А на Жиняк агента му искал 15 милки - е верно, че бележи важни голове момчето, ама чак пък толкоз

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red Mersey написа:Явно наистина имаме интерес към Хамшик. Харесвам го много като играч и мисля, че ще помогне на отбора, пък и според мен е идеален заместник на Стиви. Вашето мнение ?
Dr. Phibesr написа:Идеалният заместник на Стиви го продадохме миналата година и мед ще ми покапе, ако има няк'ва кауза за откупуването на Лорд Волдеморт на човешка цена. Хамшик е добър, но ще е история тип Лалана - качество за 5 години срещу много, много пари. Другият вариант Хендерсън, който си е гласен за капитан след Стиви : първо трябва да спре да мутира плавно и на дребно, а да да стане нещо като Рамзи( но да си запази имунитета към контузии) за Арсенал - 2 години псувни, а сега като е контузен - месеци рев; и второ все пак ще му трябва партньор. Но Джонджо е за мен е човекът ,който се доближава най-много до поливалентността на Стиви. И другото е Баркли, но него ще си го купя на фифа
chakalat написа:Аз не го искам Хамшик! Досега колкото футболисти сме взели от Италия все пари на вятъра.Предпочитам да оглеждаме Германия,Франция,Испания и Холандия за попълнения.Отделно Наполи са отбор който няма финансови проблеми и за да вземем техен футболист ще трябва да платим много повече отколкото струва.Вече похарчихме много грешни пари...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта