Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Venko123 » 28 сеп 2014 22:07

Тик-Так1892 написа:Стойчо има уникалният шанс да докаже,че тези които го критикуваме грешим.Не ме интересуват вратарски грешки,съдийски решения,искам Стойчо да докаже,че не е шубе и да ни опровергае,защото аз отдавна не си спомням да сме обръщали мач под негово ръководство.

Ето ти обърнат мач. Доволен? :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 сеп 2014 22:09

Venko123 написа:
Тик-Так1892 написа:Стойчо има уникалният шанс да докаже,че тези които го критикуваме грешим.Не ме интересуват вратарски грешки,съдийски решения,искам Стойчо да докаже,че не е шубе и да ни опровергае,защото аз отдавна не си спомням да сме обръщали мач под негово ръководство.

Къв доволен, тоя си гризе ноктите в момента :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 28 сеп 2014 22:15

шивача написа:
Venko123 написа:

Къв доволен, тоя си гризе ноктите в момента :mrgreen:

Да беше само той, а те са цяла група:)
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 сеп 2014 22:34

Тики так, доволен ли си от треньора, играта и обрата? А от първото място и 5те точки пред великата кауза доволен ли си?
Къде си Тик Так? :oops:
Доста сериозна тишина в тая тема... :?

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 сеп 2014 22:50

Venko123 написа:Тики так, доволен ли си от треньора, играта и обрата? А от първото място и 5те точки пред великата кауза доволен ли си?
Къде си Тик Так? :oops:

Доволен съм от обрата,доволен съм,че Стойчо направи правилните смени,но е обидно да хулите всеки,който казва истината,а тя беше очевидна и днес,ЦСКА не играе добре,липсва ни скорост и хладен ум при взимането на решенията за ключовите пасове,играеме футбол,който днес успя,защото Берое си помислиха,че са спечелили мача,но ако играем срещу по-грамотен отбор,определено много трудно ще ни се получи с такава игра.Да,положение имаше,всеки мач има,но те не са следствие на смислени и простички атаки,а на индивидуални качества,случайности или грешки на противника.Стойчо трябва да разбере,че на подготовката трябва много да се работи върху скоростта и боравенето на футболистите с топката в крака,защото футболисти,които имат качества,страдат от липса на развитие и липса на елементарни други качества.Няма смисъл от толкова много фитнес и физическа издръжливост,ако неможем да играеме приличен футбол.Желая успех на отбора,казвам го със страшно свито сърце,защото знам,че нещата далеч не са розови и не се знае,кога може да изпаднеме в положението от лятната подготовка,когато се разбягаха играчи.Казвам го също със свито сърце,защото ако продължиме със подобен начин на игра,просто няма да имаме късмета,който имахме днес и бленуваната 32-ра трудно ще се достигне.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 сеп 2014 23:02

@Тик-Так1914
Кажи само едно нещо което да те кара да мислиш,че ЦСКА може да стане шампион този сезон!Само едно (1)!
П.П.
Хубаво е всеки сам да си отговори на въпроса и ако отговора е Стойчо Младенов , да се замисли как да подкрепи Екзекутора в борбата му за титлата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 сеп 2014 23:22

GOLEADOR написа:@Тик-Так1914
Кажи само едно нещо което да те кара да мислиш,че ЦСКА може да стане шампион този сезон!Само едно (1)!
П.П.
Хубаво е всеки сам да си отговори на въпроса и ако отговора е Стойчо Младенов , да се замисли как да подкрепи Екзекутора в борбата му за титлата.

А теб какво те кара да мислиш,че може да станем шампион тази година? Не това,че си оптимист,а реални факти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 сеп 2014 23:29

petko.h.markov написа:
П.П.

А теб какво те кара да мислиш,че може да станем шампион тази година? Не това,че си оптимист,а реални факти.

Нямате конкуренция. Това малко ли е? Вероятно ще победим "Марек" и "Локомотив", но в сериозните мачове сме жив зян. Дори и да ви победим, играта ни не е последователна.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 сеп 2014 23:54

daniel875 написа:
petko.h.markov написа:
П.П.

Нямате конкуренция. Това малко ли е? Вероятно ще победим "Марек" и "Локомотив", но в сериозните мачове сме жив зян. Дори и да ви победим, играта ни не е последователна.

Даниеле, отново не си си пил хапчетата.. Вие НЕ СТЕ ни конкуренция през този сезон! Лудогорец от друга страна е не само конкурент, но си е и фаворита за титлата.. Мачът на Армията с Разград ще изясни много въпросителни..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 сеп 2014 09:29

Стойчо Младенов - Шампион! :geek:

Върни се в “ЦСКА”