CTAHKO написа:dunavfc написа:По, каква моя логика, бе човек ? Защо мнението ми за окупацията на СССР, за теб автоматично води към някакви други изводи ?
Аз съм го написал преди няколко страници, че не може в България да има паметник на руските окупатори, както и на американските пилоти, ти обаче , пак си правиш някакви твои анализи и разбори. При теб всичко е черно и бяло. Обичаш руснаците, мразиш САЩ и Запада и обратното. Аз не мога да кажа на черното - бяло, пък ти ако искаш, върти, сучи, направи нещата, така да са в твои интерес, нищо, че си противоречиш и самозалъгваш.
Византийската империя е окупатор, Османската империя е окупатор, Съветският съюз е окупатор, Американците и те щяха да са окупатори, ако бяха свалили властта и на тяхно място бяха поставили хора, които да защитават американският интерес и , ако бяхме едва ли не 51 щат, както неформално бяхме 16 република или сигурно и това е лъжа ?
Защото не са окупаториНие доброволно сме влезли във ВСВ и като държава част от тази война, носим си последствията. Не сме в мирно време и някой да е нахлул със или без причина. Ние сме част от другия пакт. Просто е. Само да те питам, наясно ли си че от 1941-ва година сме във война с Англия и САЩ
П.П. И моля те, мисли малко с тази дунавска главица
Разбирам, че ти не знаеш, терминологията на понятието Окупация, затова мисля, че и тази тема ще бъде поредната от която никой няма да загуби, ако я прекрати.