Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 сеп 2014 13:51

Долно уйно написа:
Drunken_Master написа:
Долно уйно написа:Лев Яшин

Ти гледал ли си го ? Може ли да се сравнява играч,който е играл преди 50 години ? Тогава нивото на футбола е било много по-ниско от сегашното...ФАКТ !

То и Пеле е играл преди 50 години, но друг Крал на футбола няма, нищо че днес има Меси, Роналдо и вече спрели с футбола футболисти като Зидан, оригиналния Роналдо и т.н.

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение. Да не забравяме и "дребния" факт, че Лев Яшин е единственият вратар в света, носител на "златната топка". Иначе е много смешно, когато някое хлапе във форума започне да съди за нивото на футбола преди 10, 20 и повече години, и за да бъде по-убедително напише ФАКТ!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 13:54

Ами, има само един вратар, който е печелил "Златна топка" досега, и това е Лев Яшин :roll: Аз не съм го гледал, но "Черният паяк" е бил играч с безспорни качества :!: Най-добрият, който съм гледал, а според мен има шанс да стане и най-добрия по принцип, е Мануел Нойер :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2014 13:56

Captain Stottlemeyer написа:
Долно уйно написа:
Drunken_Master написа:

Ти гледал ли си го ? Може ли да се сравнява играч,който е играл преди 50 години ? Тогава нивото на футбола е било много по-ниско от сегашното...ФАКТ !

То и Пеле е играл преди 50 години, но друг Крал на футбола няма, нищо че днес има Меси, Роналдо и вече спрели с футбола футболисти като Зидан, оригиналния Роналдо и т.н.

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение. Да не забравяме и "дребния" факт, че Лев Яшин е единственият вратар в света, носител на "златната топка". Иначе е много смешно, когато някое хлапе във форума започне да съди за нивото на футбола преди 10, 20 и повече години, и за да бъде по-убедително напише ФАКТ!... :lol:

Това мнение,като левскар ли го пишеш или...
"Хлапето от форума" е на 23...нещо за Гунди ще напишеш ли,за Кюрда,за свинете...е*и си майката !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2014 14:01

Лев Яшин

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 30 сеп 2014 14:05

Въпреки малкото мачове, които съм му гледал за мен най-добър е Лев Яшин.А от мнението,че футбола преди 50 години бил на много по-ниско ниво направо ме напушва на смях.

Потребителски аватар
Nemanja.Vidic91
Контакти:

Мнениеот Nemanja.Vidic91 » 30 сеп 2014 14:09

Оливър Кан и Ван дер сар

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 30 сеп 2014 14:10

Drunken_Master написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Долно уйно написа:
Drunken_Master написа:

Това мнение,като левскар ли го пишеш или...
"Хлапето от форума" е на 23...нещо за Гунди ще напишеш ли,за Кюрда,за свинете...е*и си майката !

Ти си перфектното паве, бравос.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 сеп 2014 14:29

Лев Яшин

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 30 сеп 2014 14:29

В Русия ще кажат Яшин,в Испания Замора,в Италия Дзоф или Буфон.в Англия Бенкс.Но ако ме питате мене аз бих заложил за Харалд /Тони/ Шумахер.И с изпълненията си на терена и с присъствието си извън него.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 30 сеп 2014 14:30

djd написа:Лев Яшин

Колко мача си гледал на Яшин?Аз лично нито един.

Върни се в “Футбол - Свят”