IvailoRz написа:Аз не искам да навлизам в спорове за мача, защото ще бъда нападнат . За мен червения картон е супер измислен дори не видях какво толкова стана . След това трудно се играе 10 на 11 и само който не е играл футбол не го знае . Дузпа по - скоро имаше , Гаджев можеше да бъде изгонен с директен червен , Дяков направи тъпо изпълнение с плюенето , но беше прав да оспорва решението на съдията ( само капитаните имат право да спорят със съдията ) , въпреки това не го оправдавам . Само немога да разбера с какво Владо показа неуважение ? Каквото си посееш ... като викахте за Лацио на В. Левски той ви го каза , че нямате работа на стадиона и да си стоите у вас , по много причини , едната от която е че най-малкото Левски не играеше в онзи мач . Немога да си обясня отношението на хората към играчи , които са национали на България и се справят меко казано добре с националния отбор - Дяков е много ключов играч , а по-добър вратар от Владо сме нямали от немай си кога . Как тея хора ще отидат след дни на мач на националния и ще подкрепят същите тея хора и ще се радват със същите тея хора при една евентуална победа ? А представете си че Владо спасява мача с няколко хубави спасявания ?
Да ти кажа честно, само културният начин, по който си изразил мнението си, ме кара да се опитам да ти отговоря в същия тон. Но наистина си написал куп небивалици.
1) Левски не играел в онзи мач - колега, за много от нас, Лацио е сред любимите ни чуждестранни отбори. Много от нас са били път до Италия за да ги гледат, а ти очакваш, когато са дошли на крак в България да не отидем да гледаме мача ли? Да, няма да викам против Лудогорец и България, но нищо не ми пречи да изгледам мача сред феновете на един от любимите ми тимове. Казвам ти всичко това с известна степен на условност, тъй като в действителност не бях на стадиона. И ако си прегледаш темата за мача с Лацио, аз бях от малкото, които все пак искаха да победите (макар че след курвенските постъпки на вашите хора, в мача между нас, вече сте ми безразлични).
И още нещо - кой точно беше тоя необръснат селянин, че да ми казва на мен дали ще ходя на мач или ще си стоя вкъщи?
2. Да наречеш некадърника и безобразен селяк Дяков, ключов играч... просто не ми го побира ума. Този трябва да започва с минимум жълт картон всеки един мач. А този невероятния вратар, по-добър от който не сме имали от не знам си кога - какво направи този човек в последния си мач с националния екип? Не беше ли той виновника за това ние за малко да загубим точки? А смешния първи гол на Герена? Човек в тази форма заслужава ли изобщо да помирише национален отбор? И Божо Митрев би се справил поне 13 пъти по-добре от него. А за да си национал не трябва ли да имаш и малко достойнство? Мъничко поне? Защото на тези точно двамката, там нещо сериозно им липсва!