Хасково - Черно море 03.10 16.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Хасково - Черно море 03.10 16.00
Въпреки издънката вчера, задължително трябва да вземем 3 точки и да се надяваме отборите пред нас да губят точки, а ние да ставаме по-постоянни и да не се случват вчерашните изживявания 

Последна промяна от ogrizko на 02 окт 2014 11:42, променено общо 1 път.

- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Хасково - Черно море
Щом ние ги бихме, едва ли вие ще имате проблеми 

мъка мъка ... тъкмо си помислихме че представянето на отбора се стабилизира и Локо ни върна в реалността. Ако останем във втората 6-ца ще имаме още едно гостуване в Хасково, така че е по-добре да им вземем страха от сега 
Успех Моряци !

Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
За 9 мача трябва да стопим разлика от 9-10 точки... Това означава хем да играем добре и да печелим, хем 2 отбора преди нас в класирането да изпитват сериозни трудности и да изпаднат в някаква дупка. Не е невъзможно, но не ми се вярва да стане.
Срещу Хасково трябва пълна мобилизация и абсолютно никакво подценяване. Може и да се водят слабаци, ама и ние този сезон би трябвало да попадаме в тази графа; класирането не лъже. Лесни мачове няма да имаме, без борба и футболни качества няма как да спечелим тази среща.
Срещу Хасково трябва пълна мобилизация и абсолютно никакво подценяване. Може и да се водят слабаци, ама и ние този сезон би трябвало да попадаме в тази графа; класирането не лъже. Лесни мачове няма да имаме, без борба и футболни качества няма как да спечелим тази среща.
Амиииии 0:5
!

-
- Контакти:
За 6-цата никакъв шанс, но и по-добре, защото нямаме футболни аргументи. Миналия сезон бихеме всички в нея наред есента, ИМАХМЕ аргументи - сега - 2 измъчени хиска само - НЯМАМЕ аргументи.
За Аскуу - тея са мега зле, най-големите злетаци в елита, но не изключвам да ни бият дори, ние от край време сме специалисти по загуби от отбори от последната 3-ка. Дори и в най-силните ни дни имаше загуби от Беласица, от Своге, от не знам си кой още, тъй, че хиииич не ни е сигурна работата там, а и от видяното с Локо Сф - ИМА от какво да се притесняваме
За Аскуу - тея са мега зле, най-големите злетаци в елита, но не изключвам да ни бият дори, ние от край време сме специалисти по загуби от отбори от последната 3-ка. Дори и в най-силните ни дни имаше загуби от Беласица, от Своге, от не знам си кой още, тъй, че хиииич не ни е сигурна работата там, а и от видяното с Локо Сф - ИМА от какво да се притесняваме

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
След като Гравесена се разписа срещу нас за Марек, очаквам и Дончо да ни вкара гол.
0 : 0
Вие сте на три точки от чертата и на там трябва да е насочено вниманието ви. С такива домакински загуби от Марек и Локо Сф е немислимо да се борите за 6-цата.
Два равностойни отбора,нормално е домакина да си вземе своето.
Варна мрази софия