Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

s.th.1926

Re: Вуле, който обираше банки

Мнениеот s.th.1926 » 26 сеп 2014 21:23

DarkPsy написа:s.th.19?6 пак е прекалил с наркотиците и е изпаднал в шизофрения. Пак му се привиждат някакви хора, пак няма никаква връзка с реалността :) Голяма грешка направи Жорко бейкролса, че ви предостави едно IP. Само призраци ви се привиждат. А ти господин никой, скоро може да посетиш точно мястото, където работи Росенова. И те уверявам, че не е санитарния възел. Малко скенери, малко рентген, малко резонанси. Ще си помисля кое точно!

Bradam, ако не знаеш ТИ си АЗ! :)

Смотли, леко ще се гътнеш. Какви болници и ала бала? Жената сменя подлоги, аз уважавам труда й. Колкото до заканите, само ме караш да се смея!!! Аз съм израстнал Кичука, ти с бой ще ме плашиш??? Жоро Илиев изглежда като чавдарче в сравнение с Вуле? Цецо явно ви е хвърлил на сърбите с ИПС, за да си спаси животеца... ама докога???? Лека и не се форсирай много...

С никовете, нямам грешка!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот Agnostic front 1912 » 26 сеп 2014 21:36

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmh2DhMNO1c[/youtube]
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 сеп 2014 21:51

s.th.1926 написа:
DarkPsy написа:s.th.19?6 пак е прекалил с наркотиците и е изпаднал в шизофрения. Пак му се привиждат някакви хора, пак няма никаква връзка с реалността :) Голяма грешка направи Жорко бейкролса, че ви предостави едно IP. Само призраци ви се привиждат. А ти господин никой, скоро може да посетиш точно мястото, където работи Росенова. И те уверявам, че не е санитарния възел. Малко скенери, малко рентген, малко резонанси. Ще си помисля кое точно!

Смотли, леко ще се гътнеш. Какви болници и ала бала? Жената сменя подлоги, аз уважавам труда й. Колкото до заканите, само ме караш да се смея!!! Аз съм израстнал Кичука, ти с бой ще ме плашиш??? Жоро Илиев изглежда като чавдарче в сравнение с Вуле? Цецо явно ви е хвърлил на сърбите с ИПС, за да си спаси животеца... ама докога???? Лека и не се форсирай много...

В амфетаминова абстиненция си мухльо, питай Жорко бейкролса.. Къв бой бе? Боя ти е малко на теб. Дерзай.Мухъл **********.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 26 сеп 2014 22:46

DarkPsy написа:
s.th.1926 написа:

В амфетаминова абстиненция си мухльо, питай Жорко бейкролса.. Къв бой бе? Боя ти е малко на теб. Дерзай.Мухъл **********.

Нитроглициринче под езичето и дишай... Дишай дълбоко... Такъв Жоро, аз не познавам. Ти като го познаваш питай го. Аз с И Пъ-та не се занимавам. Истерията ти ми доставя удоволствие! Темата е за мутрата, която сега ви е собственик, a ти ни занимаваш с твоята психоза... Ти ми оправи деня!
Тате, как се пише любов?

s.th.1926

Re: Всичко за КТБ и Цветан Василев

Мнениеот s.th.1926 » 26 сеп 2014 22:54

Agnostic front 1912 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmh2DhMNO1c[/youtube]

http://vbox7.com/play:d787f8e2

За този Бареков ли става въпрос??? Щото той тук с едни други е голяма дружка....
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Изненада: Цветан Василев е разследван и в Лихтенщайн

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 14:51

От Лихтенщайн са поискали информация от Сърбия за статута и причините за започналото екстрадиционно производство срещу банкера

Властите в Лихтенщайн разследват Цветан Василев за пране на пари, съобщи БНР, като се позова на свои източници.
От Лихтенщайн са поискали информация от Сърбия за статута и причините за започналото екстрадиционно производство срещу банкера.
Според информация на БНР запитване е изпратено и до българската прокуратурата, в което се искат подробности за разследването срещу Василев за източването на КТБ. От държавното обвинение са потвърдили пред националното радио, че такова запитване има.

Източник: [offtopic]http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-krizata-s-ktb/razsledvat-cvetan-vasilev-i-v-lihtenshtajn-6023613[/offtopic]

Пак ли схеми на ДПС :roll: Или Пеевски е родом от Вадуц :? :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Изненада: Цветан Василев е разследван и в Лихтенщайн

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 15:00

Бреййй, бащицата не могат да си го разделят бре :lol: Този май е избомбил цяла Европа :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

effect

Мнениеот effect » 30 сеп 2014 15:03

Споко пичове, важното е че дава пари на Металикъ Сопотъ и се води радетел на спорта у нас. Това го прави неминуемо невинен и защитен от разследвания и затвор.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 30 сеп 2014 15:05

Сега чакаме феновете на БотевЪ да кажат, как може да плюем по най-големия родолюбец в България :lol: :lol: :lol:

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 30 сеп 2014 15:12

fena написа:Сега чакаме феновете на БотевЪ да кажат, как може да плюем по най-големия родолюбец в България :lol: :lol: :lol:

Изображение

Ми момчето цуца от Лихтенщайн и дава на България :)
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Върни се в “Архив”