Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red joker написа:Карачанаков-Буш и отново- „муш“!Стойностен мач,започва да се избистря стила на отбора-с разиграване и задържане на топката,с постепенно изнасяне,а когато се наложи и с две три докосвания,опитват се да играят разнообразно.Е ,разбира се всичко е в начален стадий,все пак нещата стават бавно ,но славно
,тепърва предстои много работа,важното ,е да се запази този отбор + малко „надграждане“
,но качествено!Хареса ми спокойствието и самочувствието ,с което заигра отбора след ранно отбелязаният гол-нямаше „юруш“,припряност и съответно много брак в действията и оголване в защита.Евала на Стойчо и на момчетата,играха като истински отбор,не се сринаха след загубата от „Монтана“ и след бързия гол ,който получиха
Само все още недоумявам,защо Маркиньос все още е играч на ЦСКА-мързелив,разконцентриран,бягащ от отговорност ,голяма дупка-докога
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
boabbb написа:Аз пък харесвам МаркиньосОпитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра
Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни
![]()
W84me написа:Red joker написа:Карачанаков-Буш и отново- „муш“!Стойностен мач,започва да се избистря стила на отбора-с разиграване и задържане на топката,с постепенно изнасяне,а когато се наложи и с две три докосвания,опитват се да играят разнообразно.Е ,разбира се всичко е в начален стадий,все пак нещата стават бавно ,но славно
,тепърва предстои много работа,важното ,е да се запази този отбор + малко „надграждане“
,но качествено!Хареса ми спокойствието и самочувствието ,с което заигра отбора след ранно отбелязаният гол-нямаше „юруш“,припряност и съответно много брак в действията и оголване в защита.Евала на Стойчо и на момчетата,играха като истински отбор,не се сринаха след загубата от „Монтана“ и след бързия гол ,който получиха
Само все още недоумявам,защо Маркиньос все още е играч на ЦСКА-мързелив,разконцентриран,бягащ от отговорност ,голяма дупка-докога
![]()
Какво задържане на топката пък имате? Кюфове напред и каквото стане там...
Red joker написа:Не знам какво са „кюфове“,по принцип познавам почти всички български диалекти и доста от жаргоните,но не е лошо да си насочиш влажният говежди поглед върху вашите жалки напъни да практикувате некакъв футбол
Red joker написа:boabbb написа:Аз пък харесвам МаркиньосОпитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра
Отделно, че като трябва може и пас да даде, а и гол да вкара. За Сънди последните две са леко пожелателни
А стига бе,можещ,като в ония виц на Тошко Колев-„хубаво свири ,ама не може да започне“
,има два -три силни мача от както е в ЦСКА-става въпрос за всичките му престои,а Сънди ,верно ,досега не е вкарал гол,но е в пъти по-полезен от Маркиньос,който „държи“ центъра като „умрел свещ“
W84me написа:Red joker написа:Не знам какво са „кюфове“,по принцип познавам почти всички български диалекти и доста от жаргоните,но не е лошо да си насочиш влажният говежди поглед върху вашите жалки напъни да практикувате некакъв футбол
Кюфове са опитите за изнасяне на топката от страна на двамата ви централни защитничета. Иначе Левски-Лудогорец изглеждаше, като Реал-Барса на фона на снощния кеч... По едно време през втората част топката не знаеше къде се намира!
boabbb написа:Red joker написа:boabbb написа:Аз пък харесвам МаркиньосОпитен играч, вярно бавен, но можещ, със Сънди държат яко центъра
А стига бе,можещ,като в ония виц на Тошко Колев-„хубаво свири ,ама не може да започне“
,има два -три силни мача от както е в ЦСКА-става въпрос за всичките му престои,а Сънди ,верно ,досега не е вкарал гол,но е в пъти по-полезен от Маркиньос,който „държи“ центъра като „умрел свещ“
Като Фернандо Регес и Яя Туре са, беСънди е добре, но е леко скаран с техниката, а и грубичък
При 4-2-3-1 е добре Марки и Сънди с Жуан Фелипе отпред
И вече влиза Галчев като вадиш Маркиньос или Жуан, в зависимост каква смяна ще правиш - офанзивна ( освежаване ) или дефанзивна
Red joker написа:Браво бе поУигУот,а относно Реал-Барса искам да те питам,колко диоптъра са ти сините очила,а между другото много съм ви благодарен ,че спечелихте мача срещу Л-ц и ни направихте шампиони, а не като миналата година -само втори!Само след две -три седмици ще видиш кой какъв футбол практикува и кой какви „кюфове“(ебати лафа),а след това заедно с другите сини езици ще потънеш отново в дупката,за около няколко мача докато не ви реанимира някой
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Sens85 и 15 госта