X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:11

Карачанаков-Буш и отново- „муш“ :) !Стойностен мач,започва да се избистря стила на отбора-с разиграване и задържане на топката,с постепенно изнасяне,а когато се наложи и с две три докосвания,опитват се да играят разнообразно.Е ,разбира се всичко е в начален стадий,все пак нещата стават бавно ,но славно ;) ,тепърва предстои много работа,важното ,е да се запази този отбор + малко „надграждане“ :) ,но качествено!Хареса ми спокойствието и самочувствието ,с което заигра отбора след ранно отбелязаният гол-нямаше „юруш“,припряност и съответно много брак в действията и оголване в защита.Евала на Стойчо и на момчетата,играха като истински отбор,не се сринаха след загубата от „Монтана“ и след бързия гол ,който получиха :!: Само все още недоумявам,защо Маркиньос все още е играч на ЦСКА-мързелив,разконцентриран,бягащ от отговорност ,голяма дупка-докога :( :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 13:13

Аз пък харесвам Маркиньос :roll: Опитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра 8-) Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2014 13:24

Red joker написа:Карачанаков-Буш и отново- „муш“ :) !Стойностен мач,започва да се избистря стила на отбора-с разиграване и задържане на топката,с постепенно изнасяне,а когато се наложи и с две три докосвания,опитват се да играят разнообразно.Е ,разбира се всичко е в начален стадий,все пак нещата стават бавно ,но славно ;) ,тепърва предстои много работа,важното ,е да се запази този отбор + малко „надграждане“ :) ,но качествено!Хареса ми спокойствието и самочувствието ,с което заигра отбора след ранно отбелязаният гол-нямаше „юруш“,припряност и съответно много брак в действията и оголване в защита.Евала на Стойчо и на момчетата,играха като истински отбор,не се сринаха след загубата от „Монтана“ и след бързия гол ,който получиха :!: Само все още недоумявам,защо Маркиньос все още е играч на ЦСКА-мързелив,разконцентриран,бягащ от отговорност ,голяма дупка-докога :( :!:

Какво задържане на топката пък имате? Кюфове напред и каквото стане там...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:24

boabbb написа:Аз пък харесвам Маркиньос :roll: Опитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра 8-) Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни :lol: :lol:

А стига бе,можещ :o ,като в ония виц на Тошко Колев-„хубаво свири ,ама не може да започне“ :lol: ,има два -три силни мача от както е в ЦСКА-става въпрос за всичките му престои,а Сънди ,верно ,досега не е вкарал гол,но е в пъти по-полезен от Маркиньос,който „държи“ центъра като „умрел свещ“ :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:28

W84me написа:
Red joker написа:Карачанаков-Буш и отново- „муш“ :) !Стойностен мач,започва да се избистря стила на отбора-с разиграване и задържане на топката,с постепенно изнасяне,а когато се наложи и с две три докосвания,опитват се да играят разнообразно.Е ,разбира се всичко е в начален стадий,все пак нещата стават бавно ,но славно ;) ,тепърва предстои много работа,важното ,е да се запази този отбор + малко „надграждане“ :) ,но качествено!Хареса ми спокойствието и самочувствието ,с което заигра отбора след ранно отбелязаният гол-нямаше „юруш“,припряност и съответно много брак в действията и оголване в защита.Евала на Стойчо и на момчетата,играха като истински отбор,не се сринаха след загубата от „Монтана“ и след бързия гол ,който получиха :!: Само все още недоумявам,защо Маркиньос все още е играч на ЦСКА-мързелив,разконцентриран,бягащ от отговорност ,голяма дупка-докога :( :!:

Какво задържане на топката пък имате? Кюфове напред и каквото стане там...

Не знам какво са „кюфове“,по принцип познавам почти всички български диалекти и доста от жаргоните,но не е лошо да си насочиш влажният говежди поглед върху вашите жалки напъни да практикувате некакъв футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2014 13:29

Red joker написа:Не знам какво са „кюфове“,по принцип познавам почти всички български диалекти и доста от жаргоните,но не е лошо да си насочиш влажният говежди поглед върху вашите жалки напъни да практикувате некакъв футбол :mrgreen:

Кюфове са опитите за изнасяне на топката от страна на двамата ви централни защитничета. Иначе Левски-Лудогорец изглеждаше, като Реал-Барса на фона на снощния кеч... По едно време през втората част топката не знаеше къде се намира!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2014 13:30

Red joker написа:
boabbb написа:Аз пък харесвам Маркиньос :roll: Опитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра 8-) Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни

А стига бе,можещ :o ,като в ония виц на Тошко Колев-„хубаво свири ,ама не може да започне“ :lol: ,има два -три силни мача от както е в ЦСКА-става въпрос за всичките му престои,а Сънди ,верно ,досега не е вкарал гол,но е в пъти по-полезен от Маркиньос,който „държи“ центъра като „умрел свещ“ :!:

Като Фернандо Регес и Яя Туре са, бе :lol: :lol: Сънди е добре, но е леко скаран с техниката, а и грубичък :roll: При 4-2-3-1 е добре Марки и Сънди с Жуан Фелипе отпред ;) И вече влиза Галчев като вадиш Маркиньос или Жуан, в зависимост каква смяна ще правиш - офанзивна ( освежаване ) или дефанзивна ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:43

W84me написа:
Red joker написа:Не знам какво са „кюфове“,по принцип познавам почти всички български диалекти и доста от жаргоните,но не е лошо да си насочиш влажният говежди поглед върху вашите жалки напъни да практикувате некакъв футбол :mrgreen:

Кюфове са опитите за изнасяне на топката от страна на двамата ви централни защитничета. Иначе Левски-Лудогорец изглеждаше, като Реал-Барса на фона на снощния кеч... По едно време през втората част топката не знаеше къде се намира!

Браво бе поУигУот,а относно Реал-Барса искам да те питам,колко диоптъра са ти сините очила,а между другото много съм ви благодарен ,че спечелихте мача срещу Л-ц и ни направихте шампиони, а не като миналата година -само втори :( !Само след две -три седмици ще видиш кой какъв футбол практикува и кой какви „кюфове“(ебати лафа),а след това заедно с другите сини езици ще потънеш отново в дупката,за около няколко мача докато не ви реанимира някой :!: :twisted:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 сеп 2014 13:49

boabbb написа:
Red joker написа:
boabbb написа:Аз пък харесвам Маркиньос :roll: Опитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра 8-) Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни

А стига бе,можещ :o ,като в ония виц на Тошко Колев-„хубаво свири ,ама не може да започне“ :lol: ,има два -три силни мача от както е в ЦСКА-става въпрос за всичките му престои,а Сънди ,верно ,досега не е вкарал гол,но е в пъти по-полезен от Маркиньос,който „държи“ центъра като „умрел свещ“

Като Фернандо Регес и Яя Туре са, бе :lol: Сънди е добре, но е леко скаран с техниката, а и грубичък :roll: При 4-2-3-1 е добре Марки и Сънди с Жуан Фелипе отпред ;) И вече влиза Галчев като вадиш Маркиньос или Жуан, в зависимост каква смяна ще правиш - офанзивна ( освежаване ) или дефанзивна ;)

Сега нема да се караме :lol: ,всичко е въпрос на гледна точка,но аз лично не мога да понасям Маркиньос и то не без основание,пък на тебе щом ти харесва-о.к. :( !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2014 13:50

Red joker написа:Браво бе поУигУот,а относно Реал-Барса искам да те питам,колко диоптъра са ти сините очила,а между другото много съм ви благодарен ,че спечелихте мача срещу Л-ц и ни направихте шампиони, а не като миналата година -само втори :( !Само след две -три седмици ще видиш кой какъв футбол практикува и кой какви „кюфове“(ебати лафа),а след това заедно с другите сини езици ще потънеш отново в дупката,за около няколко мача докато не ви реанимира някой :!: :twisted:

Този лаф е известен на хора, които поне малко са в час с този спорт, няма нужда даже да са го практикували. Ти явно не си от тез хора. Спечелихме мача с Лудогорец заради нас, не се дупим на никого и не влизаме в уговорки, като вашите с Литекс, Локо София и разни такива вашеподобни огризки. Не бързай толкова с шампионите , историята помни много неща.

Върни се в “ЦСКА”