Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 сеп 2014 23:26

mark1926 написа:Голям или малък ЛОКОМОТИВЕЦ го решава сърцето, моето(имам артикули с които да ми завидиш но не товае ИСТИНАТА,), а на колко мача ходя е лесно видимо, както се разбра анонимността не ми е присъща, дали съм обиден, нормално е , нека си говорим с аргументи.

Ето го моят аргумент - единият /кадърен или не без значение/ се бори за Локомотив, а другият се отказва при първата трудност пред отбора... Това достатъчен аргумент ли е?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 23:36

Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:Голям или малък ЛОКОМОТИВЕЦ го решава сърцето, моето(имам артикули с които да ми завидиш но не товае ИСТИНАТА,), а на колко мача ходя е лесно видимо, както се разбра анонимността не ми е присъща, дали съм обиден, нормално е , нека си говорим с аргументи.

Ето го моят аргумент - единият /кадърен или не без значение/ се бори за Локомотив, а другият се отказва при първата трудност пред отбора... Това достатъчен аргумент ли е?

Аз си поздравих отбора при 0-5 от цска и при 1-4 от Лудогорец, години , но едно и също поведение!

Не резултатите са важни... некадърността... УВОЛНЕН, защо :?: , от ЛОКОМОТИВ ???Кажете най-после и за това!

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 30 сеп 2014 08:12

Пловдив1926 написа:Споко бе, вие се едно играем с реал :) Неградското стадо с овчата глава начело са съвсем преодолим съперник.

Иги що тъй стана дейба :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 сеп 2014 11:09

Ми 2:0 стана, нормална загуба. След някоя друга година никой няма да я помни. Ако ви бяхме нацепили в първата минута можеше и да е обратно и сега да подстригвате вуйчо си :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 30 сеп 2014 15:27

Пловдив1926 написа:Ми 2:0 стана, нормална загуба. След някоя друга година никой няма да я помни. Ако ви бяхме нацепили в първата минута можеше и да е обратно и сега да подстригвате вуйчо си :mrgreen:

Бяхте близо, да. Според мен дори по вашата си статистика това трябва да го броите за победа. 100 ГОДИНИ ДОМИНАЦИА НАД ЖАЛТИТИ!!!!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 сеп 2014 16:12

Не ти издържа лапешкото мозъче на напрежението виждам :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 сеп 2014 16:24

praistoria написа:
Пловдив1926 написа:Ми 2:0 стана, нормална загуба. След някоя друга година никой няма да я помни. Ако ви бяхме нацепили в първата минута можеше и да е обратно и сега да подстригвате вуйчо си :mrgreen:

Бяхте близо, да. Според мен дори по вашата си статистика това трябва да го броите за победа. 100 ГОДИНИ ДОМИНАЦИА НАД ЖАЛТИТИ!!!!

Абе не знам ние докъде бяхме близо, но смятам, че дори вие осъзнавате, че по-безидеен и да си го кажем - слаб, Локомотив Пловдив в историята си не сте срещали! Т.е. добре ще е да погледнете себе си, защото имахте всички предпоставки и ако бяхте наистина стойностен отбор, на този Локомотив трябваше да вкарате толкова, за колкото се готвехте и се канехте преди всяко дерби в "ерата Цецо Василев"... въпроса е, че дори и този път не успяхте! Има два варианта за случилото се - или играчите ви да ги беше "страх" дори от този СЛАБ Локомотив, или просто и вие да не сте кой-знае колко силни в момента!!! Което и да е от двете обаче... като изключим резултата за статистиката не е много за такава гордост, още по-малко пъ' за подигравки!
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 30 сеп 2014 22:52

plovdivram написа:
praistoria написа:

Абе не знам ние докъде бяхме близо, но смятам, че дори вие осъзнавате, че по-безидеен и да си го кажем - слаб, Локомотив Пловдив в историята си не сте срещали! Т.е. добре ще е да погледнете себе си, защото имахте всички предпоставки и ако бяхте наистина стойностен отбор, на този Локомотив трябваше да вкарате толкова, за колкото се готвехте и се канехте преди всяко дерби в "ерата Цецо Василев"... въпроса е, че дори и този път не успяхте! Има два варианта за случилото се - или играчите ви да ги беше "страх" дори от този СЛАБ Локомотив, или просто и вие да не сте кой-знае колко силни в момента!!! Което и да е от двете обаче... като изключим резултата за статистиката не е много за такава гордост, още по-малко пъ' за подигравки!

По принцип ние си знаем, че в момента не разполагаме с класен отбор, а и нека не забравяме, че за доста от момчетата в отбора ни това бе първо дерби и затова за тях бе важна победата, а не резултата. Знаем много добре, че в момента Локомотив е бледо подобие на отбор, но честно казано очаквах повече съпротива и желание от страна на вашите футболисти. Относно разгромния резултат - той винаги се получава когато най-малко го очакваш и ще дам пример с онова 5-2 за Ботев на Голямата къща през 80-те години на миналия век, когато в началото на второто полувреме Локомотив поведе с 2-1 и водеше играта по начин, който ме караше да си мисля, че ще видя първа загуба от градския съперник от много години насам, но после отбелязахме 4 бързи гола.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 окт 2014 10:04

T&T написа:
plovdivram написа:
praistoria написа:

По принцип ние си знаем, че в момента не разполагаме с класен отбор, а и нека не забравяме, че за доста от момчетата в отбора ни това бе първо дерби и затова за тях бе важна победата, а не резултата. Знаем много добре, че в момента Локомотив е бледо подобие на отбор, но честно казано очаквах повече съпротива и желание от страна на вашите футболисти. Относно разгромния резултат - той винаги се получава когато най-малко го очакваш и ще дам пример с онова 5-2 за Ботев на Голямата къща през 80-те години на миналия век, когато в началото на второто полувреме Локомотив поведе с 2-1 и водеше играта по начин, който ме караше да си мисля, че ще видя първа загуба от градския съперник от много години насам, но после отбелязахме 4 бързи гола.

За това, което казваш си абсолютно прав, но аз имах друго и "други" предвид! Онова и "онези", които също съзнават, моментното състояние на двата отбора, както и "условията", които предлагате за гостуващите фенове, но държат да се е*ават с противника, преминавйки границата на реалното състояние на нещата! Та, искаше ми се да им обърна внимание, за да не се стига до САМОЗАБРАВЯНЕТО, на което последните години многократно сме се нагледали! Нищо друго!
Изображение

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 окт 2014 17:05

T&T написа:
plovdivram написа:
praistoria написа:

Поради какво си очаквал повече съпротива? Вие си проведохте НОРМАЛНА подготовка, а ние нямаме изобщо такава! При вас заплатите са средно по 12 000 лв, при нас 2 500 лв. Имате все още кофа с пари, успяхте да привлечете доста юношески национали, с името на Пенев. Освен това, ние имахме "треньор", на който не вярват даже и врабчетата в парк Лаута. И въпреки всичко бяхте доста уплашени. Спомни си люха на Стаховяк и на защитата в първата минута и това, че цяло второ полувреме играхте на контра?! На собствения ви стадион, с/у слаб съперник.

За 5-2. Помня го и аз. Това бяха годините, в които играехте на контраатака! Другите творяха, вие само взимахте топката и търчахте като коне. Щото нямахте такива като Аян и Христо Колев, а имахте житни бегачи като Костадинов и Пашев. Даже и Зехтински се беше специализирал в пасове от 40-50 метра. Това ви беше тактиката. Ама тя е в резултат на нямане. Нямане на фантасизисти!!!!

А ние имахме!!! Един даже е първият български футболист продаден за $ 1 200 000! Първия над 1 милион долара. Не от ЦСКА, не от Левски, а Христо Колев от Локо Пловдив! Пък ти се радвай, че сте били Локо с 5-2, с търчане и блъскане!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”