Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Анкетата завърши на 06 окт 2014 01:05

Челси
25
78%
Равен
1
3%
Арсенал
6
19%

Общо гласове: 32

anker1878
Контакти:

Re: Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05

Мнениеот anker1878 » 29 сеп 2014 11:37

Зрелищно реми 2-2 или 3-3.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 16:14

Честно казано, не вярвам да вземеме нещо от мача - 2:0 е реално като очакване :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 29 сеп 2014 18:36

Martin Atkinson will officiate Arsenal v Chelsea this weekend.

Добреее :lol:
Офтопик:

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 сеп 2014 19:43

JohnnieWalker написа:Или победа с поне 2 гола на Челси или Х2 ;) Ако Арсенал влезнат навреме в мача ще стане завързано !

Ако не допуснем гол в първите 20-30 минути може да ги бием, но ако пак почнем мача насрани нямаме никакъв шанс.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 сеп 2014 21:08

Дерби мач,в който се изправят единствените два отбора без загуба до момента.
По обективни причини Челси е фаворит,но Арсенал(в този си вид) със сигурност не трябва да бъдат отписвани.Дани Уелбек и Алексис Санчес със сигурност биха могли да придадат нещо ново,нещо което и липсваше за Арсенал в последните Лондонски дербита.
Сеск Фабрегас се изправя срещу бившия си отбор,факт който малко или много,ще окаже своето психологическо влияние!
От друга страна,Жозе Моуриньо има и още един коз в лицето на Дидие Дрогба-човекът на когото Арсенал спокойно може да се нарече "абонат" :)
Разбира се,преди това двата отбора имат ключови двубои в Шампионската лига,двубои чиито краен резултат,със сигурност и ще окаже своето положително/негативно влияниие,и то най-вече върху първоначалната нагласа и самочувствието,т.нар влизане в мача!
Но в крайна сметка каквото и да се случи,то лично за мен този дерби мач още преди своето начало,някак си носи един доста по-различен заряд и очаквания.
Тази рутинност на победите при Челси + добрия старт на сезона...някак си изглеждат прекалено "сюрреалистичен фон",който при неправилно тълкувне на ситуацията...със сигурност може да изиграе доста неприятна шега на Жозе Моуриньо.
Току виж Арсенал направят и най-силният си двубой от началото на сезона,и то точно когато най-малко очакваш!

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 сеп 2014 22:07

Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6. :lol: Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 22:41

usurper написа:
Martin Atkinson will officiate Arsenal v Chelsea this weekend.

Добреее :lol:

Не е Майк Дийн, бе, имаме шанс :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 сеп 2014 22:58

Udoji90 написа:Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6. :lol: Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.

Разбирам те, че си реалист, но си и голям песимист. Какво е това безпроблемно 3:0 ? Още малко кажи, че до 10 ще ни броят. Точно в такива моменти трябва да се подкрепи любимия отбор и да вярваме в него. Разбирам много от феновете ни, че търпението им се е изчерпало, но толкова негативни прогнози не съм очаквал да има. В края на мача с Тотнъм ако ги бяхме били с някакъв случаен гол сега много от феновете ни щяха да летят в небесата и да приказват, че ще бием Челси, ще сме шампиони, а разликата в играта на отбора е същата и не я забелязват. Бием ли сме най-великите на света, загубим ли точки се почва - Венгер АУТ, много сме слаби, ще останем извън топ 4, Челси ще ни размажат...

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 сеп 2014 23:02

Феновете на Юнайтед да не ме разберат погрешно и да си помислят, че се подигравам, но с този негативизъм ако бяхме на тяхно място през миналия сезон (7 място), някои от феновете ни сигурно щяха да си теглят ножа.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 сеп 2014 23:14

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
Udoji90 написа:Като се отчетат "успехите" на Венгер срещу Моуриньо и настоящата ситуация в двата тима като спортна форма и контузии, то най-логичното нещо е да ни разцепите. 3-0 казвам аз, ама няма да се учудя пак да броите до 6. :lol: Дори и на Х ще съм доволен, ама и това не го вярвам да стане.

Разбирам те, че си реалист, но си и голям песимист. Какво е това безпроблемно 3:0 ? Още малко кажи, че до 10 ще ни броят. Точно в такива моменти трябва да се подкрепи любимия отбор и да вярваме в него. Разбирам много от феновете ни, че търпението им се е изчерпало, но толкова негативни прогнози не съм очаквал да има. В края на мача с Тотнъм ако ги бяхме били с някакъв случаен гол сега много от феновете ни щяха да летят в небесата и да приказват, че ще бием Челси, ще сме шампиони, а разликата в играта на отбора е същата и не я забелязват. Бием ли сме най-великите на света, загубим ли точки се почва - Венгер АУТ, много сме слаби, ще останем извън топ 4, Челси ще ни размажат...

Аз отбора си го подкрепям при всякакви обстоятелства и така ще е и сега, независимо как се развие мачът. И ако бяхме били Тотнъм, определено нямаше мнението ми за мача с Челси да е различно от това, което виждаш по-горе, тъй като щях да съм наясно, че сме играли зле. Нито летя в облаците при успех, нито гоня треньора при издънка - това, което си писал в последното си изречение, със сигурност важи за някои хора, но аз далеч не разсъждавам по такъв краен начин. И все пак реализмът ме кара да очаквам негативен развой на тази среща, но ще съм най-щастливият човек на света, ако сгреша. А това за броенето до 6 го казах леко в кръга на шегата. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Челси”