Като фен на Лудогорец смятам , че ДА , Дяков заслужава наказание по правилник за наплюването ! Съдията тотално се оака в нея ситуация , но това не е оправдание за тъпата изцепка . Като капитан на Лудогорец е недопустимо да си позволяваш подобно нещо !
Само ми е интересно вдругиден като подаде някой голов пас или спре голова атака срещу Хърватия примерно , пак ли ще го псувате , защото каквото и да си говорим , Съни е МОТОРА на Лудогорец и на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !
Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Дяков заслужава наказание,но това ще зависи от дежурния секретар и БФС,а не от сините фенове и тяхните малоумни декларации.Като говорим за наказания, погледнете това и пак коментирайте за наказания.....Фенове на "Левски" посрамиха България.....Транспарант от феновете на "Левски" при снощната победа над Лудогорец (3:2) възмути футболна Европа.
На трибуните на "Георги Аспарухов" се появи послание "Кажете "да" на расизма", което освен към съперниците от Лудогорец може да се тълкува и като призив към УЕФА, чието лого също присъства на транспаранта.
Снимката вече обиколи социалните мрежи, а всеобща реакция от действията на "синята" агитка е негативна. http://www.blitz.bg/sport/article/245569
На трибуните на "Георги Аспарухов" се появи послание "Кажете "да" на расизма", което освен към съперниците от Лудогорец може да се тълкува и като призив към УЕФА, чието лого също присъства на транспаранта.
Снимката вече обиколи социалните мрежи, а всеобща реакция от действията на "синята" агитка е негативна. http://www.blitz.bg/sport/article/245569
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
IvailoRz написа:Като фен на Лудогорец смятам , че ДА , Дяков заслужава наказание по правилник за наплюването ! Съдията тотално се оака в нея ситуация , но това не е оправдание за тъпата изцепка . Като капитан на Лудогорец е недопустимо да си позволяваш подобно нещо !
Само ми е интересно вдругиден като подаде някой голов пас или спре голова атака срещу Хърватия примерно , пак ли ще го псувате , защото каквото и да си говорим , Съни е МОТОРА на Лудогорец и на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !
тук никой не оспорва качествата му и естествено че ще се радваме ако направи добър мач срещу шахматистите,въпроса е че не му отива за капитан на шампиона и националния отбор така да се държи ...дяна ли

peliforewer написа:Дяков заслужава наказание,но това ще зависи от дежурния секретар и БФС,а не от сините фенове и тяхните малоумни декларации.Като говорим за наказания, погледнете това и пак коментирайте за наказания.....Фенове на "Левски" посрамиха България.....Транспарант от феновете на "Левски" при снощната победа над Лудогорец (3:2) възмути футболна Европа.
Така кат гледам единствения малоумник тук си ти. Тва има ли нещо общо с темата или просто да плювнеш по Левски, че да ти олекне на изтерзаната красноармейска душица, а? Да не говорим, че има тема за въпросния транспарант, в която се обсъжда така вълнуващия за теб въпрос. Но като виден "красноармейски" представител явно ти е трудно да четеш, затова ще ти помогна: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=184023.
Последна промяна от terata на 29 сеп 2014 10:16, променено общо 1 път.
IvailoRz написа:Като фен на Лудогорец смятам , че ДА , Дяков заслужава наказание по правилник за наплюването ! Съдията тотално се оака в нея ситуация , но това не е оправдание за тъпата изцепка . Като капитан на Лудогорец е недопустимо да си позволяваш подобно нещо !
Ебати изпушилия мотор

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
То пък един национален отбор. Не ти е работа. С такъв мотор като този "плюнчо" националния ще се класира, ама някой друг път. Този смешко всеки мач е за червен картон. Престанете да го превъзнасяте. Каквото и наказание да му дадат, селянията в него не могат да я махнат.
От това клипче аз поне не виждам Стойчев да е наплют. От други клипчета се вижда как Дяков се изплюва на терена, както повечето футболисти, други се секнат, трети поовръщат на терена. За да е наплют Стойчев трябва да има чужда плюнка в/у него. А такава не се вижда на нито едно клипче. Че Дяков го заплюва или плюве към него е въпрос на гледна точка, но чужда плюнка в/у Стойчев няма.
Иначе плюене има нон стоп в медии и политиците, не виждам нищо странно.
И стига с тая "национална кауза'. Това само левскари и чорбари го пропангандират. Никой от Лудите не го твърди. Това, че някои медии искат да се подмазват на някого или някакви фенчета ги е яд, че техните отборчета не са на мястото на Лудите си е техен проблем.
Всеки ден поне по 2 теми от хейтъри срещу Лудите излизат в този форум. Толкова много ли ви бъркат по дупките? Ми не четете за тях и това е . Четете си новините за вашите отбори и без това нон стоп има новини за Левски и ЦСКА.
И стига с тая "национална кауза'. Това само левскари и чорбари го пропангандират. Никой от Лудите не го твърди. Това, че някои медии искат да се подмазват на някого или някакви фенчета ги е яд, че техните отборчета не са на мястото на Лудите си е техен проблем.
Всеки ден поне по 2 теми от хейтъри срещу Лудите излизат в този форум. Толкова много ли ви бъркат по дупките? Ми не четете за тях и това е . Четете си новините за вашите отбори и без това нон стоп има новини за Левски и ЦСКА.
Интериорни врати - Врати хармоника
bobo_13 написа:От това клипче аз поне не виждам Стойчев да е наплют. От други клипчета се вижда как Дяков се изплюва на терена, както повечето футболисти, други се секнат, трети поовръщат на терена. За да е наплют Стойчев трябва да има чужда плюнка в/у него. А такава не се вижда на нито едно клипче. Че Дяков го заплюва или плюве към него е въпрос на гледна точка, но чужда плюнка в/у Стойчев няма.
Ахахаха

Не само че заслужава,ами според мен трябва дори да е по голямо от нормалното.Все пак е капитан на отбора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- atanas7510
- Контакти:
Без да оспорвам качествата му като играч , който са безспорни. В България всеки мач е за червен картон къде за остро влизане, къде за постоянно репликиране и указания към съдийте. Време му е за наказание за да му е обица на ухото, защото ще го направи я за националният , или в шампионската лига, а там прошка няма.