Глуууууууууууууупости на търкалета е казал тоя. Ако в Испания Реал или Барса отидат с титулярите на една селска нива и ги бият като тъпани, ще хвърчат глави. Това ще е прецедент. Тук е най-нормалното. В Испания възможностите на двата отбора - бази, школи, инфраструктура, треньори, играчи са на светлинни години от голяма част от другите в Испания. Тея школата им не съм я чувал много-много. Стадиона им съвсем не е най-хубавия. За база - не знам, но си мисля, че Ботевъ не им отстъпва толкова с това бижу в Коматево. Та Литекс имат по-хубав стадион от техния. Колко стадиона в Испания могат да се равнят с Бернабеу и Камп Ноу? Те юношите им къде се котират, че не помня? Ако тяхната школа е най-добрата, защото на Барса и Реал са далеч напред, то означава, че другите никакви ги няма. Пирин, "Левски", Литекс - коя от трите е по-зле от тази на Разград???? Питам! Кога Барса мине се не мине време си ядат бой от някой, както Лудите от "Левски", или начина, по който "морето" играе срещу тях. Срещу кого Реал или Барса изпитват такива трудности? "Левски" ги натупа оня ден и това за много от левскарите е нещо нормално. Има ли отбор в Ла Лига, който може да се похвали, че излиза като равен с равен с Реал или Барса и ги надиграва често не само вкъщи, но и на чужд терен. Киро, Киро...
И трите им титли съмнителни!
Бъркаш. Или поне според мен само първата. Другата беше подарена от "Левски", третата заслужена.