FC Bayern English @FCBayernEN 7m
Update from Moscow: The fire alarm has gone off in the team hotel. The staff, players and everyone else now outside the building waiting...
Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Пожарната аларма в хотела,в който е отседнал отбора се е включила,всички са напуснали сградата и в момента чакат отвън.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Домакините са педераСи! Нарочно го правят 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:[center][/center]
[center][/center]
Не е зле.
И по-добре ще става.. В схемата и стила на Пеп на Алонсо се пада честта да играе ролята на Шави в Барса.. Тя беше отредена за Алкантара, но това момче се оказа ''стъклено''.. Сега остава да реши накрая и кои ще му играят ролята на Иниеста и Меси и заспива работата - направо да отваряме шампанското за предстоящия требъл

CSKA69 написа:И по-добре ще става.. В схемата и стила на Пеп на Алонсо се пада честта да играе ролята на Шави в Барса.. Тя беше отредена за Алкантара, но това момче се оказа ''стъклено''.. Сега остава да реши накрая и кои ще му играят ролята на Иниеста и Меси и заспива работата - направо да отваряме шампанското за предстоящия требълШегата настрана - Алонсо ще свърши добра работа на Байерн - жалкото е само, че няма да е в дългосрочен план..
Пропуснал си само да попиташ кой ще е играе ролята на проскубания пудел, чийто привърженик спами периодически в подфорума ни.

Иначе Алонсо си го уважавам и от преди.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:[center][/center]
[center][/center]
Не е зле.
От това което се вижда ... основно пасове между Алонсо и централните защитници и такива в центъра при разцъкване . Почти всичките му грешни пасове са в предни позиции . Което говори за доста брак в офанзивен план . В дефанзивен ... 63% успеваемост в единоборствата . Дори Рафиня има по висок показател от него в това отношение .
Към този момент с нищо не ме е убедил , че има някаква друга причина да е в Байерн и да играе редовно , освен испанския му паспорт .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
CSKA69 написа:MCMXIII написа:[center][/center]
[center][/center]
Не е зле.
И по-добре ще става.. В схемата и стила на Пеп на Алонсо се пада честта да играе ролята на Шави в Барса.. Тя беше отредена за Алкантара, но това момче се оказа ''стъклено''.. Сега остава да реши накрая и кои ще му играят ролята на Иниеста и Меси и заспива работата - направо да отваряме шампанското за предстоящия требълШегата настрана - Алонсо ще свърши добра работа на Байерн - жалкото е само, че няма да е в дългосрочен план..
За съжаление Алонсо не е в ролята на Шави ( който е резерва в Барса ) Жалкото е , че най-вероятно ще трябва да изтърпим него , Бернат и Гуардиола този и другия сезон . Ролята на Меси , може да се изпълнява само от самия Меси.
А за требъл в настоящия момент е просто смешно да се говори ... Единствения начин Гуардиола да види требъл с Байерн , е да отиде на гости на Юп Хайнкес .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
Само да кажа, че повече няма да правя теми за ШЛ поне в близките 3 месеца. Причината е, че не мога да гарантирам наличието на интернет за направата им.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4LSbiyKR8Q4[/youtube][/center]
Лам: Когато видях удара с лакът в главата му си казах, че не може да е толкова зле.
Мюлер: Той получаваше дълго време медицинска помощ и затова не се притеснявах.
Нойер: Когато Кристоф се завърна на терена, всичко изглеждаше напълно нормално.
Лам: Той участваше много добре в играта, не можеше да се предположи, че му има нещо.
Нойер: В един момент видях от разстояние, че нещо не е както трябва.
Мюлер: Той ме попита дали това е финалът. Но това далеч не беше всичко...
Лам: Радвам се, че до този момент не всичко излезе наяве. Всичко започна тогава, когато в един момент Кристоф дойде при мен и просто поиска да ми вземе капитанската лента. Тогава си казах - какво става тук?!
Мюлер: Той се обърна към мен на "Герд" и ме поздрави за финала на световното от 1974 година...
Нойер: Той дойде при мен и ме попита: "Ей, Ману, остави ме да пазя".
Мюлер: Когато стана по-шумно по трибуните, Кристоф ми каза: "Тук на Рурщадион атмосферата е супер".
Лам: Когато поиска да си смени фланелката с тази на съдията, аз разбрах: стига!
Мюлер: Филип дойде при мен и ми каза, че Крамер трябва да бъде сменен. Не се знаеше какво щеше да направи. Ако не беше сменен, навярно Кристоф щеше да свали гащите на съдията.
Лам: Когато видях удара с лакът в главата му си казах, че не може да е толкова зле.
Мюлер: Той получаваше дълго време медицинска помощ и затова не се притеснявах.
Нойер: Когато Кристоф се завърна на терена, всичко изглеждаше напълно нормално.
Лам: Той участваше много добре в играта, не можеше да се предположи, че му има нещо.
Нойер: В един момент видях от разстояние, че нещо не е както трябва.
Мюлер: Той ме попита дали това е финалът. Но това далеч не беше всичко...
Лам: Радвам се, че до този момент не всичко излезе наяве. Всичко започна тогава, когато в един момент Кристоф дойде при мен и просто поиска да ми вземе капитанската лента. Тогава си казах - какво става тук?!
Мюлер: Той се обърна към мен на "Герд" и ме поздрави за финала на световното от 1974 година...
Нойер: Той дойде при мен и ме попита: "Ей, Ману, остави ме да пазя".
Мюлер: Когато стана по-шумно по трибуните, Кристоф ми каза: "Тук на Рурщадион атмосферата е супер".
Лам: Когато поиска да си смени фланелката с тази на съдията, аз разбрах: стига!
Мюлер: Филип дойде при мен и ми каза, че Крамер трябва да бъде сменен. Не се знаеше какво щеше да направи. Ако не беше сменен, навярно Кристоф щеше да свали гащите на съдията.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Чисто и просто Байерн не можа да вкара на Реал цели 180 минути, а Лудогорец им вкара след 5 минути игра. Това освен, че е факт е и резил и позор за Байерн. Позор, за който трябваше да чакаме идването на Пенка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!