Тази промяна в Клуба ни не е радостна, а за жалост наложителна.
Мисля, че повече щяхме да се радваме, ако отборът с Неделчо вървеше добре в първенството, но за жалост Матушев просто не съумя да се справи със сложната ситуация при нас.
Даже много го изтърпяхме...още при третата поред загуба трябваше да напусне, за да не се забатачва до такава степен положението, но нали локомотивците сме коректни и добронамерени, отпуснахме на Неделчо по-голям кредит на доверие, който си остава за наша сметка.С Матушев просто се опря до дъното и трябваше да се реагира.Аз бих се радвал много Бащата, Масларя и Шейтанов да водят Локомотив...дано се сбъдне.
Локомотив Пловдив и Неделчо Матушев се разделиха
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив и Неделчо Матушев се разделиха
костенурк написа:727150 написа:Локо Пд уверено кааяи към Б група.
+1.който и да им стане тренер според мен са обречени.апатията и аматиорщината при тях са на много високо ниво.макар че за нас а и за целия ни футбол е по добре да са в А група
Сигурно си прав за "аматИОрщината" /характерен правопис/,но не всички са "професионалисти" като Цецо Василев-Родолюбеца.
По темата.Надявам се Бащата да промени доста неща,защото в последните 5-6 мача просто не играхме футбол.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Който и да ви стане треньор, сте пътници. Пълна трагедия сте. Жалка работа. Интересно къде се покри "почетния президент".
ХАХАХА........ Бедни и нещастни душици, кой ви даде 2 лева да висите в интернет залата и да пишете глупости? Локомотив щял да изпадне...
А цесекату ще е шампион, нали? 

[offtopic]
[/offtopic]Re: Локомотив Пловдив и Неделчо Матушев се разделиха
Хора нека не се заблуждаваме който и да дойде все на това дередже ще сме. Трябват ни спешно две,три класни попълнения да вдигнат нивото на отбора иначе след всеки мач ще си викаме ами това са ни възможностите толкова си можем според мен нямаме нито нападател и в халфовата линия няма кой да върже играта а за защитата да не говорим пълна трагедия сме .Мъчно ние за Локомотив
kanar76 написа:Който и да ви стане треньор, сте пътници. Пълна трагедия сте. Жалка работа. Интересно къде се покри "почетния президент".
В момента може да сме трагедия, ама вие сте пълна трагедия по принцип. Това жълтур да говори за футбол някак не го разбирам? Вие освен от крави, овце, домати и картофи от друго не разбирате. Не знам къде е нашия почетен президент, но вашия прави метани на Бареков. И ти май на там отиваш, ако нямаш работа на рибарника при кофражистите

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
baligo написа:ХАХАХА........ Бедни и нещастни душици, кой ви даде 2 лева да висите в интернет залата и да пишете глупости? Локомотив щял да изпадне...А цесекату ще е шампион, нали?
А Коматевци щели да взимат купата на България, ама друг път хахахааха

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- atanas7510
- Контакти:
Гледах Ви няколко мача от началото на сезона и наистина играете слабо единствено Камбуров се мъчи момчето но сам трудно става. Но по-добре е да не изпадате пък и Хасково и Марек са по зле от Вас.С този отбор по скоро трябва да играете като Марек здраво влизане във всяко единоборство здраво отзад. А при Метушев се опитвахте да се надигравате което не се получаваше.Все пак успех за да има дерби и догодина.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
drums написа:Хора нека не се заблуждаваме който и да дойде все на това дередже ще сме. Трябват ни спешно две,три класни попълнения да вдигнат нивото на отбора иначе след всеки мач ще си викаме ами това са ни възможностите толкова си можем според мен нямаме нито нападател и в халфовата линия няма кой да върже играта а за защитата да не говорим пълна трагедия сме .Мъчно ние за Локомотив
И аз съм на това мнение. Сегашните футболисти не ги бива ама хич. Но все пак не можем да имаме кой знае какви претенции към селекцията, защото знаем как протече тя. Аз лично ще отида да подкрепя отбора в събота въпреки некадърните футболисти, с които разполагаме в момента. Радост е да си до отбора когато печели, а подкрепа е да си до отбора когато губи!
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Добре де.... аз едно не мога да разбера като чета тук разни мнения относно "СИЛАТА" на нашия отбор?! Какво сте очаквали?! Да не би да сте очаквали нещо друго при обстоятелствата, които ни съпътстват сега? Ами, че колко от хората са наясно, че в момента бюджета ни е над 100 000 лв. месечно и всичко, това "ТЕЖИ" на плещите на тези, които са се хванали с тази не лека задача и се финансира изцяло с ОРГАНИЗАЦИЯ създадена от ФЕНОВЕТЕ на КЛУБА НИ?! Някой задавали си тези въпроси?! Как се оправят тези хора в тази обстановка?! 'щото при предишното ръководство беше по-"лесно" - ОБЕЩАВАШ, а после ЧАКАШ ДА ВЗЕМЕШ, ако изобщо ВЗЕМЕШ... то и затова беше такова ТЕКУЧЕСТВОТО в клуба ни!!! Нали се сещате, че с тези "АМАТьОРИ" в ръководството ни, ако НЕ СИ ПЛАЩАТ ТОВА, КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ - "НА МИНУТАТА", то в момента в "Локомотив" Пловдив нямаше да остане НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ или ТРЕНьОР!!! Някой задавали си тези ВЪПРОСИ?! От друга страна - някой задавали си въпроси като този, ЗАЩО ИМА ПОДРЕДЕНИ В РЕДИЦА ИГРАЧИ и ТРЕНьОРИ играли и работили за Локомотив при предното ръководство и сега си ТЪРСЯТ ПАРИТЕ от СЕГАШНОТО?! Ако всичко е било изрядно ТОГАВА, защото ЧАКАТ от сегашното?! НЯКОЙ ЗАДАВАЛИ СИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ?!!!
Пак ще попитам - АКО ИМАШЕ НЕПЛАТЕНИ ОТ ТОВА РЪКОВОДСТВО СМЕТКИ, дали това вече НЯМАШЕ ДА ГЪРМИ от всичките им ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ?! Ама явно тези хора си ПЛАЩАТ - колкото, толкова!!! ОТБОР, СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИП, ДЮШ... КЪМ МОМЕНТА ЯВНО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!!
НИКОЙ не си задава тези въпроси... нали?! Никой не гледа на тези неща... ВСЕКИ ОБАЧЕ ГЛЕДА РЕЗУЛТАТИТЕ, които на всички ни беше ясно какви ще са още в самото начало на пътя, който бе поет след напускането на старото ръководство!
ЖАЛКО Е НАИСТИНА!!! Жалко е, когато се правим на толкова КРИТИЧНИ, а всъщност не се интересуваме КАКВО КОСТВА всичко това - единият бил "заболекар"... другия "кебапчия"... третия - "не знам си какъв"... А НИЕ КАКВИ СМЕ?!
Ако се замислите над всички тези неща, ще видите, че единственото, за което може да ги "обвиняваме" тези хора до момента е, че някак си не успяха да задържат онзи ЕНТУСИАЗЪМ у ИГРАЧИТЕ, с който те започнаха този сезон... Ентусиазъм, който се загуби някъде в мача с Лудогорец!!!
Аз лично за нищо друго не мога да им търся "сметка".... Мога само да се опитвам ако мога с нещо да ПОМАГАМ!!!
Пак ще попитам - АКО ИМАШЕ НЕПЛАТЕНИ ОТ ТОВА РЪКОВОДСТВО СМЕТКИ, дали това вече НЯМАШЕ ДА ГЪРМИ от всичките им ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ?! Ама явно тези хора си ПЛАЩАТ - колкото, толкова!!! ОТБОР, СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ЕКИП, ДЮШ... КЪМ МОМЕНТА ЯВНО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!!
НИКОЙ не си задава тези въпроси... нали?! Никой не гледа на тези неща... ВСЕКИ ОБАЧЕ ГЛЕДА РЕЗУЛТАТИТЕ, които на всички ни беше ясно какви ще са още в самото начало на пътя, който бе поет след напускането на старото ръководство!
ЖАЛКО Е НАИСТИНА!!! Жалко е, когато се правим на толкова КРИТИЧНИ, а всъщност не се интересуваме КАКВО КОСТВА всичко това - единият бил "заболекар"... другия "кебапчия"... третия - "не знам си какъв"... А НИЕ КАКВИ СМЕ?!
Ако се замислите над всички тези неща, ще видите, че единственото, за което може да ги "обвиняваме" тези хора до момента е, че някак си не успяха да задържат онзи ЕНТУСИАЗЪМ у ИГРАЧИТЕ, с който те започнаха този сезон... Ентусиазъм, който се загуби някъде в мача с Лудогорец!!!
Аз лично за нищо друго не мога да им търся "сметка".... Мога само да се опитвам ако мога с нещо да ПОМАГАМ!!!