчев. Нервите ми бяха в повече и това, което направих е недопустимо“, продължи Дяков.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... hev-298854

Не, не е достойна постъпка! Сега го е хванало шубето, че ще му изтръскат не знам си колко мача да не играе и той по съвета на добри люде почна да ближе изаканото от него, белким се смили комисията над него и му се размине само с 1-2 мача. Ако имаше достойнство, трябваше да го направи още веднага след мача и лично на Стойчев, а не чрез вестниците. Едно е сигурно, това извинение е не защото е осъзнал какво е направил, а защото така са го посъветвали от клуба.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 сеп 2014 17:24

IvailoRz написа:Аз не искам да навлизам в спорове за мача, защото ще бъда нападнат . За мен червения картон е супер измислен дори не видях какво толкова стана . След това трудно се играе 10 на 11 и само който не е играл футбол не го знае . Дузпа по - скоро имаше , Гаджев можеше да бъде изгонен с директен червен , Дяков направи тъпо изпълнение с плюенето , но беше прав да оспорва решението на съдията ( само капитаните имат право да спорят със съдията ) , въпреки това не го оправдавам . Само немога да разбера с какво Владо показа неуважение ? Каквото си посееш ... като викахте за Лацио на В. Левски той ви го каза , че нямате работа на стадиона и да си стоите у вас , по много причини , едната от която е че най-малкото Левски не играеше в онзи мач . Немога да си обясня отношението на хората към играчи , които са национали на България и се справят меко казано добре с националния отбор - Дяков е много ключов играч , а по-добър вратар от Владо сме нямали от немай си кога . Как тея хора ще отидат след дни на мач на националния и ще подкрепят същите тея хора и ще се радват със същите тея хора при една евентуална победа ? А представете си че Владо спасява мача с няколко хубави спасявания ?

Да ти кажа честно, само културният начин, по който си изразил мнението си, ме кара да се опитам да ти отговоря в същия тон. Но наистина си написал куп небивалици.
1) Левски не играел в онзи мач - колега, за много от нас, Лацио е сред любимите ни чуждестранни отбори. Много от нас са били път до Италия за да ги гледат, а ти очакваш, когато са дошли на крак в България да не отидем да гледаме мача ли? Да, няма да викам против Лудогорец и България, но нищо не ми пречи да изгледам мача сред феновете на един от любимите ми тимове. Казвам ти всичко това с известна степен на условност, тъй като в действителност не бях на стадиона. И ако си прегледаш темата за мача с Лацио, аз бях от малкото, които все пак искаха да победите (макар че след курвенските постъпки на вашите хора, в мача между нас, вече сте ми безразлични).
И още нещо - кой точно беше тоя необръснат селянин, че да ми казва на мен дали ще ходя на мач или ще си стоя вкъщи?
2. Да наречеш некадърника и безобразен селяк Дяков, ключов играч... просто не ми го побира ума. Този трябва да започва с минимум жълт картон всеки един мач. А този невероятния вратар, по-добър от който не сме имали от не знам си кога - какво направи този човек в последния си мач с националния екип? Не беше ли той виновника за това ние за малко да загубим точки? А смешния първи гол на Герена? Човек в тази форма заслужава ли изобщо да помирише национален отбор? И Божо Митрев би се справил поне 13 пъти по-добре от него. А за да си национал не трябва ли да имаш и малко достойнство? Мъничко поне? Защото на тези точно двамката, там нещо сериозно им липсва!

Върни се в “Левски”