Предложиха, на Гунди да бъде кръстен астероид!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Предложиха, на Гунди да бъде кръстен астероид!

Мнениеот maldin1 » 02 дек 2009 22:01

angelov написа:Тази класация е пълен ташак. Преди малко Ботев имаше 24%, а сега са 20, Гунди имаше 30% сега са 28. Сами си правете изводи.
Аланколооооо ,нали като се гласува за други ,освен изброените от теб ,процента пада на тия.Или ти искаш Гунди 30% ,Ботев- 25 % и другите с общ сбор 200 % ? :lol: :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

kiro74
Контакти:

Re: Предложиха, на Гунди да бъде кръстен астероид!

Мнениеот kiro74 » 06 яну 2010 04:32

Днес видях, че поради липса на средства обсерватория IAU A79 е принудена да спре своята дейност. Хората от тази обсерватория откриха до момента 36 астероида един, от които беше кръстен на Апостола на свободата, а за друг в момента се води по-горната анкета, която е към края си. До момента благодарение на дейността на обсерваторията България присъства сериозно на световната карта в тази област на науката, а резултатите носят престиж на нацията ни по света. При наличие на минимални средства и допълнителна елементарна техника членовете на обсерваторията твърдо заявяват, че България може да стане една от 5-те водещи нации в света за тази област!
Аз лично мисля, че трябва да се подкрепят такива начинания и България да се чува по света не само с показните разстрели по улиците!

Ако някой има желание и възможност да помогне може да използва пак линка на анкетата:
http://a79.starrydreams.com/name/

Аз следа тази анкета през целия декември и видях, че чак сега хората са сложили и някакви опции за подпомагане въпреки перспективата да спрат дейността си. Иначе казано, въпреки трудностите, до последния момента са мислили основно за Гунди, Аспарух и Ботев, което е достойно.

Върни се в “Левски”